شاید متوجه شده اید که وقتی گرسنه اید خلق وخوی تان نیز تغییر می کند و دیگر حتی به نشانه ها و محرک های عاشقانه نیز توجهی نمی کنید.
به گزارش پرتال پارسی به نقل از دیجیاتو شاید متوجه شده اید که وقتی گرسنه اید خلق وخوی تان نیز تغییر می کند و دیگر حتی به نشانه ها و محرک های عاشقانه نیز توجهی نمی کنید. پژوهشی جدید به رابطه سیر بودن و رمانتیک تر شدن زنان پرداخته است. محققان در این پژوهش نشان می دهند وقتی زنان سیر هستند بیشتر به نشانه های عاشقانه واکنش نشان می دهند.
به گزارش سایت دیده بان ایران؛ شاید متوجه شده اید که وقتی گرسنه اید خلق وخوی تان نیز تغییر می کند و دیگر حتی به نشانه ها و محرک های عاشقانه نیز توجهی نمی کنید. پژوهشی جدید به رابطه سیر بودن و رمانتیک تر شدن زنان پرداخته است. محققان در این پژوهش نشان می دهند وقتی زنان سیر هستند بیشتر به نشانه های عاشقانه واکنش نشان می دهند.
براساس گزارش Neuroscience News محققان دانشگاه درکسل آمریکا دریافتند مغز زنان وقتی شکم آنها پر باشد بیشتر به نشانه های عاشقانه پاسخ می دهد تا وقتی گرسنه اند. در این پژوهش محققان مدارهای مغزی شرکت کنندگان را در زمان های سیری و گرسنگی با استفاده از تصویربرداری MRI بررسی کردند و نتایج جالبی به دست آوردند.
واکنش زنان به نشانه های عاشقانه هنگام سیری و گرسنگی
«آلیس الی» (Alice Ely) نویسنده اصلی این مطالعه و پژوهشگر فوق دکترای مرکز درمان و تحقیقات اختلالات خوردن دانشگاه کالیفرنیا می گوید: «ما دریافتیم مغز زنان جوان چه سابقه رژیم غذایی داشته باشند چه نه پس از خوردن غذا نسبت به زمانی که گرسنه باشند با دیدن تصاویر عاشقانه در نواحی عصبی مرتبط با پاداش فعالیت بیشتری دارد.»
آلیس الی می گوید نتایج آنها برخلاف چندین پژوهش قبلی است که گفته بودند افراد معمولاً هنگام گرسنگی حساسیت بیشتری به محرک های پاداش نشان می دهند. چنین محرک هایی ممکن است شامل غذا پول و مواد مخدر باشد.
او می گوید: «در پژوهش ما زنان هنگام تغذیه واکنش بیشتری نشان دادند. داده ها نشان می دهد خوردن ممکن است زنان جوان را به پاداش هایی فراتر از غذا حساس کند. همچنین یک مدار عصبی مشترک برای غذا و رابطه جنسی فعال می شود.»
به علاوه محققان می گویند واکنش زنان به محرک های عاشقانه به این نیز بستگی دارد که فرد تاکنون رژیم غذایی گرفته است یا خیر. محققان دریافتند کسانی که سابقه رژیم غذایی دارند بعد از غذاخوردن به پاداش های دیگر حساس تر خواهند بود. همچنین داده ها نشان می دهد کسانی که سابقه رژیم غذایی طولانی مدت داشته اند بیشتر در معرض خطر افزایش وزن هستند؛ زیرا ظاهراً مدارهای پاداش مغزی آنها نسبت به افرادی که رژیم غذایی نداشته اند تمایل بیشتری به خوردن غذا دارد.
یافته های این پژوهش در ژورنال Appetite منتشر شده است.
*بازنشر مطالب دیگر رسانه ها در پرتال پارسی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان می باشد.
انتهای پیام