بورسیه ارتوپدی بیمارستان شهدای تجریش به والدین هشدار داده است كه تداخل در تولد نوزاد می تواند منجر به عوارض دائمی ، ناتوانی و حتی مرگ شود.
به گزارش پرتال پارسی دکتر پریچهر پورانساری ، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ، با اشاره به اینکه مدت حاملگی در انسان 280 روز یا 40 هفته است ، خاطرنشان کرد: زایمان طبق دستور پزشک تعیین می شود. با این حال ، این زایمان برنامه ریزی شده در پایان هفته 39 بارداری توصیه می شود و هرگز قبل از هفته 39 توصیه نمی شود.
به گفته پزشک ، نوزادانی که قبل از 39 هفته به دنیا می آیند در معرض تعدادی از عوارض بدون وجود نشانه یا در موارد اضطراری هستند ، به ویژه عوارض تنفسی و سندرم به نام اختلالات تنفسی که این بیماری در نوزادان از هفته 37 تا 39 بیشتر مشاهده می شود. آنها هفته تولد خواهند بود.
این متخصص زنان و زایمان گفت: بعضی اوقات فشار تنفسی در برابر درمان بسیار مقاوم است و به درمان معمول نوزادان پاسخ نمی دهد ، متأسفانه به درمان معمول نوزادان منجر نمی شود. مرگ و میر نوزادان.
پورانساری به والدین هشدار می دهد که باید از ادامه بارداری در هنگام زایمان خودداری شود ، مگر در مواردی که زندگی مادر و جنین به خطر بیفتد.
یک متخصص زنان و زایمان در بیمارستان شهدای تجریش که توصیه نمی کند زایمان زودتر از 39 هفته باشد توصیه می کند: متأسفانه این روزها والدین می خواهند تولد کودک را در یک ساعت و روز مشخص جشن بگیرند. یک هفته کامل چیز خوبی نیست ، به هیچ وجه علمی نیست و به هیچ وجه توصیه نمی شود.
پورانساری در پایان سخنان خود به والدین هشدار داد که “عوارض تنفسی در نوزادان نارس علاوه بر ایجاد عوارض دائمی و ناتوانی در نوزادان ، یک بار اقتصادی جدی بر دوش خانواده و جامعه است.”
انتهای پیام