کالاهای وارداتی مناطق آزاد روی زمین ماند

کالاهای وارداتی مناطق آزاد روی زمین ماند

طی چند ماه گذشته کالاهای مسافری از مناطق خالی پاک نشده و در انبارها باقی مانده اند.با وجود بازرسی های اخیر ، وزارت صنعت ، معدن و تجارت هنوز هیچ اقدامی برای اعلام سهمیه ارزی مورد توافق انجام نداده است.

به گزارش پرتال پارسی ، مدتی است که فعالان اقتصادی هفتگی در مناطق آزاد به ویژه در منطقه آزاد کاشم با اعتراض به جمع آوری کالاها و عدم ترخیص کالا از گمرک ، خواستار راه حل برای وضعیت فعلی هستند.

این کالاها به همراه مسافران می توانند براساس سهمیه های صادر شده با تصمیم شورای وزیران با نام ترافیک مسافر وارد مناطق آزاد شوند و در فروشگاه های این مناطق قابل عرضه هستند و از ابتدای سال 1397 تشدید می شوند. لزوم حمایت از تولید و کنترل سیستم ارزی ، هیئت وزیران با حضور نمایندگان منطقه مرکزی ، وزارت صنعت ، معدن و تجارت ، گمرک ، جهاد کشاورزی و شورای عالی مناطق آزاد و در ابتدای هر سال. برای شناسایی مسافر و اجرای آن به شورای عالی مناطق آزاد اطلاع دهید.

این در حالی است که امسال علی رغم اینکه کمیته ذیربط با تعیین نمایندگان آژانس ها تعیین 450 میلیون دلار سهمیه موافقت کرده است ، هنوز وزارت صنعت ، معدن و تجارت هنوز به شورای عالی مناطق آزاد اطلاع نداده است. در نتیجه ، حجم زیادی از کالاها در این مناطق حل نشده است.

به گفته مسئولان مناطق آزاد ، تنظیم کالاهای انباشت شده به بیانیه وزارت صنعت ، معدن و تجارت بستگی دارد که علی رغم کنترل بیشتر ، هنوز پذیرفته نشده است.

اخیراً خرمالی – مدیر توسعه صادرات ، گمرک و مناطق با ارزش افزوده – در پنج ماه نخست امسال هیچ ریالی کالاهای مسافری آزاد وارد مناطق آزاد نشده و اکنون یک انبار است و در صورت وجود وزارت سکوت ، رضایت و امضاهای نمایندگان کامل شورای وزیران است. ابلاغیه مربوطه ترخیص کالا از گمرک این کالاها را تسریع می کند و اشخاص اقتصادی از وضعیت نامطلوب فعلی خارج می شوند.

در همین راستا ، ساکنان و فعالان اقتصادی در مناطق آزاد معتقدند عدم تمیز کردن این کالاها منجر به کاهش قیمت در مناطق از جمله کالاها خواهد شد و کمبود کالا از طریق یک کانال قانونی می تواند منجر به واردات کالا شود. پایه های غیررسمی و کالاهای قاچاق. کاهش اشتغال در مناطق آزاد نیز به عنوان یکی دیگر از پیامدهای عدم پاکسازی کالاهایی که مسافران را همراهی می کنند اعلام شده است که در نهایت به فعالان مناطق آزاد نیز آسیب خواهد رساند.

این در حالی است که یکی از دلایل امتناع وزارت سکوت از صدور این فرمان ، صدور نرخ ارز بود: سال گذشته سهمیه ارزی محموله های مسافری در مناطق آزاد 528 میلیون دلار بسته شد که از این تعداد فقط 124 میلیون دلار بود. این کشور به کلیه مناطق آزاد آورده شد و حدود 200 میلیون دلار بلا استفاده باقی مانده و امسال 450 میلیارد دلار بسته شد که 15 درصد کمتر از سال گذشته است.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا