ما در این مقاله می خواهیم ویژگی های و همچنین تاثیرات آن را بر کیست تخمدان مورد برسی قرار دهیم. همچنین به طور جزئی تر نیز درمورد تاثیری که بر سایر بیماری ها دارد اطلاعاتی را ارائه دهیم پس همراه ما باشید. در میان همه گیاهانی که جزء گیاهان دارویی محسوب می شوند قارچ شیتاکه اهمیت ویژه ای دارد و در طب سنتی استفاده می شود. گیاه شناسان روز به روز بیشتر به خواص درمانی آن پی می برند. مصرف این نوع قارچ روز به روز رو به افزایش است.

این نوع قارچ علاوه بر استفاده خوراکی مصرف دارویی نیز دارد. وقتی ماده غذایی هم استفاده خوراکی و هم استفاده دارویی داشته باشد مصرف آن جذاب تر و آسان تر است. بسیار زیاد و شگفت انگیز است. از خواص درمانی آن کمک به رفع کیست تخمدان است که در ادامه اطلاعاتی را درمورد آن شرح می دهیم.
قارچ شیتاکه و ویژگی های آن
شیتاکه یک نوع قارچ چتری به رنگ قهوه ای است که بافتی نرم و ترد دارد. یکی از خاصترین امتیاز این نوع قارچ طعم و مزه لذیذ آن است که فرقی با گوشت ندارد. قارچ شیتاکه را می توان به صورت خشک و تازه تهیه کرد و در انواع سوپ و خوراک ها استفاده کرد. از قارچ شیتاکه و عصاره آن به عنوان دارو استفاده می شود.
همچنین از این نوع قارچ برای کاهش سطح کلسترول خون، تقویت سیستم ایمنی بدن، درمان سرطان پروستات، درمان علائم اندومتریوز، درمان بیماری های عفونی و … استفاده می شود. در حقیقت قارچ شیتاکه یک ماده مغذی پرطرفدار است که در تهیه اکثر غذاها استفاده می شود. اما از آنجا که دارای فواید و خواص درمانی مختلفی است بیشتر به عنوان یک داروی گیاهی مورد توجه افراد قرار گرفته است.
قارچ شیتاکه منبع خوبی از نیاسین، اسید لینولئیک، ریبوفلاوین و … است. همچنین این نوع قارچ منبع خوبی از آنتی اکسیدان ها، پلی ساکاریدها، انواع ویتامین ها و… است. ارزش غذایی قارچ شیتاکه را همه این مواد مغذی بالا برده است و به بدن انسان در روند بهبود مریضی ها کمک می کند. یک مطالعه اروپایی نشان داده که استفاده منظم قارچ شیتاکه بیماری قلبی و عروقی را درمان کرده است.
این نوع قارچ حاوی ترکیبات زیادی با فعالیت های ضد سرطانی همچون انواع بی گلوکان ها، بوتئین، گریفلین، مارمارین، لنتینان، لکتین ها و گانودرما نون ترول است که درمان کننده بیماری ها است. عصاره قارچ شیتاکه برای کم شدن تکثیر تومورهای سرطانی در دهانه رحم، مثانه، مری، روده بزرگ، تخمدان، پروستات، ریه سلول کوچک، لنفوم، لوزالمعده، سر و گردن و کلیه نشان داده شده است.
کیست تخمدان – تشخیص کیست تخمدان – کلینیک آرادکیست تخمدان و علائم آن
کیست تخمدان کیسه ای است که داخل تخمدان قرار دارد. زنان دو تخمدان در دو قسمت رحم خود دارند که شکل ظاهری آنها شبیه بادام هستند. تخمک ها داخل تخمدان های خانم ها بالغ می شوند. زمانی که یک زن آماده فرزند آوری است تخمک های او در زمان عادت ماهیانه آزاد می شوند. همه خانم ها در طول عمر خود حداقل یک بار مبتلا به کیست تخمدان می شوند. بیشتر کیست های تخمدان درد ندارند. اگر قارچ شیتاکه را به طور مرتب در برنامه غذایی خود قرار دهید این کیست ها خود به خود بعد از گذشت چند ماه بهبود می یابند.
برای بهبود کیست تخمدان اکثر خانم ها به پزشک مراجعه می کنند و پزشک نیز جراحی کردن را به آنها پیشنهاد می دهد. پزشک متخصص ضایعه های ایجاد شده را بر می دارد. همانطور که می دانید جراحی کردن و مصرف داروهای شیمیایی برای افراد عوارض جانبی دارد. اما مصرف داروهای گیاهی همچون قارچ شیتاکه نه تنها عوارض جانبی ندارد بلکه درمانگر هم هست. به افراد مبتلا به کیست تخمدان توصیه می شود که این عارضه را جدی بگیرند و به درمان آن هرچه زودتر اقدام کنند.
چرا که اگر مدت زمان کیست تخمدان طولانی شود احتمال سرطان را بالا می برد. کیست تخمدان معمولا علائمی ندارد اما اگر بزرگ شوند علائمی را به دنبال دارند. علائم کیست تخمدان عبارتند از: احساس درد در نوک سینه، یبوست دردناک، نفخ و ورم شکم، احساس درد در هنگام رابطه جنسی، استفراغ و غیره. احساس درد در قسمت کمر و یا ران ها و دردهای شدید لگن قبل از شروع عادت ماهیانه از دیگر علائم کیست تخمدان به حساب می آیند.
قارچ شیتاکه چه تاثیری بر کیست تخمدان دارد؟
کیست تخمدان یکی از بیماری های هورمونی و غددی شایع در بین بانوان است که مشکلات بسیار زیادی را برای آنها به وجود می آورد. قاعدگی های نامنظم و عدم ایجاد قاعدگی از مشکلات شایع خانم ها است که به علت کیست تخمدان ایجاد می شود. همچنین خستگی، درد شدید شکم، آکنه، رشد موهای زائد در شکم و چانه، طاسی موی سر همچون مردان و… از دیگر ناراحتی و مشکلاتی است که به علت کیست تخمدان به وجود می آید.
مصرف قارچ شیتاکه می تواند روی کیست تخمدان موثر باشد و این علائم را درمان کند. این نوع قارچ دارای خاصیت ضد سرطانی و ضد التهابی است و این خاصیت باعث می شود کیست تخمدان به راحتی رفع شود. آزمایشات نشان داده بیمارانی که به کیست تخمدان مبتلا شده بودند قارچ شیتاکه را مرتب به دستور مشاوره مصرف کرده بودند.
قارچ شیتاکه از تاثیرگذارترین داروهای گیاهی است که روی روند بیماری ها تاثیر مثبت دارد. کیست تخمدان یکی از این عارضه ها است که قارچ شیتاکه می تواند در درمان آن نقش بسزایی داشته باشد. این نوع قارچ خاصیت ضد باکتریایی، ضد التهابی و ضد آندروژنی دارد. خواص ضد آندروژنی آن علائم و عوارض کیست تخمدان را کاهش می دهد. همه این خواص ها بدن انسان را از بیماری ها دور می کند. زمان تاثیرگذاری قارچ شیتاکه بر روی کیست تخمدانقارچ گانودرما لوسیدوم (قارچ ریشی) تاثیرات درمانی متنوع و معجزه آسایی در روند بهبود انواع بیماری های حاد و مزمن داشته و موجب افزایش سلامت عمومی بدن و طول عمر می شود.
یکی از مسیرهای مهمی که تحت اثر قرار می گیرد و برای حفظ سلامتی اهمیت ویژه ای دارد، روند تعادل و هومئوستازی ( پایداری و توازن سیستم های حیاتی ) است که از آن جمله می توان به تعدیل و تنظیم میزان رشد و تکثیر سلول های بخش های مختلف بدن اشاره کرد. سلول های تخمدان و تخمک هایی که بعد از سن بلوغ به صورت ماهیانه از تخمدان ها در بدن خانم ها، آزاد می شود و چرخه قاعدگی را باعث می شود، یکی از اهداف درمانی محصولات حاوی قارچ گانودرما است.
قارچ گانودرما چه تاثیری بر تخمدان ها دارد؟
قارچ گانودرما هم به صورت مستقیم و هم به صورت غیر مستقیم بر بخش هی مختلف بدن من جمله تخمدان ها اثر می گذارد. ساز و کار اندام های بدن بسیار پیچیده بوده و هر بخشی از دیگر بخش ها اثر می پذیرد و در عین حال به صورت متقابل، تاثیرات چندگانه دارد، به همین دلیل در بررسی موارد فیزیولوژیک بدن، مسیرهای بسیار متنوع و تاثیرات بی نهایتی را باید در نظر گرفت، شاید به همین دلیل است که عملکردهای حیاتی همچنان اسرار آمیز بوده و با وجود پیشرفت های علم پزشکی، همچنان آنچه می دانیم در مقابل آنچه نمی دانیم، بسیار ناچیز می نماید.
هماهنگی و ارتباط میان این بخش ها، عمدتا به عهده سه بخش مهم پیام رسانی بدن شامل اعصاب ( محیطی و مرکزی )، خون و سیستم گردش خون، و سیستم هورمون ها و اندوکرینولوژیک بدن است. سیستم جنسی و تولید مثلی یکی از مهم ترین بخش های حیاتی هر موجود زنده است از جمله انسان، در زنان، تخمدان ها و رحم دو بخش اصلی سیستم تناسلی را تشکیل می دهند. سیستم تناسلی انسان، تنها برای تولید مثل نبوده و اثرات بسیاری بر بخش های دیگر بدن دارد و از بسیاری از قسمت ها نیز اثر می پذیرد.
به همین دلیل برای بررسی تمام اثرات یک عامل، لازم است اثرات مستقیم آن بر بخش های مختلف، و اثرات غیر مستقیم آن به واسطه تغییرات ایجاد شده در بخش های دیگر و تاثیر بر هورمون ها، خون و پیام رسان ها عصبی بررسی گردد. در بررسی اثرات درمانی و عوارض جانبی، داروها، بررسی این اثرات اهمیت دارد. از جمله داروهای گیاهی و درمان های طبیعی، یکی از این درمان های طبیعی قارچ گانودرما است.
دلیل اثرات معجزه آسای قارچ گانودرما بر روی بخش های مختلف بدن من جمله، رحم و تخمدان و سیستم تناسلی، از این حیث است که ترکیبات فعال زیستی موجود در این قارچ، هم به صورت مستقیم و هم به صورت غیر مستقیم بر اندام ها اثر می گذارد و اینگونه تاثیرات آن تضمین شده و چندین برابر می شود و موانع اثر آن، ناکارآمد می گردند.
آیا قارچ گانودرما بر کیست تخمدان اثر مثبتی دارد؟
قارچ گانودرما دارای اثر مهاری بر تکثیر افراطی سلول های بدن بوده و مانع پیشرفت سرطان و نیز عامل پیشگیری کننده سرطان است؛ اما اینکه این قارچ بتواند تاثیرات مستقیمی بر توقف روند تکثیر سلول های تخمدانی و ایجاد کیست تخمدان داشته باشد، همچنان در حال بررسی و تحقیق است. در برخی از تحقیقات دیده شده که مصرف قارچ گانودرما موجب کاهش بیان فاکتور رشد اندوتلیال رگی VEGF می شود؛ این یکی از فاکتورهای اصلی محرک برای تکثیر افراطی سلول ها است.
از طرفی مصرف گانودرما موجب افزایش تاثیر گذاری داروهای درمان کننده سرطان در سلول های سرطانی تخمدان می شود و این ها نشانه ای از تاثیرات مثبت درمانی و کمک درمانی قارچ گانودرما بر روی کاهش تکثیر ناموزون سلول ها و در نتیجه، تشکیل کیست های تخمدانی و متعاقبا، موجب کاهش ریسک سرطان تخمدان می باشد. همچنین، قارچ گانودرما با قدرت جذب رادیکال های آزاد که یکی دیگر از عوامل مهم تکثیر بی رویه سلولی و تشکیل کیست و سرطان تخمدان است، هم بر روی کاهش خطر ابتلا به انواع سرطان و نیز سرطان تخمدان موثر است.
کیست تخمدان چیست؟
کیست تخمدانی به نوعی تحت همان روندی اتفاق می افتد، که در سرطانی شدن سلول ها مشاهده می کنیم. در تخمدان یا خارج از تخمدان خانم ها معمولا حداقل یک کیست وجود دارد. گاهی میزان تولید کیست های تخمدانی افزایش می یابد. گاهی این کیست ها بی خطر بوده و به راحتی توسط دارو و یا یک جراحی ساده، برداشته می شوند و اما گاهی نیز ممکن است بسیار خطرساز بوده و موجب سرطان تخمدان شوند.
علائم کیست تخمدان چیست؟
کیست تخمدانی غالبا بدون درد و علامت و خطر است؛ اما اگر تولید کیست تخمدان بسیار زیاد شود، سندرم پلی کیستیک ایجاد می گردد، که علائم و نشانه هایی داشته و تاثیرات منفی بر هورمون ها و سلامتی جسمی دارد. اما این علائم حاد و بحرانی محسوب نمی شوند؛ این علائم عبارتند از درد در ناحیه لگن قبل یا حین پریود، درد شدید هنگام مقاربت، تهوع و استفراغ، درد ناحیه انتهایی کمر، حساسیت بیش از حد پستان ها، نفخ و تورم شکم به صورت غیر معمول و …
اما گاهی سندرم پلی کیستی وضعیت حاد پیدا کرده و نیاز به مراجعه فوری به پزشک دارد. این وضعیت همراه با علائمی مانند درد بسیار زیاد در ناحیه لگن، همراه با تب تنفس سریع و سرگیجه و گاهی غش می باشد.
سندرم پلی کیستیک تخمدان PCOS چیست؟
اصولا وضعیت پلی کیستیک در یکی از دو تخمدان رخ می دهد و حاصل از تخمک گذاری ناقص است. کیست تخمدان یک وضعیت معمول است و انواع مختلفی دارد، الزاما زیاد بودن کیست های داخل تخمدان به معنی تخمدان پلی کیستیک نیست. در هر صورت تعدد کیست های داخل تخمدان، عوارضی دارد و به همین دلیل گاهی باید با جراحی کیست ها را خارج کرد.
روش های درمان کیست تخمدان
برخی از راه های درمان طبیعی برای درمان کیست تخمدان و یا کاهش کیست سازی تخمدان ها، شامل استفاده از گیاهان حاوی استروژن مانند مریم گلی و رزماری است، و یا استفاده از زنجبیل در غذا و دم نوش بابونه و پونه کوهی، در این میان یکی از اثرگذارترین درمان های طبیعی که هم اثرات پیشگیرانه دارد و هم خاصیت درمان دارد و قدرت درمان آن حتی برای پیشگیری از سرطانی شدن کیست ها و نیز کمک به روند درمان سرطان تخمدان، مناسب است، قارچ گانودرما لوسیدوم است. پس برای خرید و قیمت قهوه گانودرما سوپریم همین حالا اقدام کنید.
به همین دلیل مصرف مواد خوراکی و محصولات حاوی قارچ گانودرما مانند چای گانودرما، و …. به درمان و توقف کیست سازی تخمدان ها کمک می کند و از طرفی نیز با تاثیر بر روی تعدیل هورمون ها و سیستم ایمنی بدن، توازن و پایداری ارگان های حیاتی مانند تخمدان ها را باعث می شود.
مصرف قارچ شیتاکه در چهل روز اول تاثیرات مثبتی روی کیست تخمدان دارد و تا شصت روز کیست های تخمدان کاهش پیدا می کنند. بعد از نود روز مصرف این نوع قارچ باعث می شود کیست تخمدان به طور کامل درمان شود. جهت کسب اطلاعات دقیق درباره نحوه مصرف این قارچ مقاله را مطالعه نمایید. البته باید در نظر گرفت که شدت بیماری هر فرد چقدر است و ممکن است این زمان برای هر شخص متفاوت باشد.