براساس آخرین گزارش سازمان غذا و کشاورزی سازمان ملل متحد (FAO) ، به دلیل پیامدهای اقتصادی و لجستیکی یک بیماری همه گیر ویروس ، قیمت جهانی مواد غذایی برای سومین ماه متوالی کاهش یافته است.
به گزارش پرتال پارسی ، شاخص بهای مواد غذایی FAO که نوسانات ماهانه سبد غلات ، دانههای روغنی ، لبنیات ، گوشت و قندها را بررسی می کند ، در ماه آوریل به 165.5 نقطه رسید که از ماه مارس 3.4 درصد کاهش داشته است.
شاخص قیمت FAO در ماه گذشته کاهش یافت ، ویروس های کورو ویروس تقاضا را کاهش داد ، قیمت نفت خام را تضعیف کرد و تقاضا برای نیشکر برای تولید اتانول را تضعیف کرد و در مارس 2013 به پایین 14.6 درصد رسید. کاهش یافته است
قیمت روغن خوراکی فائو در ماه آوریل به دلیل پایین آمدن قیمت روغن پالم ، روغن سویا و روغن کلزا 5.2 درصد کاهش یافته است. شاخص لبنیات فائو در ماه گذشته 3.6 درصد کاهش یافت زیرا قیمت کره و شیر با دو رقم کاهش یافت.
شاخص قیمت فائو 2.7٪ کاهش یافت زیرا بهبود تقاضای واردات در چین نتوانست افت شدید تقاضای سایر کشورها را جبران کند. فائو همچنین اظهار داشت كه كشورهای اصلی تولید با مشكلات لجستیكی روبرو هستند و قرنطینه به میزان قابل توجهی فروش را در بسیاری از كشورها كاهش داده است.
فائو گفت: “این بیماری همه بر عرضه و تقاضا برای گوشت تأثیر منفی گذاشته است ، زیرا تعطیلی رستوران ها و درآمدهای خانگی کمتر ، مصرف را کاهش می دهد ، در حالی که کمبود کارگران در کارخانه گوشت سیستم”. اقتصاددان Aato Chilaj گفت. این امر بر تولید تأثیر می گذارد.
قیمت بین المللی گندم و برنج به طور قابل توجهی افزایش یافت ، اما قیمت ذرت کاهش یافت ، بنابراین شاخص قیمت دانه کمی پایین تر از سایر شاخص های قیمت FAO بود.
قیمت برنج از ماه مارس تا آوریل 7.2 درصد افزایش یافت ، بیشتر به دلیل محدودیت های موقت صادرات ویتنام. به دلیل سهمیه صادرات روسیه قیمت گندم 5.2٪ افزایش یافته است. اما قیمت دانه درشت از جمله ذرت به دلیل تقاضای کمتری برای خوراک دام و سوخت های زیستی 10٪ کاهش یافت.
فائو پیش بینی می کند تولید غلات برای سال 2019 بدون تغییر در 2.77 میلیارد تن باقی بماند ، اما میزان مصرف دانه برای دوره 2020-2019 با توجه به تأثیر اقتصادی کوروی ویروس 24.7 میلیون تن پیش بینی شده است. من هستم کاهش یافته است
فائو همچنین اولین پیش بینی عرضه و تقاضای گندم جهانی را برای فصل بازاریابی 2020 تا 2021 اعلام کرد و پیش بینی کرد که تولید جهانی به 762.6 میلیون تن برسد ، تا حد زیادی مطابق با تولید سال 2019. من هستم این سازمان بازده کمتری را در اتحادیه اروپا ، شمال آفریقا ، اوکراین و ایالات متحده پیش بینی می کند که با بازده بالاتر در استرالیا ، قزاقستان ، روسیه و هند جبران می شود.
به گفته رویترز ، پیش بینی می شود میزان مصرف جهانی گندم از 2021 تا 2020 پایدار باشد ، با افزایش مصرف مواد غذایی جبران کننده خوراک های صنعتی و دامی.
انتهای پیام