اردیبهشت کجا سفر بریم؟ – پرتال پارسی

اردیبهشت کجا سفر بریم؟ - ایسنا

مدیرکل توسعه گردشگری داخلی از رشد فزاینده سفر در مقاصد نوظهور خبر داد و پیشنهادهایی را برای سفر در اردیبهشت‌ماه با توجه به برپایی جشنواره‌های گوناگون در سراسر کشور مطرح کرد.

مصطفی فاطمی ـ دبیر ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر و مدیرکل اداره توسعه گردشگری داخلی ـ در گفت‌وگو با پرتال پارسی چند پیشنهاد برای سفر مطرح کرد و افزود: اردیبهشت فصل طبیعت ایران است و معمولا طبیعت‌گردی در این ماه به شدت افزایش می‌یابد، به ویژه در شهرهایی که درگیر جشنواره‌های گوناگون هستند، مثلا در این ماه قرار است شیراز میزبان جشنواره‌های گردشگری ادبی، گردشگری خوراک و عشایر باشد. در میمند (استان فارس)، قمصر، نیاسر و کاشان (استان اصفهان) هم جشنواره گلاب‌گیری برگزار می‌شود.

او ادامه داد: کردستان یکی از مقاصد نوظهور سفر در ایران است که با افزایش قابل توجه مسافر مواجه است و طبیعت آن در اردیبهشت‌ماه یکی از جذابیت‌های آن به شمار می‌آید، به ویژه آن‌که در منطقه اورامانات در همین ماه آیین «پیرشالیار» برگزار می‌شود.

فاطمی بیان کرد: البته دست‌کم سه سال طول کشید تا کردستان به این نقطه برسد و بومگردی‌های آن رشد کند. ما معتقدیم سفر و گردشگری با خود امنیت می‌آورد، اگر به خاطر داشته باشید مردم در گذشته کمتر به کردستان سفر می‌کردند، اما حالا در بیشتر روستاهای آن بوم‌گردی وجود دارد و همچنان درحال افزایش است، در کرمانشاه هم شاهد چنین اتفاقی هستیم.

مدیرکل توسعه گردشگری داخلی افزود: اردبیل که به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای عضو اکو در سال ۲۰۲۳، هم‌اینک میزبان مهمانان بین‌المللی کشورهای اکو بوده، جشنواره کوچ عشایر را نیز در هفته گذشته برگزار کرد و طبیعت آن برای سفر همچنان جذاب است.

فاطمی همچنین از برگزاری جشنواره‌های گوناگون در زنجان و گیلان در روزهای آتی خبر داد و در ادامه گفت: ترکمن‌صحرا در استان گلستان از دیگر مقاصد نوظهور بوده که سال‌های اخیر سفر به این منطقه با رشد فزاینده روبه‌رو شده است. وجود دشت‌های وسیع و مناطق چهارگانه محیط‌زیست و آرامگاه خالدنبی، ترکمن صحرا را بسیار مورد توجه مسافران و گردشگران قرار داده است.

او ادامه داد: برگزاری جشنواره‌های متعدد گل و گیاه در بسیاری از شهرها همزمان با ماه اردیبهشت از جمله محلات(استان مرکزی) و البرز به انگیزه‌های سفر در این ماه افزوده است.

فاطمی گفت: تقریبا در تمام استان‌ها جشنواره برگزار می‌شود و به نظر می‌رسد با این رویه مردم به جای سفر به مقاصد روتین و همیشگی، سفر و طبیعت‌گردی در شهرها و مناطق دیگر را بیشتر از گذشته تجربه کنند؛ چرا که در تعطیلات عید فطر نیز شاهد بودیم جریان سفر به بیشتر به سمت استان‌های غرب و شمال غرب ایران گرایش پیدا کرد. قطعا این شکل از سفرها به دوام و توسعه کسب‌وکارهای کوچک و محلی به‌ویژه در صنعت گردشگری کمک خواهد کرد.

مدیرکل توسعه گردشگری داخلی همچنین یادآور شد: رشد تردد در استان سیستان و بلوچستان و رشد اقامت در استان‌های ایلام، اردبیل، آذربایجان شرقی، گلستان، گیلان، خراسان شمالی، سیستان و بلوچستان، هرمزگان و کهگیلویه و بویراحمد در تعطیلات نوروز نیز تایید می‌کند که مردم به مقاصد نوظهور تمایل پیدا کرده‌اند، فقط مسأله محدودیت زیرساخت در این مناطق است که باید برطرف شود.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا