عمومیکسب و کار ویژه

کاربرد های برچسب اموال

در حالی که در چند سال گذشته شاهد تغییر رویه کسب و کار ها به سمت دیجیتالی شدن و یا به صورت ریموت بوده ایم، مدیریت اموال و دارایی های فیزیکی کسب و کار همیشه در دنیای تجارت نقش مهمی دارد. این امر به ویژه در مورد مشاغلی که به شدت به دارایی های خود برای تولید درآمد متکی هستند، مانند صنایع حمل و نقل، انرژی و فناوری صادق است. به همین دلیل تصمیم گرفتیم در این مقاله شما را با مفهوم برچسب اموال و کاربرد هایی که برای شرکت ها دارد آشنا کنیم.

لیبل اموال چیست؟

اگر گوشه کنار یکی از اموال و دارایی های فیزیکی هر شرکتی نگاه کنید، احتمالا برچسبی خواهید دید که روی آن شماره اموال به عدد و توضیحاتی درج شده است. به این برچسب که آن را صرفا روی دارایی فیزیکی شرکت ها پیدا می کنید، برچسب اموال می گویند. چاپ برچسب اموال به مدیران و مسئولان شرکت ها این امکان را می دهد که اطلاعات دقیقی از تعداد دارایی های شرکت، وضعیت سلامت و استهلاک آن ها، نحوه نگهداری و حتی جلوگیری از سرقت می دهد. لیبل اموال در طول سالیان دستخوش تغییرات مثبت زیادی بوده است و اگر امروزه از آن را تهیه کنید می توانید موارد گوناگونی همچون بارکد، QR code و … را در برچسب اموال تعبیه کنید. مزایای استفاده از برچسب اموال چیست؟

  • ساده سازی فرایند ها و صرفه جویی در زمان

اگر در محل کار خود دارایی های قابل جابجایی زیادی دارید، جستجوی دستی این اموال می تواند زمان زیادی را از شما بگیرد. اتصال برچسب اموال به این موارد به همراه qr code و یا rfid می تواند زمان جستجو برای رسیدن به اموال را تا حد زیادی کاهش دهد.

  • کنترل بر لیست اموال و کاهش ریسک سرقت

استفاده از لیبل اموال روی دارایی های شرکت باعث ایجاد فیلتر نظارتی و کنترلی روی اموال می شود و به این ترتیب احتمال سرقت آن ها را کاهش می دهد.

  • افزایش بهره وری از دارایی ها

ردیابی و ایجاد پایگاه اطلاعاتی از طریق لیبل اموال برای دارایی های شرکت به شما این امکان را می دهد که اگر خرابی یا مشکلی برای تجهیزات ایجاد شد به سرعت به رفع آن بپردازید و به این ترتیب بهره وری اموال را افزایش دهید. یک اسکن ساده روی برچسب اموال می‌تواند وضعیت نیاز به تعمیرات یک وسیله یا جزئیات مربوط به گارانتی را مشخص کرده و فرصت مورد نیاز برای تعمیر کلی یا جزئی آن را در اختیار کارفرما قرار دهد.

انواع برچسب اموال : جنس پلی استر به لیبل اموال دوام بسیار بالا و حفاظت در برابر آب و هوای نامناسب را می دهد. همچنین ظاهر زیبایی که لیبل اموال پلی استر دارد، سبب شده که بسیاری از شرکت های لوکس و ارزش مدار از آن استفاده کنند. برچسب های اموال آلومینیومی، معمولاً برای پلاک کوبی نام تجهیزات استفاده می شوند. این لیبل ها از آلومینیوم ساخته شده اند و به همین دلیل ماندگاری طولانی مدتی دارند. همچنین در صورت نیاز به هر گونه تغییری، باید آن را روی لیبل جدیدی اعتمال کنید و به همین دلیل نمی توان آن را لیبلی مقرون به صرفه دانست.

  1. لیبل اموال ضد دستکاری (امنیتی)

اگر نیاز دارید که تا جای ممکن اموال شما با مشکل مواجه نشود، می توانید از این نوع لیبل برای جلوگیری از دستکاری استفاده کنید. این جنس از لیبل به محض دستکاری و تلاش برای کنده شدن، اثری مانند لانه زنبور روی کالا از خود به جای می گذارند. این برچسب ها می توانند با اسکن بارکد و بازیابی تمام جزئیات در نرم افزار های ردیابی اموال، دسترسی به اطلاعات دارایی را آسان کنند. چگونه برچسب اموال بزنیم؟ پس از ، مرحله اصلی یعنی چسباندن آن ها روی دارایی ها و تهیه لیست اموال با کد مشخص آغاز می شود. برای این کار مراحل زیر را در نظر بگیرید:

  • توجه داشته باشید که برای تمامی اموالی که ارزش بالایی از نظر مالی و یا کاری دارند مانند اموال منقول، غیر منقول و گران بها، لیبل اموال بزنید تا از تعداد، خرابی احتمالی یا بازدید های دوره ای اطلاعات داشته باشید.
  • بهتر است لیبل اموال را جایی بچسبانید که توی چشم نباشد. زیر میز، پشت مانیتور، طرف دیگر کیس سیستم و … جاهای مناسبی برای اتصال برچسب اموال هستند.
  • در کنار لیبل زدن، نام، کد اموال و مشخصات هر دارایی را در دفترچه مخصوص آن بنویسید.
  • پیش از زدن لیبل، سطح زیر آن را کاملا تمیز کنید تا بعد ها چسب آن جدا نشود.

حال که با اهمیت این لیبل به عنوان بخشی از خرید های ضروری برای سازمان آشنا شدیم، باید بدانیم برچسب اموال با کیفیت را باید از کجا تهیه کنیم؟ این مطلب صرفا جنبه تبلیغاتی داشته و فوت و فن هیچ مسئولیتی را در رابطه با آن نمی‌پذیرد تولید کننده‌ها، ارائه دهنده‌های خدمات و … همه دارای اموالی هستند که برای پاسخ‌گویی به نیاز خود یا مشتریان خریداری شده است. برای جلوگیری از زیان‌های پیش‌بینی‌نشده باید نسبت به مدیریت صحیح اموال اقدام نمایند. یکی از راهای مدیریت صحیح اموال داشتن سیستم حسابداری اموال و کنترل اموال موجود، اسقاط شده و به طور کلی کنترل ورود و خروج اموال است. موسسات برای کنترل اموال خود اقدام به الصاق برچسب اموال بر روی اموال و دارایی خود می‌نمایند.

با توجه به اهمیت سیستم حسابداری اموال و کنترل اموال در هر کسب و کاری در این مقاله مطالب مختصری در رابطه با سیستم حسابداری اموال، برچسب اموال و انواع آن، هدف استفاده از برچسب‌های اموال، نحوه ثبت اموال، حسابداری آن و … ارائه شده است. از دیگر کاربردهای برچسب اموال می توان به برچسب پلمپ جعبه، برچسب پلمپ نامه ها و پاکت های محرمانه و برچسب پلمپ مرسولات پستی اشاره کرد. شرکت فراگرصنعت تولید کننده انواع برچسب وید ، برچسب امنیتی و برچسب اموال است. شما می توانید با تماس با ما در این باره با مشاوران ما مشاوره ای داشته باشید و به این ترتیب بهترین برچسب را با توجه به نیاز خود انتخاب کنید و سفارش دهید. منتظر نظرات و پیشنهادات شما هستیم.

حسابداری اموال به چه معنی است؟

سازمان‌ها و شرکت‌ها برای بقای خود و توان ارائه خدمات به مشتریان، اقدام به خرید اموال مورد نیاز خود می‌نمایند. اموال خریداری شده در طی سالیان بر اثر استفاده به مرور زمان دچار استهلاک می‌گردد و به علت کاهش بازدهی از رده خارج شده و با اموال جدید جایگزین می‌گردد. هزینه خرید، ورود و خروج این اموال و نگهداری آن‌ها در یک بازه زمانی باید توسط حسابداران ثبت و نگهداری گردد. به این عملیات حسابداری بر روی اموال، حسابداری اموال گفته می‌شود. حسابداری اموال یا حسابداری دارایی یکی از شاخه‌های حسابداری بوده که هزینه‌های خرید یا ساخت اموال، هزینه استهلاک و سایر هزینه‌های متحمل شده در طول دوره فعالیت را ثبت می‌نماید.

لیلا بنی نعمتی

من لیلا هستم، خبرنگاری که با نگاهی به آینده، مسائل امروز را تحلیل می‌کنم. در این سایت، با بررسی روندهای اجتماعی و اقتصادی، به دنبال درک بهتر چالش‌ها و فرصت‌های پیش روی جامعه در آینده هستم.
دکمه بازگشت به بالا