خبرگزاری آنلاین پرتال پارسی، استان تهران: در حملات این روزهای رژیم صهیونیستی علیه غزه، ماشین جنگی این رژیم از بمبهای ممنوعه فسفری علیه کودکان و زنان فلسطینی استفاده میکند.
بمبهای فسفری براساس کنوانسیون های بین المللی از جمله سلاحهای ممنوعه است و نهادهای بینالمللی بارها بر عدم استفاده از این سلاح تاکید کردهاند.
فسفر، مادهای سفید رنگ و مایل به زرد و شبیه به موم است که در تماس با اکسیژن به سرعت شعلهور شده و در حالی که به سختی خاموش میشود، میتواند آسیبهای جدی را به بدن انسان وارد کند، تا جایی که در صورت تماس با پوست، اگر به سرعت خاموش نشود، میتواند تا عمق استخوان را بسوزاند! استشمام این ماده نیز ضربه سختی به دستگاه تنفسی انسان میزند.
مهرداد بزار، عضو هیات علمی دانشگاه امام حسین (ع) و متخصص شیمی در خصوص تاثیرات شیمیایی بمبهای فسفری گفت: در صورت راه یافتن اکسید فسفر به ساختار داخلی بدن انسان «در مرحله اول بینایی و در مراحل بعد کلیه، ریهها و سایر ساختار داخلی بدن را با صدمات بسیار جدی همراه میکند».
یونس پناهی، کارشناس آسیبهای شیمیایی نیز معتقد است ترکیبات بمبهای فسفری علاوه بر «سوزاندن پوست» «اثرات خفهکنندگی» ایجاد میکند.
فیلم: استفاده از بمبهای فسفری در غزه
سابقه استفاده از سلاحهای ممنوعه محدود به رژیمصهیونیستی نیست و برخی کشورها در مقاطع مختلف زمانی این نوع سلاحها را به کار گرفتهاند.
به عنوان نمونه میتوان به استفاده از سلاحهای ممنوعه شیمیایی توسط صدام در دوران دفاع مقدس اشاره کرد؛ سلاحهایی که تنها در یک نمونه منجر به قتل عام مردم حلبچه شد؛ براساس اسناد موجود، چندین کشور اروپایی از جمله شرکتهایی از آلمان، فرانسه و هلند ارتش صدام را به سلاحهای شیمیایی مجهز کرده بودند.
قتل عام مردم حلبچه در بمباران شیمایی رژیم بعث
آمریکا نیز کشور دیگری است که از سلاحهای ممنوعه در جنگها استفاده کرده است، مردم ژاپن، ویتنام، عراق و افغانستان طعم این بمبها را چشیدهاند.
استفاده از عامل نارنجی در ویتنام توسط ارتش آمریکا
همچنان نوزادانی در ویتنام به دنیا میآیند که به خاطر استفاده امریکا از سلاحهای ممنوعه مثل «عامل نارنجی» که نوعی سم در نوع خود هستند، به صورت ناقص و معلول متولد میشوند.
«کودکان هیولایی»؛ بلایی که عامل نارنجی بر سر کودکان ویتنامی آورد
شاید بتوان گفت یکی از سهمگینتر نتایج استفاده از سلاح ممنوعه و کشتار جمعی در ژاپن رقم خورده است؛ جایی که آمریکا به وسیله بمبهای هستهای صدها هزار نفر را در دو شهر هیروشیما و ناکازاکی به کام مرگ کشاند.
هیروشیمای ژاپن، بعد از اصابت بمب هستهای آمریکا
در فهرست به کارگیرندگان سلاحهای شیمیایی، نام کشور ایتالیا نیز به چشم میخورد، کشوری که در طول جنگ با اتیوپی در سال 1936 میلادی با استفاده از «گاز خردل» باعث مرگ اتیوپیاییها شد.
در این فهرست کشور اسپانیا نیز حاضر است؛ مراکشیها هم بین سالهای 1922 تا 1945 میلادی قربانی سلاحهای شیمیایی اسپانیاییها شدند.
در روزهای اخیر و همزمان با استفاده صهیونیستها از بمب فسفری رهبران اروپایی بدون اشاره به ممنوعیت استفاده از این بمبها حملات رژیم صهیونیستی را «دفاع مشروع از خود» خواندهاند.
کاخ سفید اعلام کرده که حق اسرائیل برای محافظت از خود و شهروندانش را به رسمیت میشناسد.
یا «اورزولا فون در لاین»، رئیس کمیسیون اروپا در همین خصوص گفته که «اسرائیل حق دارد از خود دفاع کند».
همچنین «مارک روته»، نخست وزیر هلند اسرائیل را «کاملا محقّ به دفاع از خود» میداند.
حمله به مردم غزه با بمب فسفری، منبع: الجزیره
کودک فلسطینی، قربانی بمبهای فسفری
پایان پیام/
شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید