به گزارش خبرگزاري بين الملل «فارس»، رياض پايتخت عربستان سعودي شاهد برگزاري همايش «ابتكار سرمايه گذاري براي آينده» و شركت سرمايه گذاران صهيونيستي با پوشيدن «كيپا» در اين كنفرانس بود. کلاه (کلاه یهودی) و خوشگذرانی سعودی ها با همکارانشان توجه رسانه ها را به خود جلب کرد.

در همین رابطه وال استریت ژورنال نوشت که شرکت تجار اسرائیلی در این کنفرانس سه روزه نشانه بارز گسترش روابط تجاری و پذیرش متقابل این رژیم و عربستان است.
وال استریت ژورنال در گزارشی نوشت: عربستان سعودی که میزبان مقدسترین مکانهای اسلام است و گرویدن به هر دین دیگری را غیرقانونی میداند، مدتهاست که از روابط عمومی با اسرائیل اجتناب کرده و میگوید تا زمانی که فلسطینیها کشور خود را ایجاد نکنند، روابط دیپلماتیک خود را با اسرائیل حفظ نخواهد کرد. آویو از همسایگان خود مانند امارات متحده عربی پیروی نمی کند، اما در سال های اخیر عربستان سعودی میزبان چندین مقام یهودی بوده و روابط تجاری و امنیتی مخفی با اسرائیل را آغاز کرده است که هر دو ایران را رقیب مشترک خود می دانند.
بدیهی است که تجار و سرمایه گذاران صهیونیست در هتل ریتز کارلتون اقامت داشتند و در مدت اقامت خود در ریاض با سعودی ها دست دادند. برادر نفتالی بنت، نخست وزیر سابق اسرائیل که یک شرکت کامیون های برقی را اداره می کند نیز در این کنفرانس شرکت کرد.
بر اساس این گزارش، حاج یحیی، رئیس بانک لیومی، یکی از بانک های پیشرو رژیم اسرائیل، روز پنجشنبه در روز اختتامیه کنفرانس گفت که می خواهد در صنعت فین تک (فناوری مالی) در عربستان سعودی سرمایه گذاری کند. عربستان
کنفرانس “ابتکار سرمایه گذاری برای آینده” در ریاض
به گزارش وال استریت ژورنال، جاناتان مدوید، مدیر اجرایی پلتفرم سرمایه گذاری آنلاین OurCrowd نیز در یک میز گرد با دو سرمایه گذار سعودی گفت: «ما مفتخریم که از کشور کوچکی به نام اسرائیل آمده ایم. فعالیت شرکت های اسرائیلی در عربستان عادی شده است و این اتفاق را باید با فروپاشی پرده آهنین مقایسه کرد که اروپای غربی را از بلوک شوروی جدا کرد.
این سرمایه دار صهیونیست در ادامه با بیان اینکه عادی سازی روابط تل آویو و ریاض پس از گسترش روابط تجاری دو طرف صورت خواهد گرفت، افزود: آرامکو پیش از این در شرکت های تابعه OurCrowd در آمریکا سرمایه گذاری کرده است.
همچنین «ایزاک یتز آپلبام» سرمایه دار صهیونیست-آمریکایی که به این نشست دعوت شده بود نیز گفت که پس از اعلام دیدار «محمد بن سلمان» با «بنیامین نتانیاهو» در سال 2020، گفت وگو با مقامات عربستان سعودی انجام شده است. اکنون شروع شده است وقتی نوبت به مسائل مربوط به اسرائیل می رسید آسان بود.
«آبراهام برکوویتز» صهیونیست آمریکایی که در این کنفرانس کلاه کیپا بر سر داشت نیز به وال استریت ژورنال گفت که در این دیدار سعی کرده هیچ سیگنال ناخواسته ای به سعودی ها ارسال نکند و هیچ گفتگویی را آغاز نکند، اما اکثر سرمایه داران سعودی رفتند. به او سلام کرد.
وی افزود: از این پس دیدن یهودیان که به اینجا می آیند عادی می شود، اینجا احساس راحتی می کنند.
پیش از این رسانه ها از افتتاح پرواز مستقیم بین فلسطین اشغالی و عربستان سعودی خبر داده بودند. هواپیماهای رژیم صهیونیستی نیز می توانند با عبور از حریم هوایی عربستان به کشورهای دیگر پرواز کنند و هزینه قابل توجهی برای خطوط هوایی صهیونیستی به همراه داشته باشد.
انتهای پیام/م
می توانید این مقاله را ویرایش کنید
این مقاله را به صفحه اول ارسال کنید