
پرتال پارسی/قم رئیس پژوهشکده امر به معروف و نهی از منکر کشور ستادهای استانی را بازوی اصلی نهادینه سازی این فریضه دانست و از آمادگی پژوهشکده برای همکاری همه جانبه با آن ها خبر داد.
حجت الاسلام و المسلمین سید غلامعباس موسوی مقدم رئیس پژوهشکده امر به معروف و نهی از منکر کشور در اولین روز از گردهمایی معاونان علمی و فرهنگی ستادهای امر به معروف و نهی از منکر سراسر کشور امروز ۸ اردیبهشت ضمن تشریح فعالیت ها و برنامه های پژوهشکده در سال گذشته اظهار کرد: پژوهشکده با هدف تولید علم بومی حمایت از پژوهشگران جوان و ایجاد شبکه ای علمی و منسجم میان ستادهای استانی گام برداشته است.
وی افزود: پژوهشکده امر به معروف بر آن است که با اتکا به ارزش های انقلاب اسلامی مأموریت های خود را بر پایه چند اصل بنیادین سامان دهد؛ اول تولید علم بومی و متناسب با نیازهای جامعه اسلامی؛ دوم حمایت از پژوهشگران جوان و اندیشمند؛ سوم شبکه سازی علمی بین ستادهای سراسر کشور؛ و چهارم تقویت گفتمان علمیِ امر به معروف در سطح ملی و بین المللی.
موسوی مقدم با اشاره به اقدامات پژوهشکده افزود: تهیه و ابلاغ دستورالعمل های علمی و پژوهشی تدوین اطلس جامع مفاهیم امر به معروف و نهی از منکر نظام واره مسائل و تدوین درسنامه های تخصصی از جمله مهم ترین دستاوردهای پژوهشکده است که به منظور استفاده و بهره برداری ستادهای استانی فراهم شده است.
رئیس پژوهشکده امر به معروف کشور همچنین به ظرفیت های حمایتی پژوهشکده اشاره کرد و گفت: برگزاری دوره های آموزشی و توانمندسازی نیروهای فعال در استان ها حمایت از پایان نامه های دانشجویی و همکاری با دانشگاه ها و حوزه های علمیه از جمله برنامه های حمایتی پژوهشکده برای ستادهای استانی است.
وی به طرح های بنیادین پژوهشکده اشاره کرد و گفت: تدوین نظام مسائل امر به معروف کشور و سند چشم انداز ستاد امر به معروف از جمله اقدامات مهم پژوهشکده است.
موسوی مقدم همچنین در خصوص برگزاری همایش ها تصریح کرد: همایش ملی زن خانواده و کنشگری مسئولانه از دیگر برنامه های مهم پژوهشکده است که در آن نقش و مشارکت ستادهای استانی بسیار پررنگ بوده و خواهد بود.
وی در ادامه از همکاری پژوهشکده در برگزاری مسابقات علمی فرهنگی مانند کتاب معروفا و مسابقه «انسان بر سر دوراهی» با همکاری معاونت علمی ستاد خبر داد و در خصوص ظرفیت مجوز کمیته دستگاهی گفت: کمیته دستگاهی پژوهشکده با اخذ مجوز رسمی بستری مناسب برای برگزاری نشست ها و کرسی های علمی آزاداندیشی و ترویجی فراهم کرده که ستادهای استانی می توانند از این ظرفیت ویژه در جهت تقویت گفتمان علمی و تخصصی استفاده کنند.
موسوی مقدم در پایان با اشاره به نقش مؤثر ستادهای استانی تأکید کرد: پژوهشکده امر به معروف و نهی از منکر با تمام ظرفیت ها و امکانات خود از جمله ظرفیت ارزشمند گروه های علمی چهارگانه آماده است تا در مسیری پرشور و هدفمند با همکاری مستمر صمیمانه و همدلانه ستادهای استانی گام های بلند و مؤثری را در راستای نهادینه سازی فرهنگ اصیل اسلامی و گسترش هرچه بیشتر فریضه الهی امر به معروف و نهی از منکر در سراسر کشور بردارد.
انتهای پیام