همکاری محیط زیست و دانشگاه تهران در حوزه حیات وحش

همکاری محیط زیست و دانشگاه تهران در حوزه حیات وحش

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران بر ضرورت بهره گیری از رویکردهای نوین علمی و فناوری در حل چالش های زیست محیطی تأکید کرد.

به گزارش پرتال پارسی حسن عباس نژاد صبح امروز و همزمان با گرامیداشت هفته هوای پاک در بازدید از خانه فناور محیط زیست دانشگاه تهران و دیدار با مسئولان دانشکده محیط زیست این دانشگاه با اشاره به اهمیت تغییر رویکردهای سنتی به روش های خلاقانه و علمی گفت: دیگر نمی توان با تفکرات قدیمی و رویکردهای گذشته به مسائل زیست محیطی امروز پاسخ داد. در حوزه هایی مانند پسماند و آلودگی هوا نیازمند ایده ها و راه حل های نوآورانه هستیم و دانش بنیان ها و فناوری های نوین نقش کلیدی در این زمینه ایفا خواهند کرد.

او با بیان اینکه حدود ۵۰ درصد از چالش های زیست محیطی استان تهران ناشی از مسائل اجرایی و مدیریتی است اظهارکرد: اعتماد به اجرای دقیق طرح ها و استفاده از ظرفیت های موجود می تواند به کاهش مشکلات کمک کند. واحدهای آلاینده می توانند در حوزه مطالعات و اجرای پروژه های زیست محیطی نقش مهمی ایفا کنند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران در ادامه از آغاز تعاملات سازنده با دانشگاه تهران و خانه فناور محیط زیست خبر داد و تصریح کرد: در جهت حل چالش های آلودگی خاک هوا و پسماند باید با کمک خانه فناور محیط زیست پروژه های مشخصی تعریف شود و تأکید می کنیم که این فعالیت ها صرفاً در حد تحقیقات باقی نماند و خروجی ملموسی داشته باشد.

او با اشاره به ضرورت تمرکز بر پروژه های کاربردی گفت: برنامه ریزی برای اجرای چندین پروژه عملیاتی در حوزه مدیریت پسماند و آلودگی خاک با کمک خانه فناور محیط زیست و دانش بنیان ها ضروری است علاوه بر این اجرای تفاهمنامه ای با دانشگاه تهران در حوزه حیات وحش آغاز شده است و این همکاری ها در سایر حوزه های زیست محیطی نیز گسترش خواهد یافت.

عباس نژاد در پایان تأکید کرد: ما آماده ایم تا با استفاده از ظرفیت های داخلی و ایجاد تعامل با واحدهای آلاینده و صنعتی بزرگ استان راه حل های جدیدی برای رفع مشکلات زیست محیطی ارائه کنیم. رویکرد ما بر پایه نوآوری فناوری و همکاری استوار است تا نتایجی ملموس و عملیاتی حاصل شود.

به گزارش روابط عمومی و امور رسانه حفاظت محیط زیست استان تهران این نشست به منظور ایجاد هماهنگی شرح وظایف و تعیین افراد و نهادهای مرتبط با تیم اجرایی از هردو طرف برگزار و پیشنهادات فنی و راهبردی از سوی کارشناسان و مدیران هر دو نهاد دانشگاه و محیط زیست ارائه شد. مقرر شد پس از تعیین مدیر اجرایی و مسئول دبیرخانه فناور جلسه آتی از نهادها اساتید و افراد ذیصلاح دعوت به عمل آید.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا