جلیل میرمحمدی با اشاره به جلسه امروز ستاد ملی مبارزه با تاجگذاری برای تعطیلی برخی شهرهای کشور به مدت دو هفته ، گفت: “امیدوارم تصمیم امروز با سرعت و اجرایی باشد.” بسیاری از کارشناسان بر نیاز به قرنطینه کامل طی دو هفته ، بسته به شرایط بیمارستان تأکید دارند ، اما برای این راه حل باید تمام جوانب مشکل سنجیده شود و حداقل زیرساخت ها برای تسریع و معقول بودن این راه حل آماده شود.
وی افزود: محدودیت های موجود نانوایی ، سوپرمارکت ، مراکز بهداشتی را شامل نمی شود و تعداد زیاد افراد در این مراکز به معنای ایمنی کامل فقط با استفاده از ماسک نیست. به طور کلی برای در امان ماندن از تاج بیرون از خانه باید از ماسک سه لایه استفاده کنیم و حداقل یک و نیم متر از مراکز خرید و مراکز شلوغ فاصله داشته باشیم که در این صورت امنیت 98.5٪ تأمین می شود. اگر ماسکی وجود دارد ، نگران نباشید که می توانیم در مراکز شلوغ باشیم و از تاج ایمنی بگیریم ، این کار اشتباه و خطرناک است. البته قبل از هر چیز باید از تردد ناخواسته خودداری شود.
یکی از اعضای کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی این دیدار را اقدامی خطرناک در شرایط فعلی خواند و گفت: “یک شخص می تواند ناقل بدون علامت باشد و فردا صبح در بیمارستان بستری خواهد شد”. این بیماری می تواند افراد دیگر را آلوده کند زیرا هیچ علائمی از بیماری وجود ندارد ، بنابراین اگر آن شخص به مسافرت برود ، می تواند افراد زیادی را آلوده کند و برعکس ، مردم مسافرت می کنند ، اما در نتیجه آنها با ناقلین بدون علامت تماس می گیرند. این یک بیماری ایسکمیک قلب است ، بنابراین باید از سفرهای غیر ضروری خودداری کرد.
وی افزود: “برخی از افراد عادت به مسافرت در آخر هفته دارند که برای شرایط دیگری غیر از داشتن تاج راحت است ، اما اکنون برای جلوگیری از پوشیدن تاج باید از سفرهای غیرضروری جلوگیری کنیم.
میرمحمدی همچنین گفت: “برخی از افراد نیاز به مراجعه به اورژانس دارند. در این حالت ، همه خدمه پرواز باید پروتکل های بهداشتی را که همه خدمه پرواز را پوشش می دهد ، دنبال کنند. ” هنگامی که یک پرواز برنامه ریزی شده است ، مسافران در کابین خلبان در یک محیط کوچک با چند نفر 20-30 دقیقه منتظر می مانند. این وضعیت هنگامی که پرواز به مقصد می رسد و مسافران در آستانه عزیمت هستند ، تکرار می شود. برای به حداقل رساندن تأخیر مسافران در کابین خلبان باید تدابیری اندیشیده شود.
این عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی ادامه داد: باید از تعداد مسافران استفاده کننده از اتوبوس های بین شهری کاسته شود و آنها ماسک بزنند. برای قطار نیز باید شرایط یکسانی رعایت شود ، یعنی مسافران باید در محفظه هایی با حداقل ظرفیت باشند و از مسافران با علائم کرونا ویروس خودداری کنند.همچنین از توالت های داخل قطار بسیار کم استفاده کنید ، از دماسنج و کنتور اکسیژن خون استفاده کنید. این بسیار مهم است.