علت پوسته شدن مبل چرم

تعمیر مبل چرم پوسته شده در منزل

مسئله‌ای که بیشتر از سایر موارد باعث می‌شود افراد به‌دنبال راه‌های ترمیم مبل چرم و تعمیر مبل چرمی در منزل باشند، پوسته پوسته شدن و جدا شدن روکش‌های چرم مصنوعی مبلمان چرم است. در این حالت برای تعمیر مبل چرم از چسب مناسب و رنگ مخصوص مبل چرم استفاده می‌شود. پیش از آنکه مبل چرم پوسته شده شما وضعیت وخیم‌تری پیدا کند، مراحل زیر را برای تعمیر مبل چرم یا مبل شنی پوسته شده در منزل انجام دهید:

  • ابتدا پوسته‌های جدا شده را به دقت (و بدون بیشتر کردن میزان پوسته) جدا کنید.
  • مرحله بعد خرید رنگ چرم مبل مشابه رنگ مبلمان خودتان است. این رنگ مخصوص مبل چرم را در قسمت‌هایی که روکش‌شان جدا شده اعمال کنید.
  • اجازه دهید رنگ کاملا خشک شود و درصورت نیاز، دوباره رنگ بزنید.

پوست |مبل

تعمير مبل چرمی: ترمیم مبل چرم پاره شده

این سوراخ‌ها می‌تواند در اثر سوختگی یا پارگی ایجاد شود و اگر سریعا به داد آنها نرسید و ترمیم مبل چرم پاره شده را پشت گوش بیندازید، ممکن است بزرگتر شوند. برای تعمیر مبل چرم در این حالت، قبل از هر کاری سطح مبل را با یک ، حوله‌ی تمیز، دستمال میکروفایبر یا با راهنمای تمیز کنید.

برای ترمیم مبل چرم پاره شده به چرم هم‌رنگ مبل‌تان احتیاج دارید. شما می‌توانید پارچه را از بازار خریداری کرده و یا تکه‌ای را از مبل‌تان و از قسمتی که در معرض دید نیست جدا کنید. بعد از چیدن نخ‌های اضافی، برای ترمیم مبل چرم پاره شده تکه‌ای از چرم که کاملا قسمت پارگی را پوشش می‌دهد را زیر پارگی یا سوراخ دهید.

تکه‌‌ی دیگر چرم را به چسب آغشته کنید و آن را روی محل پارگی قرار دهید. محکم این دو قسمت را فشار دهید و نگه دارید تا کاملا خشک شوند (می‌توانید از چند کتاب یا سشوار استفاده کنید). بعد از خشک شدن کامل تکه‌ها، می‌توانید دور آن را نیز با دست و نخ و سوزن مناسب بدوزید تا هم ظاهر زیباتری پیدا کند و هم مقاومت آن بالاتر برود.

شما می‌توانید از انواع کیت ترمیم چرم موجود در بازار استفاده کنید که لوازم مورد نیاز (از جمله چسب مناسب) برای ترمیم مبل چرم پاره شده را دارند. را برای لازم به ذکر نیست که هزینه تعمیر مبل چرمی با این روش با هزینه تعویض روکش و یا قیمت تعمیر مبل چرم به پارچه ای اصلا قابل مقایسه نیست.

تعمیر مبل چرم: نحوه رفع خراش و ساییدگی مبل چرم

وجود خراش و ساییدگی نیز یکی دیگر از دلایل تصمیم به تعمیر مبل چرمی در منزل است. برای خراش‌های کوچک، بعد از پاک کردن گرد و خاک از روی مبل، کمی سرکه سیب را روی محل ساییدگی یا خراش بمالید. سپس روی آن پولیشی که رنگ آن مشابه رنگ چرم مبل‌تان است را بمالید.

درصورت وجود خراش‌ها یا ساییدگی‌های بزرگ نیز برای تعمیر مبل چرم می‌توانید از رنگ مخصوص مبل چرم استفاده کنید. فقط توجه داشته باشید که اگر بعد از یکبار رنگ کردن هنوز مبل شما مانند قبل نشده بود، صبر کنید تا رنگ قبلی کاملا خشک شود و بعد دوباره رنگ بزنید.

آیا تعمیر مبل چرم به پارچه ای امکان پذیر است؟

بله انجام این کار امکان پذیر است. خرابی مبل چرم و نیاز به تعمیر آن به دلایل مختلفی رخ می‌دهد. مبل چرم به دلیل جنس خاصی که دارد، خیلی سریع دچار پارگی می‌شود، به همین دلیل در اغلب موارد می بینیم که خانواده ای که بچه کوچک یا حیوان خانگی دارند، هنگام خرابی مبل چرمی، به دنبال تعمیر مبل چرم به پارچه ای هستند یا گاهی اوقات به دلیل تغییر دکوراسیون و هماهنگی مبلمان با محیط، نیاز به تعمیر مبل چرم به پارچه ای است.

نکته مهم در تغییر این دو جنس با هم، این است که، از پارچه مناسب برای تعمیر مبل چرم به پارچه ای استفاده کنید. بهترین پارچه ها به شرح زیر است:

  • پارچه مازراتی: پارچه های مازراتی از نظر جنس و مقاومت دارای کیفیت بالایی هستند، به همین دلیل بسیار مناسب مبل های راحتی می باشند.
  • پارچه مبل پورشه: این نوع پارچه هم مناسب برای تغییر و تعمیر مبل چرم به پارچه ای است و اینکه دارای تنوع رنگی بسیار زیادی است.
  • پارچه بوگاتی: پارچه بوگاتی هم دارای مقاومت و کیفیت بالاست و هم دارای تنوع رنگ بالایی است.

در صورتی که تصمیم دارید، مبل چرمی خود را به پارچه ای تبدیل کنید بهتر است که یکی از پارچه های بالا را انتخاب کنید.

چرا مبل چرمی ترک خورده و پوست پوست میشود؟

بیاید قبل از آنکه به بیان روش ها تعمیر ترک خوردگی مبل چرم بپردازیم، مختصری درباره دلایل ترک خوردن چرم صحبت کنیم. شاید داستن علت ها و اجتناب از آنها باعث شود مبل چرمی شما بعد از احیا مجدداً ترک نخورده و یا دیرتر دچار فرسودگی شود.

همانطور که میدانید چرم طبیعی ساخته شده از پوست حیوانات میباشد. لذا چرم نیز مانند هر ماده طبیعی دیگری در طول زمان، ممکن است آسیب دیده و فرسوده شود. هر پوست طبیعی در اثر از دست دادن رطوبت و عدم مراقبت، خشک شده و آسیب می‌بیند. ترک خوردگی چرم نتیجه تغییرات میکروسکوپی در آن می‌باشد. چرم از الیاف بسیار ریز و درهم تنیده تشکیل شده است. این الیاف در اثر خشک شدن دچار فرسودگی و پارگی می‌شوند. همچنین از آنجا که بافت متخلخل دارند، وقتی روی مبل ها مینشینیم، روغن های بدن و موهای بسیار ریز را به خود جذب میکنند. این ها به پوشش بالایی چرم جذب شده و در نهایت باعث پوسیدگی و ترک خوردگی آن میشود.

نگهداری طولانی مدت مبل چرم زیر نور مستقیم خورشید باعث خشک شدن و ایجاد ترک روی چرم میشود.

چرم با وست ما چندان تفاوتی ندارد. کسانی که پوست خشک دارند، اگر با کرم های مرطوب کننده به پوستشان رسیدگی نکنند، احتمالا شاهد لکه های خشک و خشن روی پوست خواهند بود. در طول زندگی حیوان پوست با روغن های طبیعی مرتباً تغذیه می‌شود. البته انعطاف پذیری چرم را میتوان با روغن های مخصوص به چرم حفظ کرد.

جلوگیری از ترک خوردن مبل چرمی

همیشه بهترین درمان پیشگیری است. توصیه میکنیم به موارد زیر عمل کنید تا با خشکی و ترک بر روی مبل چرمی مواجه نشوید:

  • مبل های چرمی را دور از تابش مستقیم آفتاب نگهدارید.
  • مبل های چرمی را در نزدیکی منابع حرارت زا مانند شوفاژ و بخاری نگذارید.
  • مبل های چرمی را در محل های بسیار خشک قرار ندهید.
  • به طور منظم از نرم کننده و واکس مخصوص چرم، جهت آبرسانی و حفظ رطوبت آن استفاده کنید.

بررسی شدت ترک ها قبل از تعمیر مبل چرمی ترک خورده

اصول ترک های مبل چرمی دائمی هستند، زیرا الیاف چرم آسیب دیده و پاره شده است. اما خبر خوب این است که بسیاری از این ترک ها به راحتی ترمیم می‌شوند. و گاهی این ترمیم بسیار راحت و سریع می‌باشد. این کار با استفاده از نرم کننده و واکس مخصوص چرم صورت می‌پذیرد، که برای تقویت الیاف اطراف چرم استفاده میشود.

شدت ترک های روی مبل چرمی را بررسی کنید.

اگر ترک هایی روی سطح چرم مشاهده کردید، با یک بررسی سریع مشخص میشود که آنها سطحی هستند و یا عمیق؟ تعمیر مبل چرمی ترک خورده با شدت زیاد کمی دشوارتر است، اما با استفاده از تکنیک های پر کردن چرم (فیلر زدن)، رنگ آمیزی و آبرسانی میتوان آنها را بازیابی کرد.

تعمیر ترک های سبک و کم عمق بر روی مبل چرم

همیشه اولین گزینه یک نرم کننده قوی مخصوص چرم است. یک نرم کننده خوب علاوه بر اینکه فیبرهای اطراف ترک ها را تقویت می‌کند، باعث یکدست شدن ترک ها با بقیه چرم نیز میشود. اگر مبل چرمی شما خشک شده و ترک های ریزی دارد، نتیجه استفاده از یک نرم کننده چرمی خوب شما را شگفت زده خواهد کرد.

وسایل مورد نیاز:

  • نرم کننده یا واکس چرم مرغوب
  • برس یا پارچه خشک و نرم
  • برس مو
  • صابون ملایم
  • قاشق

با استفاده از صابون ملایم سطح مبل چرمی را تمیز کنید.

مرحله اول: مبل چرمی را تمیز کنید.

ابتدا صابون را بر روی قسمت نامحسوسی از مبل آزمایش کنید، تا اطمینان حاص کنید که آسیبی به آن وارد نمیکند. سطح بالای ترک ها و چرم اطراف را با استفاده از یک برس یا پارچه نرم و خشک تمیز کنید. حال با استفاده از صابون و برس مو ترک ها روی مبل چرکی را دوباره تمیز کنید. میخواهیم با این کار تا حد امکان چرم را به حالت نرم و انعطاف پذیر درآوریم.

پیشنهاد مطالعه: اگر بر روی مبل چرمی شما لکه های زیادی از جمله لکه چربی و … وجود دارد، پیشنهاد میکنیم جهت تمیز کاری بهتر از روش ها ذکر شده در آموزش استفاده کنید.

مرحله دوم: استفاده از نرم کننده

پس از آنکه نرم کننده را بر قسمت نامحسوسی از مبل امتحان کردید، آن را بر روی ترک ها بمالید. برای این کار از انگشت، اسفنج یا پشت قاشق استفاده کنید. این کار را ادامه دهید تا سطح کاملاً هموار شود. در آخر کرم اضافی را پاک کنید و صبر کنید تا چرم به طور طبیعی خشک شود. چرم برای جذب نرم کننده و آبرسانی به زمان نیاز دارد، بنابراین بهتر است یک شب صبر کنید تا سطح مبل چرمی خشک شود.

مرحله سوم: در صورت نیاز تکرار کنید.

اگر چرم همچنان خیلی خشک به نظر میرسد، میتوانید دوباره مراحل را تکرار کنید. ولی مراقب باشید که بیش از اندازه از واکس چرم استفاده نکنید، زیرا ممکن است ظاهری مومی و لغزنده به مبل بدهد. بهتر از برای داشتن مبل چرمی زیبا و درخشان و همچنین افزایش طول عمر آن، هر ماه از نرم کننده استفاده کنید. استفاده منظم از نرم کننده از خشک شدن مبل چرمی و ایجاد ترک در آن جلوگیری می‌کند. این کار پیشگیری قبل از درمان است.

بخش اول ترمیم چرم ترک خورده مبل: تمیز کردن چرم

۱- با استفاده از یک ماده پاک کننده و دستمال میکروفایبر سطح چرم را کاملا تمیز نمایید. شما می توانید با استفاده از پاک کننده های مخصوص چرم کار خود را راحت تر کرده و سطح کار را جهت ترمیم چرم ترک خورده آماده نمایید.

به این منظور ماده پاک کننده را روی پارچه اسپری کرده و شروع به تمیز کردن سطح چرم نمایید. مراقب باشید که در حین انجام کار باعث عمیق تر شدن ترک و پوسته های روی چرم نشوید.

۲- قبل از آماده سازی کیت ترمیم چرم، اجازه دهید که سطح مبل یا هرگونه وسیله چرمی دیگر کاملا خشک شود. پس از گذشت ۵ تا ۱۰ دقیقه چرم خشک شده و ترک ها بارزتر خواهند شد. جهت سرعت بخشیدن به فرایند خشک شدن می توانید از دستمال های میکروفایبر جهت این کار استفاده نمایید.

۳- در این مرحله از تعمیر مبل چرم پوسته شده می توانید از روغن یا نرم کننده های مخصوص چرم استفاده نمایید. مقداری از ماده نرم کننده را روی انگشت، دستمال یا اسفنجی نرم بریزید و آن را روی ترک های چرم اعمال نمایید. ماده نرم کننده چرم را مستقیما داخل ترک ها مالش دهید تا منافذ پارچه کاملا تمیز و نرم شده و برای تعمیر آماده شود.

۴- لابلای ترک ها را مجددا با مقداری نرم کننده تمیز و صاف نمایید. به این منظور مقدار زیادی از ماده نرم کننده را روی پد اپلیکاتور (دستمال یا اسفنجی نرم) ریخته و اینبار ترک ها و نواحی اطراف آن را کاملا مالش دهید.

همچنان فرایند مالش دادن ترک ها را ادامه دهید؛ تا زمانی که رنگ چرم تبدیل به رنگی یکدست و سازگار با نواحی بدون ترک شده و ترک ها تا حدود زیادی مخفی شوند.

۵- چرم را حدود ۲ ساعت به حال خود رها کنید تا کاملا خشک شود. با لمس کردن سطح مورد نظر می توانید بفهمید که آیا سطح چرم ترک خورده همچنان مرطوب است یا کاملا خشک شده؛ زیرا چرم به مدت زمان نسبتا زیادی به منظور جذب مواد نرم کننده نیاز دارد.

۶- در این مرحله از ترمیم فوری مبل چرم ترک خورده یا هر وسیله چرمی دیگر، در صورتیکه ترک ها همچنان قابل مشاهده هستند، مجددا مقداری نرم کننده روی آن اعمال نمایید. البته قبلا در آی آر میکس درباره ، به طور مفصل صحبت کرده ایم.

این موضوع بسته به نوع ماده نرم کننده شما دارد؛ ممکن است لازم باشد چندین بار این کار را انجام دهید تا زمانی که دیگر اثری از ترک و پوسته ها مشاهده نکنید.

بخش دوم: ناپدید کردن ترک ها با فیلر

۱- در این مرحله از ترمیم ترک خوردن مبل چرمی، قبل از اینکه به سراغ استفاده از فیلر (ماده پر کننده) بروید، سطح مورد نظر را با استفاده از مقداری صابون یا ماده پاک کننده مخصوص چرم و دستمالی نرم کاملا تمیز نمایید. را قبلا با هم مرور کرده بودیم و می توانید به آن هم نگاهی بیاندازید. صابون های بچه یا دست می تواند گزینه مناسبی جهت این کار باشد. ماده پاک کننده را روی دستمال میکروفایبر یا اسفنجی نرم اعمال کرده و شروع به تمیز کردن سطح چرم ترک خورده نمایید.

۲- یک شب تا صبح به چرم اجازه دهید تا کاملا خشک شود. وجود هر گونه رطوبت روی چرم ترک خورده موجب می شود که فیلر یا ماده پر کننده به خوبی روی سطح چرم و پوسته ها را فرا نگیرد. جهت سرعت بخشیدن به فرایند خشک شدن می توانید از دستمال های میکروفایبر جهت این کار استفاده نمایید. این دستمال ها برای  هم مناسب خواهند بود.

۳- در این مرحله از ترمیم چرم ترک خورده مبل از سمباده با درجه سختی ۶۰۰ استفاده نمایید. با اعمال فشار ملایم شروع به سمباده زدن سطح چرم کنید. این کار را تا زمانی ادامه دهید که سطح چرم کاملا صاف و یکنواخت شود؛ به طوریکه وقتی سطح مبل ترک خورده را لمس می کنید، وجود شکاف و پوسته های سطح چرم به دست شما آسیبی وارد نکند و شما سطحی کاملا صاف را احساس نمایید.

سپس سطح مورد نظر را با استفاده از دستمالی نرم کاملا خشک و تمیز نمایید و از عدم وجود گرد و غبار و پوسته های چرم لابلای ترک ها اطمینان حاصل کنید.

۴- فیلر (ماده پر کننده) را به خوبی روی موضع بمالید. این کار باعث می شود که فضا های خالی مابین ترک ها کاملا پر شود. این کار را تا زمانی که تمام سطح چرم ترک خورده از فیلر پر شود ادامه دهید. شما می توانید از این مرحله جهت ترمیم کیف چرم پوسته شده نیز استفاده نمایید.

۵- در این مرحله از ترمیم پوسته پوسته شدن مبل چرمی اضافات فیلر را با استفاده از کاردک جمع کنید. در زمان فیلر زدن، اطراف ترک ها نیز از این ماده پر می شود. به منظور رفع این مشکل پس از اتمام مرحله فیلر زنی، اضافات فیلر را کاملا تمیز کنید به طوریکه اطراف ترک ها فاقد این گونه مواد پر کننده باشد.

۶- چرم را حدود ۶ ساعت به حال خود رها کنید تا فیلر مابین ترک ها کاملا سفت شود. با قرار دادن فیلر در معرض هوا به جریان خشک شدن آن سرعت بخشید. روی فیلر زدن حسابی کار کنید. در این قسمت باید بعد از هر مرحله که فیلر زدید اجازه دهید خشک شود و دوباره روی آن را فیلر بزنید. این کار را ۳ تا ۴ بار تکرار نمایید.

نکته: به منظور جلوگیری از ترک خوردن مبل چرمی، از قرار دادن آن در معرض نور مستقیم خورشید و حرارت زیاد جلوگیری کنید. این کار همچنین به منظور جلوگیری از مفید خواهد بود.

پوست |مبل

بخش سوم: ناپدید کردن ترک ها با رنگ

۱- پس از اینکه ۳ تا ۴ بار مراحل فیلر زنی را انجام دادید و از پر شدن تمامی سطوح چرم ترک خورده با استفاده از فیلر اطمینان حاصل کردید، اکنون زمان سمباده کشیدن است.

از سمباده با درجه سختی ۶۰۰ استفاده کرده و با اعمال فشار ملایم شروع به سمباده زدن سطح چرم نمایید. این کار را تا زمانی ادامه دهید که سطح چرم کاملا صاف و یکنواخت شود. سپس سطح مورد نظر را با استفاده از دستمالی نرم کاملا خشک و تمیز نمایید و از عدم وجود گرد و غبار اطمینان حاصل کنید؛ چراکه غبار مانع جذب رنگ روی سطح کار خواهد شد.

۲- وقتی فیلر کاملا خشک شد، می توانید با تکه ای اسفنج موضع را رنگ کنید تا مبلتان یکدست شود. به این منظور لایه نازکی از رنگ را با استفاده از اسفنج روی چرم ترک خورده اعمال نمایید.

در انتخاب رنگ دقت کرده و رنگی را انتخاب کنید که با مبل شما همخوانی داشته باشد.

۳- به مدت ۲ دقیقه محل رنگ شده را به کمک سشوار خشک نمایید. پس از اتمام کار محل رنگ شده را با دست لمس کرده تا از خشک بودن آن اطمینان حاصل کنید.

۴- برای محافظت از رنگ، ترک ها را با سیلر چرمی تمیز کنید. سیلر را روی اسفنج تمیز یا پد اپلیکاتور اسپری کرده و روی ترک ها بمالید. برای بار دوم این پوشش را روی تمامی سطوح اعمال کنید. سیلر همچون یک نرم کننده عمل می کند که علاوه بر محافظت از رنگ و چرم ترک خورده از بروز لکه ها و خسارات بیشتر به چرم نیز جلوگیری به عمل می آورد.

۵- در مرحله پایانی از ترمیم چرم ترک خورده مبل، سیلر را به مدت ۲ دقیقه به کمک سشوار حرارت دهید تا از خشک شدن آن اطمینان حاصل نمایید. به این ترتیب ترمیم چرم ترک خورده شما به اتمام رسید.

تعمیر ترک های عمیق و زیاد بر روی مبل چرم

اگر مبل شما دارای ترک های عمیق باشد، استفاده از نرم کننده به تنهایی کافی نیست، زیرا به راحتی جذب ترک ها میشود. اما نگران نباشید راه حل هایی وجود دارد که بتوانید ترک ها را به حداقل برسانید. در اینجا ما دو روش مختلف را بیان میکنیم. با ما همراه باشید.

روش اول: استفاده از فیلر چرم (پرکننده چرم)

وسایل مورد نیاز

  • صابون یا پاک کننده چرم
  • پارچه یا اسفنج
  • کاغذ سمباده فوق العاده ریز (شماره ۶۰۰)
  • فیلر چرم (پرکننده چرم) باکیفیت و مرغوب
  • کاردک نقاشی
مرحله اول: تمیزکاری

صابون را با کمی آب مخلوط کنید. با استفاده از صابون و یا پاک کننده چرم هرگونه آلودگی را با پارچه و یا اسفنج تمیز کنید. مجدداً فراموش نکنید که ابتدا صابون را بر روی قسمت نامحسوسی از مبل تست کنید.

مرحله دوم: صبر کنید تا چرم خشک شود.

وجود هر گونه رطوبت از نشستن و جذب پر کننده در ترک ها جلوگیری میکند. بنابراین بهتر است یک شب صبر کنید تا چرم کاملاً خشک شود.

مرحله سوم: صاف کردن ترک ها

با استفاده از سمباده ترک های چرم را صاف کنید. دقت کنید که فشار بسیار کمی هنگام سمباده زدن وارد کنید. با کف دست سطح چرم را امتحان کنید. هروقت احساس کردید سطح صاف شده است سمباده زدن را متوقف کنید. با استفاده از پارچه خشک تمام گرد و غبار ایجاد شده را پاک کنید. از سمباده درشت و خشن استفاده نکنید، زیرا باعث ایجاد خراش می‌شود.

مرحله چهارم: فیلر زدن

با استفاده از کاردک نقاشی فیلر در درون ترک ها قرار دهید. به این کار ادامه دهید تا ترک ها محو شوند.

مرحله پنجم: فیلر اضافی را بردارید.

با استفاده از لبه پشتی چاقو، خمیر اضافی را بردارید. به این کار ادامه دهید تا هیچ پرکننده چرم برجسته شده روی مبل وجود نداشته باشد.

مرحله ششم: خشک شدن چرم

باید صبر کنید تا فیلر به طور کامل خشک و جامد شود. یه اتاق با تهویه مناسب و یا هوای آزاد به خشک شدن سریعتر ترک های مبل چرمی کمک می‌کند. بنابراین در صورت امکان پنجره ها را باز کنید. برای خشک شدن کامل فیلر حداقل به ۶ ساعت زمان نیاز است. ولی دقت کنید از هرگونه تابش مستقیم خورشید و یا گرمای اضافی جلوگیری شود. این کار باعث خشک شدن بیش از حد و  ایجاد ترک های بعدی می‌شود. خشک شدن پرکننده ممکن است باعث جمع شدن و کوچک شدن آن شود، بنابراین ممکن است نیاز به تکرار فیلر زدن داشته باشید.

روش دوم: از بین بردن ترک ها با رنگ چرم

وسایل مورد نیاز

  • صابون یا پاک کننده چرم
  • پارچه یا اسفنج
  • کاغذ سمباده فوق العاده ریز (شماره ۶۰۰)
  • فیلر چرم (پرکننده چرم) باکیفیت و مرغوب
  • کاردک نقاشی
  • رنگ چرم
  • اسفنج رنگی یا پد اپلیکاتور
  • سشوار
  • سیلر چرم (بتونه چرم)

برای ترمیم ترک های مبل چرمی، استفاده از رنگ انتخاب مناسبی است. ولی برای ترک های عمیق ترکیبی از رنگ و پر کننده بهتر عمل میکند.

مرحله اول: فیلر زدن

مانند روش اول ترک ها را با فیلر پر کنید. و اجازه دهید تا پر کننده کاملاً خشک شود.

مرحله دوم: سمباده کاری دوباره

چرم را با کاغذ سمباده فوق العاده ریز سمباده بزنید و تمیز کنید. با این کار سطح مبل برای رنگ زدن آماده میشود. هرگونه آلودگی و گرد و غبار را پاک کنید، زیرا میتواند باعث جذب زنگ شود.

مرحله سوم: رنگ زدن

رنگ چرمی نزدیک به رنگ مبل چرمی خود انتخاب کنید. با استفاده از ابر یک لایه نازک از آن را بر روی ترک ها بمالید. رنگ را به آرامی پخش کنید تا به حالت یکنواخت درآید.

مرحله چهارم: خشک شدن

چند دقیقه صبر کنید تا رنگ چرم خشک شود. برای خشک شدن سریعتر می‌توانید برای مدت کوتاه از حرارت ملایم سشوار استفاده کنید. سشوار را ثابت نگه ندارید و آن را جلو و عقب ببرید تا از رسیدن حرارت زیاد به چرم و خشک شدن بیش از اندازه آن جلوگیری شود.

مرحله پنجم: تکرار کنید

در صورت نیاز رنگ زدن را تکرار کنید. بسته به شرایط چرم ممکن است مجبور شوید زنگ زدن را تا پنج بار تکرار کنید. بعد از هر بار رنگ کاری صبر کنید تا آن لایه خشک شود.

مرحله ششم: سیلر زدن

بعد از هر لایه رنگ کاری از سیلر (درزگیر) چرم استفاده کنید. این کار از باز شدن مجدد ترک جلوگیری میکند. سیلر را بر روی ابر اسپری کرده و بر روی ترک بمالید.

مرور محتوای این مطلب پنهان کردن
دکمه بازگشت به بالا