پرتال پارسی/لرستان نائب رئیس فراکسیون توسعه زیرساختهای گردشگری مجلس شورای اسلامی گفت: جاذبههای گردشگری لرستان ویتریی برای معرفی آن به دیگر اقوام است.
دکتر یحیی ابراهیمی با اشاره به سومین جشنواره سراسری «اقوام ایرانزمین» که توسط جهاد دانشگاهی لرستان و با مشارکت دانشگاه لرستان برگزار میشود، در گفتوگو با پرتال پارسی اظهار کرد: ایران با قدمت تاریخی و آثار باستانی، از اقوام اصیلی همچون ترک، کرد، لر، عرب، بلوچ، ترکمن، فارس و … تشکیل شده است.
وی با بیان اینکه این اقوام در ادوار و قرنهای گذشته در کنار هم با فرهنگی مشترک زندگی کردند، افزود: باید بین این اقوام عدالت را رعایت کنیم.
نائب رئیس فراکسیون توسعه زیرساختهای گردشگری مجلس شورای اسلامی ادامه داد: این اقوام هستند که میتواند موجب همبستگی ملی در کشور شوند و مسئولین نیز باید مراقب و مواظب باشند که شکاف و گسستی بین آنان ایجاد نشود چراکه فرهنگ ما در این اقوام و قبایل نهفته است.
ابراهیمی با تاکید براینکه استکبار جهانی در طول سالیان گذشته سعی کرده که اختلاف بین اقوام ایران بیندازد تا بتواند کشور را تجزیه کند، ادامه داد: درحاشیه کشور اقوامی داریم که سنی مذهب هستند و دشمن به دنبال این است که بین شیعه و سنی، گسست ایجاد کند و حاکمیت باید مراقب این توطئه دشمن باشد.
وی خاطرنشان کرد: در نهاد ریاست جمهوری، معاونت اقوام و اقشار تشکیل و کار اقوام را پیگیری میکند و مشکلات آنان را بررسی میکند تا آنها را مرتفع سازد.
نائب رئیس فراکسیون توسعه زیرساختهای گردشگری مجلس شورای اسلامی گفت: خوشبختانه بعد از انقلاب اقوام به شکل منسجمی در کنار هم بودند و در رویداد انتخابات اقوام و قومیتهای مختلف در انتخابات شرکت و زیر بیرق جمهوری اسلامی حضور گسترده داشتند و از حاکمیت دفاع کردند.
ابراهیمی با بیان اینکه یک سری از اقوام در کشور وجود دارد که ریشهها و وجههای مشترکی دارند، اظهار کرد: زاگرسنشینان زبان و فرهنگ مشترک دارند و هنگامیکه این اقوام در کنار هم قرار بگیرند به لحاظ توسعه فرهنگی و اجتماعی نقش بسزایی خواهند داشت.
وی با بیان اینکه بخش اعظمی از لرستان را قوم لر و لک تشکیل میدهد که نیاز است به شکل ویژهای به آنان توجه شود، افزود: لرستان دارای ۵۰۰۰ آثار تاریخی، دهها چشمهسار و آبشار و منابع طبیعی است و سابقه تاریخی این قوم کهن میتواند در توسعه گردشگری این دیار موثر باشد.
نائب رئیس فراکسیون توسعه زیرساختهای گردشگری مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: حضور اقوام مختلف در لرستان میتواند فرصت مغتنمی برای معرفی ظرفیتهای آن به سایر استانها و کشور باشد.
ابراهیمی بیان کرد: جاذبههای گردشگری لرستان ویتریی برای معرفی آن به دیگر اقوام است و میتوانیم فرهنگ اصیل لر را به کشور معرفی کنیم.
وی بر تبادل فرهنگی بین این اقوام تاکید کرد و گفت: وجود واژههای مشترک بین زبان اقوام نشان میدهد که کل اقوام ایرانی ریشه مشترک دارند و باید آنهارا تقویت کرد.
انتهای پیام