امکان بازدید از اماکن متبرکه دنیا با فناوری واقعیت مجازی

امکان بازدید از اماکن متبرکه دنیا با فناوری واقعیت مجازی

تیمی از محققان یک شرکت خلاق که از فناوری واقعیت مجازی و واقعیت افزوده استفاده می کنند ، بستری را برای بازدید از اماکن مقدس و همچنین شناسایی بخشهایی از صنعت با استفاده از تلفن های همراه فراهم کرده اند.

به گزارش پرتال پارسی سینا عادلی ، مدیر عامل دانش بنیان ، گفت که کار اصلی شرکت در زمینه واقعیت مجازی است و این مجموعه استودیوهای مشتری را برای سازمان ها ، شرکت ها و ارگان های خصوصی و دولتی مختلف ایجاد و حفظ خواهد کرد. ایجاد سناریوهای مختلف آموزشی.

وی با بیان اینکه برنامه آموزش برای آتش نشانان با استفاده از این فناوری یکی از دستاوردهای این شرکت است ، خاطرنشان کرد: با استفاده از دستگاه ها و تجهیزات ویژه این استودیو ، دانش آموزان می آموزند که چگونه آتش را در عمل خاموش کنند.

عادلی با بیان اینکه این شرکت در زمینه های دیگر مانند گردشگری مجازی نیز فعالیت دارد ، خاطرنشان کرد: سفرهای مجازی به جزیره کش یا بازدید از موزه ها و پیاده روی های مختلف از دیگر فعالیت های این شرکت است. به عنوان مثال ، با استفاده از این فن آوری می توانید از مراکز مذهبی خاصی از هرجای دنیا دیدن کنید.

وی افزود: در قسمت دیگری از خدمات این شرکت می توانید با ایستادن در مقابل تصویری در موزه و قرار دادن دوربین تلفن همراه در جلوی کار ، تمام اطلاعات لازم در مورد آن را بدست آورید.

عادلی یادآوری کرد: در پروژه دیگری ، ما در حال کار با یکی از شرکت های فن آوری هستیم که تلفن های همراه این شرکت را جلوی هر قسمت نگه داریم ، تمام اسناد مربوط به آن قسمت و نحوه تعمیر آن در تلفن های همراه ظاهر شود. «

به گفته مرکز اطلاع رسانی معاونت علمی ریاست جمهوری ، وی گفت که محققان این شرکت با همکاری صنایع مختلف برای استفاده از این فناوری پیشرفت های بزرگی در زمینه نگهداری و نگهداری قطعات و تجهیزات صنعتی دارند. مشتری همچنین در هزینه و وقت خود صرفه جویی می کند. همچنین به طور قابل توجهی عمر مفید اجزای تولید را افزایش می دهد.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا