در حالی که یک هفته از آتش سوزی ویرانگرِ لس آنجلس می گذرد هزاران نفر هنوز در جست وجوی جایی امن برای پناه گرفتن هستند.
به گزارش پرتال پارسی بیش از ۹۲ هزار نفر پس از آنکه در لس آنجلس دومین شهر بزرگ ایالات متحده دستور تخلیه اجباری دریافت کردند همچنان در تلاش برای یافتن پناهگاه یا مکانی برای اسکان موقت هستند.
بسیاری سکنه این شهرِ حادثه دیده به خانه های اقوام و دوستان و همچنین هتل ها کلیساها و پناهگاه های موقتی که توسط دولت یا سازمان های غیرانتفاعی مانند صلیب سرخ آمریکا اداره می شوند پناه برده اند.
بنابر گزارش شبکه الجزیره تاکنون حدود ۳۲ هزار نفر که از خانه های خود گریخته یا در مراحل اولیه عملیات امدادرسانی شرکت داشته اند در پناهگاه های موقت و رایگان اسکان داده شده اند.
روز گذشته منابع خبری گزارش کردند در حالی که سه آتش سوزی طبیعی همچنان فعالند و صدها آتش نشان مشغول مهار محدوده گسترش آنها هستند مقام ها از تندبادهای شدید جدیدی که پیش بینی شده به زودی وارد محدوده لس آنجلس شوند ابراز نگرانی کرده و می گویند آماده می شوند تا در برابر آتش سوزی های احتمالی جدید یا گسترش دامنه آتش سوزی های فعلی اقدام کنند.
این در حالی است که پس از حدود یک هفته از آغاز آتش سوزی در منطقه ساحلی پسفیک پلسیدس تنها حدود ۱۴ درصد از این آتش مهار شده است.
در عین حال روز دوشنبه پلیس لس آنجلس اعلام کرد ۹ نفر را در ارتباط با غارت از منازل و مناطق آسیب دیده بازداشت کرده است. پلیس می گوید همزمان در حال تحقیق و تعقیب مواردی است که گفته شده کسانی با البسه آتش نشانی در پی سرقت و غارت از محله ها بوده اند.
بامداد دوشنبه اعلام شد آمار قربانیان آتش سوزی اکنون به ۲۴ نفر رسیده است.
همچنین بنابر گزارش بی بی سی رابرت لونا رئیس پلیس ناحیه لس آنجلس عصر دوشنبه از ادامه مقررات منع آمد و شد در محدوده های تعیین شده خبر داد تا به گفته او ماموران پلیس و گارد ملی بتوانند با برقراری امنیت از دزدی و غارت در مناطقی که از بیم آتش سوزی از سکنه خالی شده جلوگیری کنند.
یکی دیگر از هشدارهای مهم پس از وقوع این آتش سوزی گسترده و شدید آلودگی هوا و خطرات آن برای سلامتی افرادی است که در معرض دود و خاکستر ناشی از حریق قرار می گیرند. مقامات بهداشتی از مردم در مناطقی که دود یا بوی دود مشهود است خواستند تا از قرار گرفتن در معرض فضای باز برای کارهای غیر ضروری خودداری کرده و فعالیت بدنی را محدود کنند.
به گفته متخصصان ذرات ریز موجود در دود چوب که به نام ذرات معلق یا PM۲.۵ نیز شناخته می شوند می توانند به عمق ریه ها نفوذ کرده و باعث مشکلات تنفسی مانند آسم شوند.
انتهای پیام