سس پستو یکی از خوشمزه ترین سس ها است که با فست فود و ماکارونی بسیار مطابقت دارد. با یک دستور العمل ساده و چند نکته ساده می توانیم بهترین طعم و بو را ایجاد کنیم.
عناصر:
آجیل کاج: نصف فنجان
ریحان تازه: 4 قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان رنده شده: نصف فنجان
سیر: 1 حبه
نمک و فلفل: در صورت نیاز
روغن زیتون: نصف فنجان
روش تهیه و آماده سازی:
1. ابتدا فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد گرم کنید ، سپس دانه های کاج یا گردو را در سینی قرار دهید و به مدت 5 تا 8 دقیقه آن را بپزید تا قهوه ای طلایی شود.
۲. سپس دانه ها را از فر خارج کرده و بگذارید تا خنک شوند.
3. سپس دانه ها را با پنیر ، سیر ، ریحان و مقداری نمک و فلفل مخلوط کرده و در غذاساز قرار دهید تا خوب شود.
4. اگر دوست دارید تکه های کاج ترد باشند ، از اختلاط و آسیاب مواد خودداری کنید.
5. روغن زیتون را به بقیه مواد غذاساز اضافه کنید ، با روغن سس مخلوط کنید و سرعت را کاملاً یکدست کنید.
6. می توانید این سس را به مدت 3 روز در یخچال نگهداری کنید و آن را با ماکارونی پخته شده سرو کنید.