میزان مصرف چسب کاشی برای هر متر مربع

سوالی که امروز در این مقاله به آن پاسخ می‌دهیم این است که: برای یک متر کاشی چقدر چسب لازم است؟ آیا اصلاً شما با محاسبه میزان مصرف چسب کاشی آشنایی دارید؟

شما ممکن است در حین استفاده یا قبل از استفاده از چسب کاشی به چنین سوالاتی برخورده باشید و به دنبال پاسخ دقیقی برای ان بگردید اما برای اینکه بتوانیم به این سوالات پاسخ دهیم بهتر است ابتدا با مفهوم دقیق چسب کاشی آشنایی پیدا کرده و سپس محاسبه مقدار مصرفی آن را به شما آمورش میدهیم.

پس تا پایان این مقاله با ما همراه باشید و اگر سوال یا نظری در خصوص نحوه محاسبه مقدار چسب کاشی داشتید حتما از طریق کامنت‌ها با ما در ارتباط باشید.

چسب کاشی چیست؟

چسب کاشی ماده‌ای است که امروزه محبوبیت زیادی پیدا کرده و برای ایجاد استحکام و چسبندگی کاشی و سرامیک به کار میرود. این چسب به دلیل ترکیبات و فرمول قوی که دارد، نسبت به ملات کارآمدتر است و افراد ترجیح میدهند تا از این ماده بجای ملات استفاده کنند.

ترکیبات چسب کاشی، مواد شیمیایی و معدنی مانند ماسه ریز، سیمان پرتلند غیرآلی و دیگر ترکیبات است. فرمول این چسب به گونه‌ای است که بیشترین استحکام و چسبندگی را در کوتاهترین زمان ممکن داشته باشد.

نحوه محاسبه میزان مصرف چسب کاشی

معمولاً میزان مصرف چسب کاشی به فاکتورهای گوناگونی بستگی دارد. پس برای اینکه بتوانید مقدار چسب کاشی که برای هر متر نیاز دارید را محاسبه کنید باید ابتدا این فاکتورها را در نظر بگیرید و نسبت به آنها، میزان چسب مصرفی خود را تخمین بزنید.

این عوامل عبارتند از:

  • متراژ سطح موردنظر
  • نوع کاشی مورد استفاده
  • نحوه تراز سطح موردنظر
  • اندازه کاشی مورد نظر

به عنوان مثال اگر شما کاشی بزرگتری نسبت به همکار خود انتخاب می‌کئید، یا متراژ بیشتری را می‌خواهید کاشی کنید، طبیعتاً به چسب کاشی بیشتری هم نیاز دارید. به همین منظور باید تمامی این عوامل را در نظر بگیرید و سپس مقدار چسب لازم را محاسبه کنید.

برای اینکه کار شما راحت شود این مقدار را معیار خود قرار دهید:

به طور متوسط هر پاکت 20 کیلوگرمی چسب کاشی پودری به طور متوسط برای 3 الی 5 متر مربع قابل استفاده است. هر سطل 12 کیلوگرمی چسب کاشی و سرامیک خمیری برای حداکثر 3/5 متر مربع قابل استفاده است.

انواع چسب کاشی را بشناسید

برای اینکه بتوانید از و میزان درست آن استفاده کنید بهتر است تا با انواع چسب کاشی نیز آشنا شوید:

  • چسب کاشی از پیش ترکیب شده: این نوع چسب از یک چسب ارگانیک به نام بنه ساخته می‌شود و فقط برای دیوارهای خشک قابل استفاده است.
    این ماده آلی یعنی بنه، یک ماده شیمیایی است که با استفاده از لاتکس و نفت خام تولید خواهد شد و کاربرد بسیار زیادی در صنعت دارد.
    تنها نکته منفی در مورد این نوع چسب این است که در محیط مرطوب نمی‌توان از آن استفاده کرد و در صورت قرار گرفتن ناحیه مورد نظر در معرض رطوبت، چسب قابلیت چسبندگی خود را از دست می‌دهد که همین موضوع محبوبیت این نوع چسب را به شدت کاهش میدهد
  • چسب کاشی ملات نازک: این نوع چسب برپایه ملات سیمانی درست شده و به صورت یک چسب پودری در بازار فروخته میشود؛ پس برای استفاده باید با آب ترکیب شود. البته در مواردی ممکن است این نوع چسب از قبل با بتن ترکیب شده باشد، در هرصورت برای ما فرقی ندارد، قبل از استفاده این چسب با آب ترکیب میشود.
    چسب کاشی ملات نازک در دو رنگ سفید و خاکستری در بازار عرضه شده و بسته به محل و کاشی مورد نظر میتوانید رنگ مناسب‌تر را استفاده کنید. همچنین همانطور که از ترکیبات این نوع چسب مشخص است، قدرت استحکام و چسبندگی فوق العاده‌ و وزن سبکی دارد و ایراد چسب قبلی، یعنی غیرقابل استفاده بودن در محیط‌های مرطوب و همچنین دمای بالا را ندارد. پس با خیال راحت می‌شود این نوع چسب را در شرایط مختلف استفاده کرد.
  • چسب کاشی خمیری: چسب خمیری از این جهت محبوب است که وزن بسیار کمی دارد و خیلی سریع و راحت باعث چسبیدن کاشی و سرامیک به سزح میشود. ترکیبات این نوع جسب برپایه مواد معدنی، رزین‌های اکریلیکی و ترکیبات شیمیایی دیگری است که باعث شده چسب خمیری بر روی سطوح مختلف داخلی و خارجی قابل استفاده باشد.

میزان مصرف چسب کاشی خمیری چقدر است؟

میزان مصرف چسب کاشی خمیری نیز به فاکتورهای گوناگونی بستگی دارد برای مثال تخلل و ناهمواری‌های سطح زیرین کار!

اما به طور کلی برای یک متر مربع بین 3 الی 4 کیلوگرم چسب کاشی کفایت میکند.

مسائل ایمنی مهم که باید درباره چسب کاشی خمیری رعایت کنید:

  1. استفاده از عینک و دستکش هنگام کار با چسب حتما توصیه می‌شود.
  2. در صورت تماس چسب کاشی خمیری با چشم، فوراً چشم را شستشو دهید.
  3. در صورت تماس چسب کاشی خمیری با پوست، سریعاً آنرا با آب گرم و صابون بشویید.

نحوه نگهداری از چسب کاشی خمیری:

ماندگاری در صورتی که در بسته بندی اصلی و در شرایط مناسب یعنی در جای خشک و خنک و دور از نور مستقیم خورشید باشد، بیشتر از یکسال است.

میزان مصرف چسب کاشی پودری چقدر است؟

میزان مصرف یا همان چسب کاشی ملات نازک مانند دیگر چسب ها به عوامل مختلفی ازجمله وضعیت سطح زیر کار دارد. اما به طور میانگین میزان مصرف این نوع چسب نیز برای هر متر مربع 4 الی 5 کیلوگرم است.

مسائل ایمنی مهم که باید درباره چسب کاشی پودری رعایت کنید:

  1. به دلیل قلیایی بودن چسب کاشی پودری، استفاده از عینک و دستکش هنگام کار با آن توصیه می‌شود.
  2. در صورت تماس چسب کاشی پودری با چشم، فوراً چشم را شستشو دهید.
  3. در صورت تماس چسب کاشی پودری با پوست، سریعاً آنرا با آب گرم و صابون بشویید.

نحوه نگهداری از چسب کاشی پودری:

  1. ماندگاری این جسب در صورتی که در بسته بندی اصلی و در شرایط مناسب باشد، بیشتر از یکسال است.
  2. شرایط مناسب عبارتند از: جای خشک و خنک، به دور از نور مستقیم خورشید و در دمایی بین 10 تا 30 درجه سانتیگراد است.

در این مقاله سعی کردیم به یک سوال اساسی یعنی میزان مصرف چسب کاشی پاسخ دهیم. پس اگر شما هنوز هم در این مورد شک و تردیدی دارید بهتر است آنرا با کارشناسان به اشتراک گذارید تا در اسرع وقت پاسخ سوال خود و راهنمایی‌های لازم را دریافت نمایید.

محاسبه میزان چسب کاشی چگونه است؟ چسب کاشی یک متریال نسبتا جدید است که برای ایجاد اتصال و استحکام در کاشی کاری و سرامیک کاری مورد استفاده قرار می‌گیرد. چسب کاشی به دلیل مواد تشکیل‌دهنده قوی‌تری که دارد مزایای متعددی نسبت به ملات سنتی دارد و به همین خاطر به‌صورت گسترده در صنعت ساختمان‌سازی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

یکی از سوالاتی که هنگام استفاده از چسب کاشی ممکن است برای شما به وجود بیاید این است که میزان مصرف چسب کاشی در هر متر مربع چقدر است؟ در ادامه این مقاله از مجله آچاره با آموزش نحوه محاسبه میزان چسب کاشی‎‎ با ما همراه باشید.

 

 نکات کلیدی

  • چسب کاشی یک متریال جدید است که برای اتصال کاشی و سرامیک مورد استفاده قرار می‌گیرد.
  • تعیین میزان چسب کاشی به عوامل متعددی مثل تراز بودن سطح، متراژ موردنظر و نوع کاشی و سرامیک مورد استفاده بستگی دارد.
  • به‌صورت کلی در هر متر مربع حدود ۵ تا ۸ کیلوگرم چسب کاشی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

معمولا محاسبه مقدار مصرف چسب برای چسباندن کاشی در هر متر مربع به عوامل متعددی بستگی دارد. با در نظر گرفتن این عوامل شما می‌توانید مقدار مناسب را تهیه کنید تا در حین کار کم و زیاد نیاورید. این موارد به شرح زیر هستند:

  • نحوه موردنظر
  • متراژ موردنظر
  • اندازه کاشی و سرامیک مورد استفاده
  • نوع کاشی و سرامیک مورد استفاده

تمامی موارد بالا در محاسبه میزان چسب کاشی مؤثر هستند و هنگام خرید باید این موارد را هم در نظر داشته باشید. برای مثال هر چقدر که کاشی و سرامیک به‌کاررفته بزرگ‌تر باشد، میزان چسبی که برای چسباندن آن باید استفاده کنید هم بیشتر خواهد بود.

به‌‌صورت کلی در محاسبه میزان چسب کاشی موردنیاز برای هر متر مربع فضا، به 5 تا 8 کیلو چسب نیاز خواهید داشت. با این وجود عوامل ذکرشده نیز ممکن است میزان چسب کاشی را کم و زیاد کنند.

بازسازی ساختمان را به کارشناسان خبره آچاره بسپارید.

  • صفر تا صد بازسازی خانه‌های قدیمی
  • دکوراسیون خانه
  • نقاشی ساختمان، بنایی، کابینت و گچ‌کاری
  • مشاوره بازسازی ساختمان
  • تخریب و تغییر دکور خانه

سنگ لایمستون سفید چیست؟

سنگ لایم استون سفید که با نام سنگ ترامیت نیز شناخته می‌شود، در صنعت ساخت و ساز از اهمیت بالایی برخوردار است، دارای سطحی بکدست و روشن می‌باشد. اگر بخواهیم برای شناخت بیشتر این سنگ از ویژگی‌های ساختاری آن گاه شویم،  می‌توان به جذب آب بالای آن اشاره کرد. این نوع لایمستون را می‌توان به دلیل رنگ روشنی که دارد در قسمت‌های مختلف ساختمان استفاده کرد و فضای دلنشینی در ساختمان ایجاد نمود. در چند سال اخیر با پیشرفت علم و به روز شدن فناوری نانو، سنگ‌های لایمستون را نانو می‌کنند و به این طریق در مقابل جذب آب، بسیار مقاوم می‌شوند. در صورتی که لایمستون سفید با نانو پوشش داده شود، با توجه به قیمت مناسبی که دارد می‌تواند با سنگ‌های تراورتن سفیدی که در نمای ساختمان به کار برده می‌شود، رقابت کند.

مزایای سنگ لایم استون

تمامی سنگ‌های ساختمانی از مزایا و ویژگی‌های خاص ‌خود برخوردار هستند. یکی از مهم‌ترین مزیت‌های این سنگ، یکدست و یکنواخت بودن آن می‌باشد. وقتی سطح سنگ، یکدست و یکنواخت باشد، زمانی که در نمای ساختمان به کار برده می‌شود، می ‌تواند یک سطح نمای صاف و بی نقص از خود ارائه دهد. این موضوع برای سازندگان نکته حائز اهمیتی خواهد بود. مزیت بعدی سنگ لایمستون سفید، قیمت مناسب و کم آن است. این سنگ می‌تواند از لحاظ اقتصادی برای سازندگان و مصرف کنندگانی که ساختمان و پروژه‌های بزرگی دارند بسیار مقرون به صرفه باشد و هزینه‌های کلی ساختمان را کاهش دهد.

دکمه بازگشت به بالا