عمومیکسب و کار ویژه

فرق بهبود دهنده با بکینگ پودر

بهبود دهنده های نان پودری است که برای افزایش کیفیت آرد، ایجاد بافت مطلوب و افزایش حجم به نان و کیک اضافه می شود و با افزایش حجم و بافت مطلوب، ماندگاری و تازگی خمیر را افزایش می دهد. معمولا هنگام تهیه کیک و نان اولین موادی که توجه ما را جلب می کند آرد، آب، تخم مرغ، روغن و مایه خمیر یا بکینگ پودر است. اما چیزی که ما همیشه از آن غافل می شویم، انواع تقویت کننده ها هستند. با استفاده از بهبودها می توانید کیفیت نهایی انواع کیک و نان را بهبود بخشید و همچنین فرآیند تخمیر نان را سرعت بخشید. بهبود دهنده ها عمدتاً برای بهبود و افزایش کیفیت خمیر هنگام تهیه و پخت نان، راویولی و کیک استفاده می شوند. پس اگر به دنبال راه حلی برای بهبود کیفیت نانی که درست می کنید و به دلیل کیفیت پایین آرد هستید، این مشکل حل نمی شود. بهترین راه حل اضافه کردن یک بهبود دهنده به آرد است.

کاربردهای بهبود در صنایع غذایی

• بهبود کیفیت نان، پاستا، پیتزا و کیک

• بهبود حجم و ایجاد ساختار آردی مورد نظر

• افزایش نرمی، تازگی و ماندگاری محصول

• به ور آمدن خمیر کمک کنید و از چسبیدن خمیر در مرحله آخر جلوگیری کنید

تفاوت بین یک عامل سخت کننده و یک عامل حجم دهنده چیست؟

معمولاً برای مایه خمیر شدن خمیر از مواد بهبود دهنده پیشگامان شیمی استفاده می شود و مخمر به تخمیر خمیر و افزایش حجم آن کمک می کند. اما از تقویت کننده ها برای بهبود ماندگاری، تازگی و طعم بهتر نان، شیرینی ها و دسرها استفاده می شود.

نحوه استفاده از تقویت کننده آرد:

برای هر کیلوگرم آرد حدود 12 تا 30 گرم بهبود دهنده استفاده می شود.

تقویت کننده استقامت:

ماندگاری نوآور 9 ماه پس از ساخت است.

خدمات فنی:

در جای خشک و خنک و دور از رطوبت نگهداری شود.

دکمه بازگشت به بالا