برخلاف آنچه برخی نیروهای سیاسی در داخل تلاش داشتند اقدام نظامی متقابل ایران در برابر تجاوزگری های مستمر تل آویو را نوعی افتادن تهران در «تله جنگ» جا بیندازند در عمل ثابت شد که نشان دادن یال و کوپال به دشمن نه تنها امنیت را تضعیف و به مخاطره نمی اندازد بلکه باعث ارتقای مؤلفه های بازدارندگی کشور نیز می شود.
به گزارش پرتال پارسی جام جم نوشت: مدتی پس ازعملیات وعده صادق۲ و آثار نظامی وامنیتی شگفت انگیز آنسیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان سفرهای منطقه ای خود را ابتدا با سفر به بیروت سپس به دمشق و سرآخر با سفر به ریاض ودوحه به انجام رسانید.
این سفرها به خصوص در دو مورد اول درشرایطی انجام شدکه همگان به خطرناک بودن آنها به دلیل تعرض های مداوم رژیم صهیونیستی اذعان داشتند اما عراقچی بدون توجه به این موضوع سعی کرد از ابزار دیپلماسی برای پیشبرد منویات ایران که همانا کاهش سطح تنش در منطقه و افزایش اجماع دولت های اسلامی علیه جنایات صهیونیست هاست بیشترین و مفیدترین بهره را ببرد. نکته مهم اینجاست که دیپلماسی فعال وزیر امور خارجه مبتنی بر اقتدار عرصه میدان و اراده نیروهای مسلح کشورمان در پاسخ سخت به تجاوزات رژیم صهیونی خاصه ترور مهمان جمهوری اسلامی ایران یعنی شهید هنیه بوده است. پاسداران انقلاب اسلامی موفق شدند با حمایت و همراهی ارتش و وزارت دفاع عملیاتی راهبردی تحت عنوان وعده صادق ۲ را با هدف خونخواهی مهمان ایران یعنی دکتر شهید هنیه طراحی و اجرا کنند به صورتی که بسیاری از مراکز راهبردی نظامی و امنیتی صهیونیست ها مورد هدف قرار گرفتند. این عملیات موفقیت آمیز ضمن از کار انداختن بسیاری از مراکز راهبردی در اراضی اشغالی توانست این اخطار را نیز به رژیم موقتی بدهد که در صورت استمرار دادن به اقدامات خود علیه منافع ملی ایران پاسخ محکم تری دریافت خواهد کرد که حمله گسترده به مراکز استراتژیک صهیونیست ها نظیر پالایشگاه ها و خطوط گاز و فرودگاه ها و حتی تأسیسات اتمی رژیم تنها بخش کوچکی از آن خواهد بود.پس از نمایش اقتدار نیروهای مسلح که رسانه های غربی نیز بر موفقیت آمیز بودن آن در هدف قرار دادن اساسی مراکز راهبردی صهیونیست ها اذعان دارند دستگاه دیپلماسی کشورمان بی توجه به مخاطرات مسیر فعالیت بیشتر را در پیش گرفت و در راستای سیاست همسایه گرایی همسایگان را برای اجماع گسترده علیه صهیونیست ها مورد خطاب و همکاری قرار داد. این خطاب تأثیرات خود را نیز به همراه داشت؛ به نحوی که همسایگان نیز موضع ایران مبنی بر لزوم مهار ماشین کشتار رژیم صهیونیستی را تقویت و بر آن صحه گذاشتند.برای نمونه شیخ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی نخست وزیر و وزیر امور خارجه قطر در دیدار اخیرش با عراقچی خواستار همکاری های منطقه ای به منظور توقف جنگ و جنایات رژیم صهیونیستی دستیابی به ثبات و امنیت پایدار در منطقه و کمک به مردم فلسطین و لبنان شد. پیش از این نیز محمد بن سلمان ولیعهد سعودی در دیدار با وزیر امور خارجه کشورمان ضمن ابراز نگرانی شدید نسبت به تشدید بحران و گسترش جنگ درمنطقه بر ضرورت اهتمام تمامی کشورهای منطقه به حراست از ثبات و امنیت منطقه ای تاکید کرده بود. مضاف بر این و بنابر اعلام برخی رسانه های معتبر عربی عراقچی طی سفرهای منطقه ای خود صراحتا به مقامات عربی گفته که اگرکشورهای خلیج فارس حریم هوایی خود را برای رژیم اسرائیل باز کنند این یک اقدام جنگی خواهد بود.درهمین باره سه کشور عربستان امارات و قطر طی نامه ای به آمریکا اعلام کردند که حریم هوایی خود را برای تجاوز احتمالی اسرائیل به ایران در اختیار این رژیم قرار نخواهند داد.
اقتدار دیپلماسی ایران که این روزها خود را در قالب سفرهای عراقچی به کشورهای منطقه سفر پزشکیان به ترکمنستان و سفر رئیس مجلس به تاجیکستان نشان می دهد مدیون و مرهون مانور اقتدار نیروهای مسلح کشورمان در تعیین معادلات نظامی و امنیتی در میدان و در تقابل با صهیونیست هاست. برخلاف آنچه برخی نیروهای سیاسی در داخل تلاش داشتند اقدام نظامی متقابل ایران در برابر تجاوزگری های مستمر تل آویو را نوعی افتادن تهران در «تله جنگ» جا بیندازند در عمل ثابت شد که نشان دادن یال و کوپال به دشمن نه تنها امنیت را تضعیف و به مخاطره نمی اندازد بلکه باعث ارتقای مؤلفه های بازدارندگی کشور نیز می شود.
در این باره فعال شدن هرچه بیشتر دیپلماسی کشورمان وهمراه کردن زعمای کشورهای مسلمان باموضع ضدجنگ و ضدصهیونیستی ایران در نوع خود یکی از برکات عملیات راهبردی وعده صادق ۲ است که انتظار می رود استمرار داشته باشد.هم افزایی و برهم کنش دو ساحت میدان و ساحت دیپلماسی به ترکتازی صهیونیست ها تا حد زیادی خاتمه داده و موجب شده تا نیروهای محور مقاومت دایر مدار تحولات شوند و مواضع دشمن صهیونی را هر چه بیشتر به عقب برانند.
انتهای پیام