معرفی مزایای ویزای استارتاپ کانادا (Canada start-up visa)

راه های دریافت ویزا و اقامت از طریق استارتاپ ویزا

در این مقاله به بررسی ویزای استارتاپ کانادا (استارتاپ ویزا)، به عنوان یک روش مطمئن جهت اخذ اقامت دائم کشور کانادا می‌پردازیم. مهاجرت به کانادا از طریق استارتاپ از بهترین و جدیدترین روش‌هایی است که اداره مهاجرت کانادا جهت جذب صاحبان کسب و کارها و حمایت از طرح‌ها و ایده‌های نو و راه‌اندازی بیزینس در کانادا در نظر گرفته است. برای اینکه بدانید ویزای استارت آپ کانادا چیست، برای اخذ آن باید چه شرایطی داشته باشید، مدارک مورد نیاز و هزینه ویزای استارتاپ کانادا چقدر است، کافی است در ادامه این مطلب همراه ما باشید. توجه داشته باشید که برای کسب اطلاعات کامل درباره مهاجرت به کانادا از طریق استارت آپ یا سایر روش‌های مهاجرتی می‌توانید از مشاوره کارشناسان دستیکن بهره‌مند شوید.

Startup canada تحصیل رایگان |استارتاپ کانادا ایتالیا

معرفی برنامه استارتاپ ویزا کانادا (Start-up Visa Program)

برای آن که برنامه اخذ اقامت دائم از طریق برنامه استارتاپ ویزا کانادا را بیشتر بشناسیم شاید بهتر باشد به تاریخچه این طرح در قانون مهاجرت کانادا نگاهی بیندازیم. کانادا به عنوان یک کشور پیشرفته در آمریکای شمالی تا کنون مصرف کننده‌ای برای استارت آپ های بزرگ دنیا بوده است. بیشتر استارتاپ ها در آمریکا و برخی از آنها در اروپا مستقرند و از طریق ایجاد نمایندگی‌هایی در کانادا به ارائه خدمات به ساکنین کانادا می‌پردازند.

از سال ۲۰۱۴ دولت و اداره مهاجرت کانادا تصمیم گرفت تا قانون و برنامه‌ای جدید برای مهاجرت به این کشور ایجاد نماید. در واقع دولت کانادا سعی نمود تا با ارائه اقامت دائم به صاحبان ایده‌های استارتاپی، جذابیت ایجاد کرده و افراد را به سرمایه گذاری در کانادا ترغیب نماید. از سال ۲۰۱۴ لغایت ۲۰۱۷، برنامه استارت آپ ویزا کانادا به صورت آزمایشی برگزار گردید. در این سه سال افسران اداره مهاجرت، استارت آپ ها را از لحاظ صلاحیت کسب و کار و بیزنس و از لحاظ قوانین اداره مهاجرت بررسی می‌نمودند.

مراحل بررسی درخواست مهاجرت به کانادا از طریق استارت آپ

در سال ۲۰۱۷ اداره مهاجرت کشور کانادا برنامه ویزای استارتاپ کانادا را مانند برنامه اکسپرس انتری به عنوان یک برنامه دائمی اعطای اقامت اعلام نمود. همچنین اعلام کرد که از این پس برنامه استارت آپ کانادا به دو بخش تقسیم می‌گردد. بخش اول بررسی طرح استارتاپی و بیزنس پلن است؛ که به سه دسته از شرکت‌های خصوصی مورد تایید اداره مهاجرت سپرده می‌شود. این شرکت‌ها موظف‌اند تا با بررسی طرح‌های پیشنهادی، آن را تایید یا رد کنند.

در صورت تایید بیزنس پلن مورد نظر، یک نامه تاییدیه که به LOS  یا Letter of Support  معروف است (در فارسی به آن لتر آف ساپورت نیز گفته می‌شود) به صاحبان طرح ارائه نماید. در بخش دوم و پس از دریافت نامه حمایتی از شرکت‌های مورد تایید، پرونده درخواست اقامت دائم به اداره مهاجرت ارسال می‌گردد و افسران مربوطه فقط از لحاظ قوانین مهاجرت پرونده متقاضی را بررسی می‌نمایند. همچنین افسران مهاجرت حق دارند در صورتی که به وجود رابطه مشکوکی میان این شرکت‌ها و متقاضی مهاجرت استارتاپ کانادا شک نمایند، پرونده بیزنس را جهت بررسی مجدد یا به اصطلاح Peer Review به یک شرکت مورد تایید دیگر اداره مهاجرت ارجاع دهند.

شرکت های کانادایی سرمایه گذار

شرکت‌هایی که واجد شرایط اعطای نامه حمایتی به یک کسب  و کار یا بیزنس می‌باشند عبارتند از:

    Venture Capitals یا ونچر کپیتال ها می‌بایست موافقت نمایند که حداقل ۲۰۰ هزار دلار کانادا در طرح پیشنهادی سرمایه گذاری نمایند. این گروه از موسسات مورد تایید اداره مهاجرت معمولا طرح‌های استارت آپی با تکنولوژی‌های نوظهور و طرح‌های بسیار پربازده را مورد تایید قرار می‌دهند.

    Angel Investors یا انجل اینوستورها یا شتاب دهنده‌ ها می‌بایست موافقت نمایند که حداقل ۷۵ هزار دلار روی طرح استارت آپ کانادا سرمایه گذاری نمایند. شتاب دهنده ها پیشرفت یک طرح را ساده‌تر می‌نمایند. شتاب دهنده ها برای رشد یک ایده کسب و کار و استارتاپ مناسب هستند.

    Incubators یا اینکوباتورها یا مراکز رشد بر روی ایده‌های نوآورانه متمرکزند. این شرکت‌ها با در اختیار گذاشتن دفاتر و لوازم کار رایگان یا ارزان و همینطور کمک‌های مدیریتی و رهبری ایده‌های استارتاپی در ابتدای راه رشد یک استارتاپ بزرگ شدن و پیشرفت استارتاپ را تضمین می‌نمایند.

ویزای استارتاپ کانادا مناسب چه کسانی است؟

از سال ۲۰۱۷ تا کنون با انجام این دو مرحله بسیاری از صاحبان ایده‌های استارتاپی موفق به اخذ اقامت دائم کانادا از طریق این برنامه گردیده‌اند. مهاجرت به کانادا از طریق استارت آپ برای کارآفرینان و مدیرانی مناسب است که با توجه به افزایش سن از طریق برنامه اکسپرس انتری قادر به اخذ اقامت دائم نیستند.

همچنین با توجه به این که این برنامه نیازی به دانش بالای زبان انگلیسی یا فرانسه ندارد، جذابیت خاصی در میان متقاضیان مهاجرت به کانادا دارد. اجرای گروهی برنامه استارت آپ کانادا یکی دیگر از ویژگی‌های این برنامه است. بدین ترتیب که یک ایده استارتاپی می‌تواند از یک نفر تا پنج نفر متقاضی اصلی را در خود جای دهد و با وجود یک طرح استارتاپی پنج خانواده موفق به اخذ اقامت دائم می‌گردند.

چرا دستیکن مشاور خوبی برای اخذ اقامت دائم کانادا از طریق برنامه استارتاپ ویزا است؟

همانطور که گفته شد برنامه ویزای استارتاپ کانادا شامل دو بخش راه اندازی یک کسب و کار استارتاپی و پس از آن ارائه درخواست اقامت دائم می باشد. مرکز تخصصی مشاوره مهاجرت دستیکن با بهره گیری از مهندسان صنایع، مدیران مالی، مشاوران کسب و کار و متخصصان راه اندازی استارتاپ توانسته است در زمینه راه اندازی و ارائه ایده‌های استارتاپی بسیار موفق و درخشان عمل نماید.

در واقع بسیاری از وکلای مهاجرت به این سبب که توان راه اندازی پروژه های استارتاپی را ندارند، آن را روشی پر ریسک برای اخذ اقامت دائم می‌دانند. در صورتی که در دستیکن تیم مشاوره کاردان و مجرب در کنار شما خواهد بود تا به راحتی استارتاپ خود را در کانادا راه اندازی نموده و پس از آن تیم مشاوران مهاجرت در کنار شما خواهند بود تا درخواست اقامت کانادا از طریق استارتاپ ویزا ارسال گردد. چنانچه سوالات و ابهامات زیادی در زمینه ویزای استارتاپ کانادا دارید، با توجه به مزیت‌های فوق‌العاده‌ای که این طرح دارد حتما با کارشناسان ما در دستیکن تماس حاصل فرمایید.

مزایا و معایب ویزای استارت آپ کانادا

هر برنامه مهاجرت و اقامت برای گروه خاصی از افراد مناسب است و قطعا معایب و مزایای خاص خودش را دارد. در برنامه مهاجرت به کانادا از طریق استارت آپ نیز معایب و مزایایی وجود دارد که در ادامه با ذکر آن‌ها سعی می‌کنیم به شما کمک نماییم تا بهترین و مناسب‌ترین روش مهاجرتی را انتخاب نمایید.

مزایای استارتاپ ویزا:

  • اخذ اقامت دائم از ابتدا و از کشور محل اقامت متقاضی
  • فدرال بودن این روش (امکان سکونت در همه شهرهای کانادا)
  • اقامت برای کل خانواده
  • حضور سریع تر در کانادا با ورک پرمیت
  • دریافت اجازه کار برای همسر
  • اقامت دائم حتی با شکست استارتاپ
  • ساده بودن شرایط مهارت زبان (نمره ۵ آیلتس)
  • امکان تحصیل رایگان فرزندان
  • بیمه درمانی کانادا برای کل خانواده

معایب استارتاپ ویزا:

  • هزینه بالای این روش
  • طولانی بودن روند پیگیری پرونده
  • ریسک شکست استارتاپ
  • راه اندازی کسب و کار نیاز به تخصص ویژه دارد.

ویژگی‌های یک طرح استارتاپی

اداره مهاجرت کانادا اعلام نموده است که یک طرح استارتاپی می‌بایست واجد سه شرط باشد:

  • اول خلاقانه باشد. به این معنی که یا یک ایده جدید و کاملا بکر را ارائه دهد یا یک ایده موجود را به روش خلاقانه ارائه دهد. به طور مثال فروش اینترنتی و آنلاین تا زمان به وجود آمدن سایت‌هایی مانند Ebay و آمازون وجود نداشت و این شرکت‌ها یک ایده جدید را خلق کردند. اما تاکسی و سیستم حمل مسافر از بسیار قبل موجود بود اما اوبر با ایده‌ای خلاقانه این خدمت را به روش جدید ارائه نمود.
  • دومین ویژگی ایده استارتاپی آن است که توانایی رقابت در سطح جهانی را داشته باشد. یعنی تنها یک ایده محلی مانند ایده اجرای یک رستوران محلی ایده‌ای استارتاپی نخواهد بود بلکه ایده می‌بایست با استفاده از بستر اینترنت و شبکه‌های اجتماعی قابل ارائه به تمام دنیا باشد.
  • سومین ویژگی استارتاپ مورد تایید اداره مهاجرت کانادا آن است که قابلیت ایجاد شغل برای کانادایی‌ها را داشته باشد. به همین دلیل است که استارتاپ حتما باید در کشور کانادا امکان سنجی و اجرا شود.
دکمه بازگشت به بالا