اشک های تماشاگران گیلانی برای «احمد»/ اکران ۶ فیلم در رشت – خبرگزاری آنلاین | اخبار ایران و جهان

به گزارش خبرنگار آنلاین، اکران فیلم‌های چهل و دومین جشنواره فجر در استان گیلان به روز سوم رسید، در این روز بر اساس جدول برنامه ریزی از سوی ستاد برگزاری جشنواره در این استان ۶ فیلم «مجنون» به کارگردانی «مهدی شامحمدی»، «شور عاشقی» به کارگردانی «داریوش یاری»، «پرویز خان» به کارگردانی «علی ثقفی»، «احمد» به کارگردانی «امیر عباس ربیعی»، «ملکه آلیشون» به کارگردانی «ابراهیم نورآور محمد»، «نپتون» به کارگردانی «محمد ابراهیم غفاریان» اکران شد.

اشک های تماشاگران گیلانی برای «احمد»/ اکران ۶ فیلم در رشت

امسال به گفته بسیاری از کسانی که فیلم‌های جشنواره را تماشا کرده‌اند شاید کمتر از انگشتان دست بتوان آثار فاخر و قابل دفاع نام برد چیزی که در برخی از استان‌ها عدم استقبال یا استقبال کم مخاطبان بر این نکته صحه می‌گذارد. در استان گیلان که هیچگاه در جذب مخاطب برای اجرای برنامه‌های فرهنگی و هنری خود مشکلی نداشت امسال در روزهای نخست به دلیل کیفیت پایین آثار و عدم جذابیت داستان فیلم‌ها شاهد سردی سالن سینما ۲۲ بهمن و سپیدرود و حضور اندک تماشاگران بودیم.

تماشای «تابستان همان سال» همچنان در صدر

بر اساس اعلام مسؤولان برگزاری جشنواره فیلم فجر در استان گیلان تا روز گذشته بیش از ۷۰۰ نفر از شهروندان گیلانی موفق به دیدن ۱۰ فیلم این جشنواره شده‌اند و در این مدت فیلم‌های «تابستان همان سال» که همچنان در صدر و اقبال عمومی از سوی بینندگان قرار دارد و فیلم‌هایی چون «آغوش باز»، «آپاراتچی»، «مجنون» نیز در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

فیلم «مجنون» حرف تازه ای ندارد

فیلم سینمایی «مجنون» به تهیه‌کنندگی عباس نادران به روایت زندگی یکی از شهدای شاخص دوران دفاع مقدس می‌پردازد. کارگردانی این فیلم را هم «مهدی شامحمدی» برعهده دارد که از کارگردانان شناخته شده در سینمای مستند است و با این فیلم اولین کارگردانی فیلم بلند سینمایی را در کارنامه خود تجربه می‌کند. این در حالی است که عباس نادران که تهیه‌کنندگی «مجنون» را برعهده دارد هم در مقام تهیه کننده تا به امروز فیلم‌هایی همچون «شاه‌کش» و «شادروان» را به سرانجام رسانده و این پروژه اولین همکاری او با سازمان اوج محسوب می‌شود.

این فیلم که برشی از حماسه آفرینی شهیدان «مهدی و مجید زین‌الدین» و رزم‌آوران لشگر ۱۷ علی‌بن‌ابی‌طالب (ع) در جزیره مجنون و عملیات بزرگ خیبر را به تصویر می‌کشد.

«محمد افشاری» یکی از تماشاگران فیلم مجنون در گفت و گو با خبرنگار آنلاین می‌گوید: مجنون فیلم مهمی است اما به لحاظ ساختار و تکنیک حرف تازه ای ندارد.

وی با بیان اینکه زندگی شهید زین‌الدین و تأثیرگذاری وی در ماجرای عملیات خیبر در تاریخ نگاری جنگ مهم است، افزود: اما ما فیلمی رو به رو هستیم که قصه اش به سختی روایت می‌شود.

افشاری اضافه می‌کند: وقتی از جنگ حرف زده می‌شود باید طوری باشد که انگار من بیننده در صحنه حضور دارم که مجنون این طور نیست چرا که حجم زیاد موسیقی من مخاطب را سردرگم و البته این کار ضعف مهمی در این اثر سینمایی است.

اشک های تماشاگران گیلانی برای «احمد»/ اکران ۶ فیلم در رشت

«شور عاشقی» فیلمی درباره کاروان اسرای کربلا

«شور عاشقی» سومین ساخته سینمایی «داریوش یاری» است این فیلم درباره کاروان اسرای کربلا است که از کوفه تا شام حرکت می‌کنند و زنی همراه این کاروان می‌شود که می‌خواهد رسانه این کاروان بشود و نگذارد جای جلاد و شهید عوض شود.

«شور عاشقی» که از آثار دینی حاضر در ویترین جشنواره فجر محسوب می‌شود، محصول مشترک بنیاد سینمایی فارابی و بنیاد شهید است و مهدی زمین پرداز، پیام احمدی‌نیا، نادر فلاح، علیرضا استادی و سیامک صفری در آن ایفای نقش کرده‌اند.

فیلم سینمایی «پرویز خان» به نویسندگی و کارگردانی «علی ثقفی» و تهیه کنندگی عطا پناهی و محصول سازمان هنری رسانه‌ای اوج است در خصوص پرویز دهداری یکی از متفاوت‌ترین مربیان بزرگ تیم ملی فوتبال ایران است که در دومین روز از چهل و دومین جشنواره فیلم نیز اکران شده و طی این ۲ شب توانسته ۱۱۰ نفر بیننده را برای تماشا به سینما بکشاند.

«احمد» روایتی از واقعه فراموش نشدنی حادثه بم

فیلم سینمایی «احمد» به کارگردانی «امیرعباس ربیعی» و تهیه‌کنندگی حبیب والی‌نژاد روایتی از واقعه ناگوار و فراموش‌نشدنی حادثه بم در سال ۱۳۸۲ بود که نقش ویژه و کلیدی حاج احمد کاظمی، همان یار باکری و سردار دل‌ها و در نهایت سرباز وطن را در ساماندهی وضعیت مصدومان و اوضاع نابسامان بم پس از وقوع زلزله نشان می‌داد، مردی که حالا پس از اکران این فیلم دریافتیم که دست تنها، با تعدادی نیروی اندک و با کاری که از دل برمی‌آمد و تجربه سال‌های جنگش توانست در تأمین نخستین امور ضروری در آن حال و هوای دهشتناک سربلند بیرون آید.

این اثر برای اولین بار قصه‌ای ناگفته ای از ۱۸ ساعت ابتدایی حادثه تراژیک زلزله بم و اقدامی قهرمانانه در این ساعات پُرالتهاب را همزمان با بیستمین سالگرد این اتفاق روایت می‌کند.

در حین دیدن فیلم واکنش مخاطبان نیز جالب بود، در برخی مواقع نفس‌ها در سینه حبس می‌شد، اشک برخی از تماشاگران جاری شد و در بخش‌هایی با دیدن رشادت‌ها تماشاگران برای صحنه‌ای آن را تشویق می‌کردند.

«ملکه آلیشن» فیلمی با مدت ساخت ۱۰ ساله

«ملکه آلیشون» به کارگردانی «ابراهیم نورآور محمد» اثری که ساخت آن ۱۰ سال به طول انجامید کاری که برای قشر کودک و نوجوان ساخته شده است. فیلم با رنگ و لعاب و جذابیت بصری قصد دارد مخاطبان را به خود جلب کند که در این زمینه تقریباً موفق بوده است.

فضای فانتزی فیلم و ترکیب نماهای انسانی و انیمیشن، قصد دارد دارای وجوه آموزشی برای کودکان در زمینه طبیعت و محیط زیست باشد. شروع قصه با دو دختر نوجوان است که باید کتابی را به دست آورند و با خواندن آن کتاب، داستان پسرکی به نام آدور را بدانند. ساختار قصه در قصه ابتدای فیلم بدون آنکه لزوم خاصی داشته باشد، سبب می‌شود که مخاطب کودک و نوجوان دیر به موضوع اصلی برسد.

فیلم «نپتون» حکایتگر زوج جوان امروزی و لجبازی است که یک فرزند دارند و روز به روز از خودشان و عشقشان و فرزندشان دورتر می‌شوند لازم به ذکر است این فیلم طی ۲ روز اکران از سوی گیلانی‌ها از استقبال خوبی برخوردار نبوده تا جایی که تاکنون ۳۷ نفر از این اثر تماشا کردند.

رشت |فیلم

تماشای حدود ۹۵۰ نفری تماشاگران از فیلم‌های فجر

«فاطمه فروتن» سرپرست معاونت هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان در گفت و گو با خبرنگار آنلاین با اشاره به آغاز نمایش فیلم‌های جشنواره فجر در سینما ۲۲ بهمن و سپیدرود رشت اظهار کرد: این فیلم‌ها در سه نوبت ۱۶، ۱۸:۳۰ و ۲۱ از امروز تا ۲۲ بهمن‌ماه در دو سینمای سپیدرود و ۲۲ بهمن اکران می‌شوند.

سرپرست معاونت هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان ادامه داد: طی دو روز گذشته حدود ۹۵۰ نفر از ۱۲ فیلم اکران شده رشت دیدن کردند.

وی با بیان اینکه در سومین روز از اکران فیلم حدود ۲۵۰ نفر از این ۶ فیلم استقبال کردند، گفت: فیلم «تابستان همان سال» بیشترین آمار استقبال علاقمندان به هنر هفتم را همچنان به خود اختصاص داده است.

فروتن اضافه کرد: اقدامات انجام شده برای رونق بخشیدن به سینماهاست و علاقمندان به هنر هفتم در گیلان برای تماشای فیلم‌های جشنواره می‌توانند از چهار سامانه آی‌تیک (iticket.ir)، سینما تیکت (cinematicket.org)، تیک ایران هفت (irantic.com) و گیشه (gishehr۷.ir) بلیت خود را به صورت اینترنتی خریداری کنند.

دکمه بازگشت به بالا