کشت نیشکر در ۲۹ هکتار از اراضی زراعی گیلان/ تولید شکر سیاه به روش سنتی

پرتال پارسی/گیلان رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان، با بیان اینکه همه ساله ۲۹ هکتار از اراضی زراعی استان گیلان زیر کشت نیشکر می رود، گفت: گیلان دارای حدود ۱۸۰ بهره بردار در زمینه کشت محصول نیشکر است.

کشت نیشکر در ۲۹ هکتار از اراضی زراعی گیلان/ تولید شکر سیاه به روش سنتی

صالح محمدی امروز، ۱۰ اردیبهشت ماه در گفت وگو با پرتال پارسی، با اشاره به آغاز کشت نیشکر در استان گیلان، اظهار کرد: شهرستان‌های صومعه سرا و لنگرود  قطب تولید نیشکر در استان گیلان هستند، زمان کشت این محصول از نیمه اول اردیبهشت ماه آغاز می شود و زمان برداشت آن در آذرماه هر سال است و فرآوری تا دی ماه ادامه داد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه نیشکرکاران در زمان کاشت، داشت و برداشت محصول از هیچ‌گونه سم و کودی استفاده نمی کنند، گفت: شکر سیاه تولید شده از کیفیت و بازارپسندی مناسبی برخوردار بوده و در قالب محصول سالم عرضه می شود.

کشت نیشکر در ۲۹ هکتار از اراضی زراعی گیلان/ تولید شکر سیاه به روش سنتی

محمدی استان گیلان را دارای حدود ۱۸۰ بهره بردار در زمینه کشت محصول نیشکر دانست و متذکر شد: روش پخت شکر سیاه به صورت سنتی در کارگاه های محلی است.

کشت نیشکر در ۲۹ هکتار از اراضی زراعی گیلان/ تولید شکر سیاه به روش سنتی

وی با بیان اینکه ۲۰ کارگاه سنتی در سطح استان در زمینه فرآوری محصول نیشکر مشغول به کار هستند، عنوان کرد: قیمت هر کیلو شکر خشک استحصالی در سال گذشته بین ۲۰۰ تا ۲۵۰ هزار تومان بود.

کشت نیشکر در ۲۹ هکتار از اراضی زراعی گیلان/ تولید شکر سیاه به روش سنتی

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان شکر سیاه، دوشاب و کف شکر را از جمله تولیدات نیشکرکاران با استفاده از محصول برداشت شده دانست و بیان کرد: سال گذشته به ازای هر هکتار ۱۴۰۰ کیلوگرم شکر خشک به ارزش اقتصادی ۹۵ میلیارد ریال تولید شد.

کشت نیشکر در ۲۹ هکتار از اراضی زراعی گیلان/ تولید شکر سیاه به روش سنتی

وی نیشکر محلی گیلان را دارای کیفیت مطلوب دانست و اضافه کرد: با توجه به ارزش اقتصادی محصول نیشکر و وجود کارگاه های سنتی فرآوری، کشت نیشکر در زمین های کوچک و پراکنده روستایی مد نظر کشاورزان قرار گیرد.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا