بیسکویت کرمدار شکلاتی لوله ای سلامت تلفیق بیسکویت ترد با طعم عالی با کرم کاکائویی بسیار لذیذ است که می تواند میان وعده بسیار مناسبی برای شما باشد. این نوع بیسکویت کرمدار به علت داشتن کرم کاکائویی در بین کودکان و نوجوانان بسیار پرطرفدار است.
مواد تشکیل دهنده بیسکویت کرمدار شکلاتی
مواد تشکیل دهنده بیسکویت کرمدار شکلاتی عبارتند از: آرد گندم، شکر، روغن نباتی، تخم مرغ، آرد ذرت، شربت اینورت، کره کاکائو، روغن جانشین کره کاکائو، شیرخشک، پودر کاکائو، پودر آب پنیر، وانیل و آب آشامیدنی. مصرف شکلات به علت میزان بالای پودر کاکائوی موجود در آن، بسیار موثر در افزایش آرامش روانی می باشد. شکلات باعث از بین رفتن علائم افسردگی و اضطراب شده و مطالعات انجام شده بر روی مواد تشکیل دهنده آن نشان داده اند که وجود متیل اکسانتین ها و فلانول در شکلات باعث بروز چنین خواصی در این خوراکی خوشمزه می شود.
ارزش تغذیه ای بیسکویت کرمدار شکلاتی لوله ای | واحد | میزان |
انرژی کل در صد گرم | kcal | ۴۵۳.۳ |
انرژی حاصل از چربی در صد گرم | kcal | ۱۵۱.۵ |
کربوهیدرات کل | gr/100 | ۶۸.۴۲ |
پروتئین( باضریب۵/۷) | gr/100 | ۶.۱۴ |
چربی | gr/100 | ۱۷.۲ |
اسیدهای چرب اشباع | gr/100 | ۶ |
اسید چرب ترانس | gr/100 | ۰.۹۲ |
کلسترول | mgr/100 | ۲۱ |
سدیم | mgr/100 | ۱۸۱ |
پتاسیم | mgr/100 | ۲۲۰ |
ویتامین A | μgr/100 | ۰.۰۵ |
ویتامین B2 | mgr/100 | ۰.۰۹ |
ویتامین C | mgr/100 | ۰.۰۱ |
آهن | mgr/100 | ۱۶.۹ |
کلسیم | mgr/100 | ۳۲۷ |
روی | mgr/100 | ۱.۷ |
قند | gr/100 | ۳۶ |
طرز تهیه بیسکوییت کرم دار شکلاتی خوشمزه به روش بازاری
بیسکویت پذیرایی کرم دار شکلاتی یکی از انواع بیسکوییت های خوشمزه و پرطرفدار در سراسر جهان است، برای مشاهده آموزش شیرینی پزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بیسکوییت کرم دار در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم بیسکوییت کرم دار
آرد سفید ۲٫۵ لیوان
کره ۱۲۵ گرم + ۸۰ گرم
روغن مایع ۴۰ گرم
پودر قند ۱ لیوان + ۲۰۰ گرم
نشاسته ذرت ½ لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
پودر کاکائو ۴ قاشق غذاخوری
وانیل ۵ گرم
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه بیسکوییت کرمدار
مرحله اول
ابتدا کره و تخم مرغ را از یخچال خارج می کنیم تا با دمای محیط هماهنگ شوند، سپس ۱۲۵ گرم از کره نرم شده را به همراه ۱ لیوان پودر قند داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند.
مرحله دوم
در ادامه روغن مایع را به همراه تخم مرغ، نشاسته، نصف وانیل و پودر کاکائو اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا مواد با هم یکدست شوند. حالا آرد سفید و بکینگ پودر را با هم مخلوط می کنیم، سپس دو تا سه مرتبه الک می کنیم.
مرحله سوم
حالا آرد را کم کم به مواد درون کاسه اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا خمیر جمع شود و به دست نچسبد. حالا خمیر را بین دو کاغذ روغنی روی سطح کار قرار می دهیم و با وردنه به قطر ۵ میلی متر به صورت یکدست باز می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس به سراغ قالب زدن بیسکوییت ها می رویم. اگر قالب بیسکوییت دارید روی بیسکوییت طرح بزنید، سپس با کاتر گرد یا مربعی خمیر را قالب می زنیم.
مرحله پنجم
حالا داخل سینی فر کاغذ روغنی می اندازیم و بیسکوییت های قالب زده شده را داخل سینی فر می چینیم. حالا سینی فر را به مدت ۱۵ دقیقه درون فر که کاملا گرم شده است قرار می دهیم تا بیسکوییت ها به طور کامل بپزند.
مرحله ششم
پس از پخت بیسکوییت ها را کنار می گذاریم تا کاملا خنک شوند، سپس برای تهیه کرم بیسکوییت ها کره باقیمانده را به همراه وانیل یک دقیقه با همزن می زنیم، سپس پودر قند را کم کم اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر مواد را می زنیم.
مرحله هفتم
پس از اینکه بیسکوییت ها کاملا خنک شدند، کرم تهیه شده را داخل قیف یک بار مصرف می ریزیم و بین هر دو بیسکوییت کمی کرم می زنیم و با فشار دست بیسکوییت ها را به هم می چسبانیم، سپس در یخچال در ظرف در بسته نگهداری می کنیم.
خشک شدن بیسکوییت ها
زمانی که بیسکوییت ها را با کاتر برش زدید، تا زمان قرار دادن در سنی فر روی آنها را با کاغذ روغنی بپوشانید تا خشک نشوند. این خمیر اصلا نیاز به ورز دادن ندارد و اگر زیاد ورز داده شود در پایان ممکن است بیسکوییت ها شما ترک بخورند و خراب شوند.
طرز تهیه بیسکویت کرم دار شکلاتی
کره را به همراه پودر قند و اسانس یا وانیل داخل کاسه ریخته و با همزن برقی به مدت ۵ دقیقه خوب هم بزنید تا کره حجیم و کرم رنگ شود حتما در حین هم زدن دورگیری کنید تا تمام کره هم بخورد و بوی کره از بین برود اگر به بوی کره حساسیت دارید از مارگارین استفاده کنید سپس کرم بدست آمده را داخل یخچال بگذارید.
شکلات که می توانید از درصد دلخواه استفاده کنید را به روش بن ماری ذوب کنید می توانید از ماکروفر نیز استفاده کنید. آرد و بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید و سه بار الک کنید تا سبک شود.
تخم مرغ را به همراه وانیل و پودر قند با همزن برقی خوب هم بزنید تا تخم مرغ ها کرم رنگ شود در ادامه به ترتیب روغن مایع و شکلات خنک شده عسل را نیز اضافه کنید و ۲ دقیقه دیگر هم بزنید تا یکدست شود.مخلوط آرد را طی چند مرحله به مواد تخم مرغی اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا مانند خمیر شود سپس داخل نایلون قرار داده و به مدت ۱ ساعت در یخچال استراحت دهید.
خمیر را به قطر ۳ میل پهن کرده و با کاتر دلخواه بزنید و در سینی فر که کاغذ روغنی یا فویل انداخته و با برس چرب کرده اید با کمی فاصله بچینید، سپس در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بمدت تقریبی ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید سپس بعد از پخت از فر خارج کنید و بعد از خنک شدن کرم را داخل قیف ریخته و وسط یکی از بیسکوییت ها بگذارید و یکی دیگر را روی آن قرار دهید به همین راحتی Biscuit کرم دار ما آماده شد. نوش جان