با ادامه انتقادات از هفتمین حراج ملی، برگزارکنندگان این رویداد بیانیه ای را در سایت رسمی خود منتشر کردند.
به گزارش پرتال پارسی، متن این بیانیه به شرح زیر است:
«هدف اصلی این مجموعه کمک به حفظ و احیای جوهره هنر کلاسیک ایرانی اسلامی در مواجهه با تهاجم و تسخیر روزافزون فرهنگهای بیگانه است.
اگرچه سال ها از تهدید هجوم فرهنگ های بیگانه و از بین رفتن هویت ایرانی-اسلامی می گذرد، با وجود تلاش های مسئولان مربوطه، ابتکار قابل توجهی در این زمینه صورت نگرفته و همچنان تهدید فرهنگی رو به رشدی به ویژه در بین مردم وجود دارد. جوانان و هنرمندان بیایید با کشورمان روبرو شویم.
این امر، همانطور که تاریخ گواه میدهد، ریشه در بسیاری از پدیدهها و رویدادهای فرهنگی غرب دارد، مانند رونق خرید و فروش آثار هنری، در هنر تضمین اصالت و اصالت هنرمندان شرقی. حراج های غربی
حراج ملی با آگاهی کامل از این مخاطره فرهنگی در طول هفت سال فعالیت خود تلاش کرده است تا یک برند ایرانی معتبر و قابل اعتماد در زمینه خرید و فروش عادلانه، عمومی و شفاف آثار هنری و در زمینه احراز اصالت آثار هنری ایجاد کند. . استفاده از مجموعه کارشناسان برجسته و به نمایش گذاشتن این آثار در قالب کاتالوگ و نمایشگاه تخصصی، نقض انحصار داخلی در این زمینه، ارسال آثار تاریخی به حراجی برای «فروش» به خارج و یا برداشت ارز از خریداران. و فعالان و دوستداران این حوزه هنری، «خرید» و امکان صادرات فرهنگی هنرمندان معاصر را فراهم کنند و به نوبه خود موجب رونق و شکوفایی اقتصاد هنر کشور عزیزمان شوند.
حراج ملی با استفاده از تجربیات و تخصص بهترین اساتید هنر ایرانی و اسلامی و برگزاری نشست های ویژه در این زمینه، نظرات کارشناسان را فرصتی برای ارتقای خدمات خود می داند و از مشارکت و مشارکت آنان در حراج های آتی استقبال می کند.
بیشتر در مورد آن بخوانید:
تخلف در «حراج ملی»؛ خروجی مشاغل مسدود شد
پرداخت جدید هفتمین حراج ملی و سوالات وزارت میراث
در خاتمه، انتظار می رود با ارائه اهداف حراج ملی، با حمایت از این حرکت مفید در حوزه اقتصاد هنر و پرهیز از جنجال رسانه ای، زمینه را برای بحث های کارشناسی در این حوزه فراهم کنند.
اهداف اصلی حراج ملی:
– حفظ هویت ملی به عنوان رسالت اصلی حراج ملی
– ایجاد فرصت برای صادرات فرهنگی هنر مدرن
به عنوان حلقه مفقوده دیپلماسی منطقه ای
– تلاش برای ایجاد یک برند معتبر برای شناسایی اصالت آثار هنری
با بهره گیری از مجموعه ای از کارشناسان برجسته ایران و کشورهای اسلامی
– ایجاد فرصت برای تبادل متقابل آثار هنرمندان ایرانی و کشورهای اسلامی
– همکاری در راستای ایجاد بازارچه های اصیل فرهنگ و هنر در استان های مرزی کشور
– گسترش دامنه هنرمندان معاصر برای شرکت در حراج های داخلی و منطقه ای
– حمایت از گردشگری هنری با برگزاری مزایده تخصصی
انتهای پیام