مرکز نوآوری گیاه پزشکی کشور افتتاح می‌شود

مرکز نوآوری گیاه پزشکی کشور افتتاح می‌شود

رئیس پژوهشگاه ملی حفاظت از گیاهان از افتتاح مرکز نوآوری گیاهان در کشور خبر داد.

به گزارش پرتال پارسی ، با اشاره به بانک اطلاعاتی پژوهشگاه ملی حفاظت از گیاهان ، حسین جعفری در مورد افتتاح مرکز نوآوری گیاهان اظهار داشت: “پس از اعلام اولین توافق نامه ایجاد واحد نوآوری مرکز تحقیقات تجهیزات فناوری ، در 7 سپتامبر 2009 ، وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری و سایر سازمانهای سیاستگذاری و برنامه ریزی ساخت و تکمیل ساختمان مرکزی ، واقع در انستیتو تحقیقات ملی حفاظت از گیاهان ، به طور جدی انجام شد.

وی افزود: در حال حاضر ساختمان جدید مرکز نوآوری پژوهشگاه حفاظت از گیاهان ایران آماده افتتاح بزرگ است. این ساختمان دو طبقه با مساحت 700 متر مربع می تواند حداقل 20 واحد فرآیند را در خود جای دهد و در جوار ساختمان های اصلی تحقیقاتی پژوهشگاه حفاظت گیاهان واقع شده است. هم اکنون تعدادی از دفاتر این مرکز آماده واگذاری به شرکت های متقاضی و بخش های فناوری در زمینه کار و کار پزشکی و بویژه محصولات و فناوری های کنترل بیولوژیکی هستند.

رئیس پژوهشگاه حفاظت از گیاهان افزود: علاوه بر دسترسی به امکانات تحقیقاتی و تجهیزات مستقر در آزمایشگاه های پیشرو ، شرکت ها و بخش های مؤسسه ، می توانید از دانش و تجربه متخصصان و بخشهای تحقیقاتی پژوهشکده بهره مند شوید. . دفاتر این مرکز در اختیار سازمان تحقیقات ، آموزش و گسترش کشاورزی ، سازمان ملی حمایت از گیاهان ، دانشگاه شهید بهشتی و امکانات تحقیقاتی آن ، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و مراکز تحقیقاتی مرتبط و سایر خدمات اجتماعی قرار دارند. نیازهای شرکت ها و ادارات مستقر در این مرکز را برآورده سازید.اطلاعات بیشتر درباره این مرکز می توانید در لینک “مرکز رشد” در وب سایت موسسه تحقیقات ایران برای حفاظت از گیاهان www.iripp.ir پیدا کنید.

جعفری همچنین به حوزه فعالیت مناطق اصلی تجهیزات فناوری در این مرکز نوآوری خاطرنشان کرد: سنتز مواد نیمه شیمیایی (فرومون و سایر قرقره ها) ، دسترسی به دانش فنی درباره سموم دفع آفات گیاهی ، کاربردهای غیر شیمیایی و بیولوژیکی ، روش های جدید کنترل آفات. ، كنترل بيولوژيك بيماري هاي گياهي و علف هاي هرز ، محصولات كشاورزي به ويژه گلخانه ها ، محيط زيست و بهداشت ، تشخيص و كنترل آفات در حال رشد ، روش هاي جديد كنترل آفات شهري ، توليد بذر و نهال بدون بيماري هاي گياهي مانند ويروس ها ، سيستم هاي مختلف براي تشخيص بيماري هاي گياهي و دانش فنی تولید کیت ، ارائه خدمات فناوری و پزشکی به دولت و دولت. فناوری های مرتبط با حشرات صنعتی ، مانند سازمان های غیر دولتی ، زنبورها ، کرم های ابریشم و گرده افشان ها از جمله فعالیت های این واحدها است.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا