در یک سایت هندی درباره اهمیت آب زمزم این طور آمده است، حجاج در طول حج از آب زمزم مینوشند و از آن برای نظافت خود استفاده میکنند. آنها همچنین مقداری از آن را با خود به خانه میبرند و به عزیزانشان میدهند.
به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا ، در یک سایت هندی به نام news۹live.com درباره اهمیت آب زمزم این طور آمده است، حجاج در طول حج از آب زمزم مینوشند و از آن برای نظافت خود استفاده میکنند. آنها همچنین مقداری از آن را با خود به خانه میبرند و به عزیزانشان میدهند.
آب زمزم در دین مبین اسلام مقدس است. مسجدالحرام در مکه محل قرار داشتن چاه زمزم است. این چاه را میتوان در بیست متری شرق کعبه پیدا کرد. در طول موسم حج، حجاج از این آب مینوشند و از آن برای نظافت خود استفاده میکنند. آنها همچنین آن را به خانه میبرند و با عزیزانشان قسمت میکنند.
به گفته ابن عباس، یکی از عموزادههای پیامبر مکرم اسلام (ص)، الله به حضرت ابراهیم (ع) دستور داد تا به همراه همسرش حاجر و پسرش اسماعیل (ع) به مکه برود. آن زمان، مکه بیابان بی آب و علفی بود. بعد خداوند به ابراهیم (ع) دستور داد تا به تنهایی به خانه اش برگردد. او هم اطاعت کرد و همسرش و پسرش را با کمی آب و خرما در مکه تنها گذاشت. کمی بعد آب و خرماها تنها شدند. هاجر برای نجات فرزندش به جستجوی اب رفت. او هفت بار فاصله بین دو کوه صفا و مروه را طی کرد. حضرت اسماعیل از فرط استیصال چند بار پایش را به زمین کوبید و بعد مادرش دید که از آنجا آب به بیرون جوشید. بعد هاجر از آن آب به فرزندش داد و او را سیراب کرد، پس از آن، آن آب به آب مقدس زمزم معروف شد.
به دلیل اهمیت و ارزش زیاد این آب، امروز زوار اجازه ندارند با قوطی یا بطری هنگام بازگشت از عربستان با خود آب زمزم بیاورند. چون مقامات سعودی در فرودگاه این آبها را ضبط میکنند. اما به طور قانونی به هر زائر یک قوطی ۵ لیتری از آب زمزم هنگام خروج از کشور سعودی اهدا میشود.