اقتصادی

رئیس‌جمهور: برنامه گذار به «دولت هوشمند» سریع‌تر تدوین شود

رئیس جمهور با اشاره به اینکه قصد دولت تسهیل و تسهیل کار مردم و افزایش دسترسی آنان به خدمات با تلاش همه مدیران و دستگاه ها است، خاطرنشان کرد: این رویکرد باید در همه دستگاه های دولتی باشد تا مردم از عقب نشینی نجات پیدا کنند. . ارائه خدمات و دسترسی کامل به خدمات عمومی.

به گزارش پرتال پارسی، سید ابراهیم رئیسی شامگاه پنجشنبه (۱۲ بهمن) در بیست و سومین جلسه شورای اجرایی فناوری اطلاعات با تبریک میلاد با سعادت امام محمدبکر (علیه السلام) گفت: یکی از موارد ضروری است. اقدامات مربوط به این شورا مفاد قانون باید در اسرع وقت به تصویب شورای عالی فضای مجازی برسد.

وی افزود: اقدام مهم دیگر این است که این بخش از اقدامات انجام شده تا کنون برای اجرای مصوبات این شورا را ارزیابی کنیم و ببینیم تا چه اندازه آسیب شناسی و چه اهدافی محقق شده است. دلیل اجرای ناقص سایر مصوبات.» بود

وی گفت: قرار دادن دستگاه های اداری در جایگاه رگولاتوری، صدور مجوز و ارائه خدمات به بخش خصوصی کار درستی است و هر جا که انجام شود بسیار مفید و موثر بوده است.

وی در ادامه با تشریح اهمیت اولویت بندی کارها و خدمات گفت: البته همه خدمات از اهمیت یکسانی برخوردار نیستند و لازم است خدمات کلیدی را به صورت الکترونیکی با دسته بندی خدمات بر اساس اهمیت اولویت بندی کرد.

رئیس هیئت مدیره خاطرنشان کرد: اجرای سریع و دقیق مصوبات و برنامه های شورای اجرایی فناوری اطلاعات منوط به تخصیص پست های شایسته و ممتاز در نهادها و سازمان های ملی است که باید برای دست اندرکاران این سمت به خوبی شناخته شود. انگیزه لازم و کافی برای سازماندهی سریع و دقیق کار را داشته باشید و از بین بهترین نیروها انتخاب کنید.

رئیس جمهور با تاکید بر لزوم اتصال بیشتر دستگاه های اجرایی به مرکز تبادل اطلاعات خاطرنشان کرد: داده های موجود در سازمان ها و مؤسسات متعلق به آن نهاد نیست، بلکه این داده ها باید به عنوان سرمایه های ملی مورد استفاده سایر دستگاه ها قرار گیرد. به عنوان مورد نیاز. “

وی گفت: اگر فکر می کردیم که شبکه ها و دستگاه ها به موقع کار خود را انجام می دهند، امروز دولت الکترونیک در دسترس بود و به سمت دولت هوشمند پیش می رفتیم.

رئیس جمهور ایران خاطرنشان کرد: ساده سازی خدمات عمومی، ارتقای شفافیت و مبارزه با فساد نتیجه اجرای دولت الکترونیک است. معرفی دولت الکترونیک در اسرع وقت

وی در ادامه خواستار بازنگری دستگاه ها در سطح سیستم های الکترونیکی و هوشمند اداری در سیاست گذاری منابع انسانی شد و گفت: ماموریت اصلی دستگاه ها در این حوزه باید چابکی با در نظر گرفتن نیازها و نیازهای کشور باشد. سیستم مدیریت، جمعیت

رئیس جمهور تغییر دیدگاه ها و نگرش ها، تغییر در فرآیندها و تغییر در نهادها و سازمان ها را سه مرحله تغییر در نظام اداری کشور عنوان کرد و خاطرنشان کرد: ساده سازی و تسریع سیستم های اطلاعاتی در قالب «دولت الکترونیک». .

رئیسی با بیان اینکه سامانه یکپارچه کسب و کار باید هر چه سریعتر تکمیل شود، گفت: وظایف دستگاه ها برای دستیابی به دولت الکترونیک به صراحت در قانون و در اسناد مذکور مشخص شده است.

مسائل ایجاد پورتال دولتی هوشمند واحد و الزام دستگاه‌ها به ارائه خدمات از طریق آن، اصلاح فرآیندهای خدماتی با کاهش و حذف لینک‌ها، نصب کنترل پنل‌هایی که به مدیران امکان نظارت دقیق و به موقع بر فرآیندهای الکترونیکی را می‌دهد. این امر باید برای تسریع در اجرای دولت الکترونیک انجام شود.

وی همچنین بر تسریع در ایجاد زیرساخت های لازم برای اجرای کامل دولت الکترونیک در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تاکید کرد. «

رئیس جمهور خاطرنشان کرد که وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات نیازمند تدوین یک برنامه دولتی هوشمند است.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه قصد دولت تسهیل در کار مردم و افزایش دسترسی آنها به خدمات با تلاش همه مدیران و دستگاه ها است، تاکید کرد: این رویکرد باید در همه دستگاه های دولتی باشد تا جمعیت آنها را از کاندیداتوری نجات دهد. دسترسی کامل به دستگاه ها و خدمات دولتی

بر اساس این گزارش، به منظور تکمیل و هماهنگ سازی کلیه طرح ها و پروژه های ارائه خدمات الکترونیکی از طریق گذار به دولت هوشمند و تسریع در انجام وظایف باقیمانده دستگاه های اجرایی، استانداردسازی و مهندسی مجدد فناوری های الکترونیکی – کاهش دسترسی مردم به خدمات و دستگاه های عمومی

انتهای پیام/

دکمه بازگشت به بالا