سلامت و تندرستیکسب و کار ویژه

هزینه‌ های درمان در خارج از ایران چگونه است؟

هزینه درمان در اروپا

بیمه های اجباری در دولت آلمان عبارتند از: (به صورت بیمه های دولتی یا بیمه از سوی کارفرما) بیمه بازنشستگی، بیمه بیکاری، بیمه حوادث حین کار و بیمه مراقبت دراز مدت است که آنها را ۵ ستون نظام تامین اجتماعی می نامند. از بیمه های اختیاری می توان به بیمه بازنشستگی تکمیلی، بیمه درمانی خصوصی، بیمه لوازم خانه، بیمه تعهد شخص ثالث، بیمه مسافرت، بیمه خرابی اتومبیل و بیمه عمر اشاره کرد. لازم نیست که نیمی از درآمد خود را صرف بیمه شدن در برابر انواع رویدادهای ناخوشایند نمایید ولی لازم است در برابر هر حادثه ای که ممکن است مشکل مالی جدیدی ایجاد کند (مانند تصادف جدی و یا وقوع آتش سوزی در خانه) خود را بیمه کنید.

عضویت در طرح بیمه درمانی برای همه کارکنانی که حقوق ماهانه کمتر از ۶۳۷۵ یورو (سالانه ۷۶۵۰۰ یورو) در بخش های غربی و کمتر از ۵۴۰۰ یورو (سالانه ۶۴۵۰۰ یورو) در بخش شرقی دریافت می کنند، اجباری است. توجه داشته باشید که این ارقام مربوط به سال ۱۹۹۹ است و بر اساس نرخ تورم، سالانه افزایش می یابد؛ به گونه ای که معادل با ۷۵ درصد سقف پرداخت بیمه بازنشستگی شوند. تامین بیمه درمانی بر عهده شبکه ای متشکل از ۶۰۰ شرکت خصوصی است که به منظور اجرای برنامه سلامت ملی با دولت همکاری می کنند.

بهترین کشور برای درمان بیماری |رتبه نظام سلامت ایران در جهان

هزینه درمان در آمریکا

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از تعادل ، طبق آخرین گزارش به دست آمده، سرانه هزینه‌های سلامت در امریکا سالانه حدود 9 هزار و 451 دلار برآورد شده است. با این توضیح که امریکا بیشترین سرانه هزینه‌های درمان را در بین کشورها دارد، باز هم همچنان به دلیل پیر شدن جمعیت و تورم، در مقایسه با بسیاری از کشورها، کیفیت ارائه خدمات بهداشتی و درمانی مطلوب نیست. به دلیل جمعیت بالا در این کشور، مردم حدود نیمی از هزینه‌های درمان را خودشان می‌پردازند. از آنجا که بیمه دولتی در امریکا نمی‌تواند تمام انتظارات شهروندان را برطرف کند، درصد زیادی از مردم تحت‌پوشش بیمه‌های خصوصی هستند. در سال‌های اخیر طرح بیمه‌ سلامت «اوباماکر»، شهروندان بالای 65 سال و افراد مبتلا به بیماری‌های خاص را تحت پوشش قرار داده و بیش از 90درصد از هزینه‌های درمانی را پرداخت می‌کرد.

هزینه درمان در کانادا

کانادا دارای طرح بیمه وابسته به دولت (Medicare) است که مراقبتهای بهداشتی اولیه را به شهروندان ، ساکنان دائم ، و پناهندگان کانادا به صورت رایگان عرضه می کند. در برخی ایالتها این خدمات رایگان است ( یعنی هزینه ان از محل مالیاتهای عمومی تامین می شود.) ، درصورتیکه در سایر ایالتها باید قسمتی از هزینه ها را پرداخت کرد. علی رغم طرح بیمه پزشکی رایگان یا ارزان ، تعدادی از مردم برای مراقبتهای بهداشتی سریعتر و تخصصی تر ، بیمه های درمانی خصوصی نیز دارند که حق بیمه آنرا خود می پردازند و یا توسط کارفرما به عنوان جزئی از مزایای شغلی پرداخته می شود.

اگر مراقبتهای بهداشتی رایگان شامل حال شما نمی شود( دربعضی از ایالتها حتی کسانی که واجد شرایط هستند، در سه ماه اول ورودشان به کانادا تحت پوشش خدمات بیمه رایگان قرار نمی گیرند، باید اطمینان حاصل کنید که دارای بیمه درمانی کافی ( حداقل ۲۵۰۰۰۰ دلار درسال) هستید. اگر قصد دارید مدت طولانی در کانادا اقامت کنید ، بهتر است قبل از ورود به این کشور تحت معاینات پزشکی کامل ، از جمله معاینه دندان و چشم قرار بگیرید. انجام آنها در کشورهای دیگر ارزان تر از کانادا است.. اگر بلافاصله واجد شرایط لازم برای مراقبتهای بهداشتی نباشید، می توانید از بیمه درمانی خصوصی استفاده کنید.

هزینه درمان در استرالیا

بیمه بهداشتی استاندارد، مراقبت درمانی رایگان را در بیمارستان های دولتی، داروهای دارای یارانه دولتی و بازپرداخت (محدود) برای کمک پزشکی خصوص ارائه می کند. این بیمه شامل هزینه های دندانپزشکی، اقلام مراقبت پزشکی شامل عینک، لنز طبی و غیره و مراقبت های خاص (مثل فیزیوتراپی) نمی شود. این خدمات آخر را می توان با بیمه اضافی تحت پوشش قرار داد

ارائه بهترین خدمات درمانی در 19 کشور جهان بر طبق رتبه بندی سال 2017

در سال 2017 کشورهای جهان بر اساس 100 مولفه مختلف از نظر میزان رفاه جهانی در ارائه خدمات درمانی و بهداشتی مورد بررسی قرار گرفتند و این تحقیقات نیز در موسسه تحقیقاتی لگاتوم لندن انجام شد که پس از آن 19 کشور که دارای بهترین سیستم خدمات درمانی بودند معرفی شدند و در اصل این کشور‌ها دارای اقتصادی توسعه یافته و منابع بالایی هستند که به ترتیب عبارتند: از لوکزامبوگ، سنگاپور، سوئیس، ژاپن، اتریش، سوئد، نروژ، هلند، هنگ کنگ، استرالیا، بلژیک، آلمان، قطر، فنلاند، کره جنوبی، اسپانیا، نیوزیلند، فرانسه و انگلیس که همواره جزو سالم‌ترین کشورها و مرفه‌ترین آنان از نظر خدمات درمانی و سلامت بوده‌اند.

خدمات درمانی در چندین کشور پیشرفته جهان

خدمات درمانی در کشور فرانسه

فرانسه یکی از کشور‌های اروپایی است که میانگین امید به زندگی در این کشور 83 سال است و این کشور به خاطر کیفیت بالای خدمات بهداشتی و درمانی شهرت زیادی پیدا کرده است. در فرانسه همه مراکز درمانی از کارت هوشمند (Vital cart) استفاده می‌کنند که بر اساس آن می‌توانند پزشک و نوع خدمات درمانی خود را به صورت آزادانه انتخاب کنند و در این کشور عموم مردم و بیماران هزینه درمان را پرداخت می‌کنند که دولت پس از آن بخشی از این هزینه یا کل آن را به بیماران برمی‌گرداند به طوریکه این نرخ باز‌پرداخت برای افراد عادی حدود 70 درصد و برای قشر فقیر صد درصد است و عملا افراد فقیر در این کشور هزینه درمانی پرداخت نمی‌کنند و استرسی برای هزینه بیماری خود ندارند و به همین دلیل این کشور جزو کشور‌هایی است که بهترین خدمات درمانی جهان را دارد.

پوشش وضعیت بیمه‌ای در کشور فرانسه به صورت 99% دولتی و 1% خصوصی است که برای افراد فقیر به صورت صد درصد رایگان و همراه با کمک هزینه‌های مختلف است.

خدمات درمانی در کشور سوئد

کشور سوئد که از کشور‌های اروپا شمالی است؛ جزو 19 کشور برتر در زمینه خدمات درمانی با میانگین امید به زندگی 7/80 است. این کشور از نظر وضعیت بهداشتی و خدمات درمانی در وضعیت بسیار مناسبی است به طوری که کل هزینه‌ها در صورتی که خدمات درمانی خصوصی یا دولتی باشد هیچ فرقی ندارد و یکسان است و در این کشور نیز مانند کشور فرانسه هزینه درمان به افراد بازگشت داده می‌شود و میانگین هزینه درمان در این کشور 100 تا 200 کرون است و با توجه به مکان زندگی با هم تفاوت دارد و در این کشور حدود 98% هزینه‌های پزشکی و درمانی را دولت می‌پردازد و بیمار فقط هزینه‌‌های ناچیزی مانند هزینه دارو را پرداخت می‌کند.

در کشور سوئد مراقبت‌های بهداشتی و درمانی به شهروندان قانونی بسیار ارزان ارائه می‌شود اما برای افرادی که به این کشور مهاجرت می‌کنند و بیمه نامه ندارند خیلی گران تمام می‌شود و لازم است این افراد تحت پوشش بیمه قرار بگیرند و اگر برای مدت یک سال به این کشور مهاجرت کردید و برای اینکه مثل یک شهروند سوئدی تمامی امکانات خدماتی و درمانی برای شما فراهم شود؛ لازم است برای دریافت شماره شناسایی سوئدی اقدام کنید.

سیستم بیمه تامین اجتماعی در کشور سوئد نیز با توجه به مکان زندگی متفاوت است و از 800 کرون شروع و تا 1100 کرون ادامه دارد که دولت پس از دریافت این هزینه وظیفه دارد تمامی خدمات را به صورت رایگان در اختیار بیمه شدگان قرار دهد.

خدمات درمانی در کشور آلمان

میانگین امید به زندگی در کشور آلمان 1/81 است و آلمانی‌ها جزو سالم‌ترین افراد جهان هستند. بعد از سال 2009 داشتن بیمه برای تمام افراد مقیم آلمان و حتی افرادی که برای مدت کوتاهی به این کشور سفر می‌کنند الزامی شده است.

نظام بیمه درمانی در آلمان

بیمه درمانی در آلمان شامل دو نوع بیمه اجباری و بیمه خصوصی است که امکان استفاده از بیمه اجباری برای همه افراد فراهم شده است اما بیمه خصوصی دارای شرایط خاصی است و کارمندان و کارگران می‌توانند در صورت درآمد ماهیانه 4950 یورو تحت پوشش بیمه درمانی خصوصی قرار بگیرند.
اتباع خارجی از کشورهای منطقه اقتصادی اروپا می‌توانند از کارت بیمه اروپا (EHIC) برای استفاده از خدمات پزشکی در آلمان استفاده کنند و اگر کشور مبدا آنها نیز با کشور آلمان قرار داد بیمه تامین اجتماعی داشته باشند می‌توانند از مزایای آن استفاده کنند و برای کشورهای غیر منطقه اقتصادی اروپا نیز باید با یکی از شرکتهای بیمه درمانی خصوصی قرارداد ببندند.

خدمات درمانی در کشور کانادا

کانادا نیز جزو کشور‌های پیشرفته جهان در زمینه خدمات درمانی است و در حدود 10 درصد از تولید ناخالص ملی صرف خدمات درمانی در این کشور می‌شود. در این کشور خدمات درمانی خیلی ارزان و یا رایگان ارائه می‌شود و چون کمک‌های دولتی زیادی در زمینه درمان صورت می‌گیرد نیازی به بخش‌های خصوصی نیست ولی با وجود آن بعضی از افراد بیمه تکمیلی خصوصی را نیز برای خدماتی که از طریق بیمه رایگان یا دولتی عرضه نمی‌شود درست می‌کنند.

منبع:

labs near me

best blood lab

blood labs near me

دکمه بازگشت به بالا