واکنش گوترش به جنایات طالبان علیه غیرنظامیان

واکنش گوترش به جنایات طالبان علیه غیرنظامیان

به گزارش وب سایت سازمان ملل متحد ؛ گوترش گفت: “دستور حمله به غیرنظامیان به منزله نقض فاحش قوانین بین المللی بشردوستانه و جنایت جنگی است و کسانی که آن را مرتکب شده اند باید محاکمه شوند.”

وی ابراز نگرانی کرد که طالبان محدودیت های شدیدی را برای زنان و روزنامه نگاران در مناطق اشغالی اعمال کرده است. یک فصل دیگر وی افزود: “هرج و مرج فوق العاده ای در اینجا وجود دارد ، که برای افرادی که مدت هاست رنج می برند ، یک رویداد بسیار غم انگیز است.

گوترش از طالبان خواست که حمله را فوراً متوقف کرده و با حسن نیت برای افغانستان و مردم آن مذاکره کنند.

وی گفت: “نیازهای بشردوستانه افغانستان در حال افزایش است” و افزود که تنها در ماه گذشته بیش از 1000 نفر در حملات به غیرنظامیان به ویژه در ولایت های هلمند ، قندهار و هرات کشته و زخمی شدند که حداقل 241000 نفر به طول انجامید. مجبور شدند خانه های خود را ترک کنند

دبیرکل سازمان ملل متحد با بیان اینکه همه طرف های درگیری از این درگیری به طور کامل حمایت می کنند ، گفت: این درگیری به زنان و کودکان آسیب زیادی می رساند و تنها راه حل سیاسی می تواند صلح را تضمین کند و زمان شروع مذاکرات فرا رسیده است. از جنگ داخلی طولانی مدت یا انزوا از افغانستان خودداری کنید.

وی با بیان اینکه تنها یک توافق سیاسی به رهبری افغانستان می تواند صلح را تضمین کند ، گفت: “سازمان ملل متحد مصمم است که به چنین توافقی دست یابد و حقوق مردم افغانستان را ارتقا دهد.”

استفان دوجاریک ، سخنگوی دبیرکل سازمان ملل متحد ، استفان دوجاریک ، پیش از گوترش ، نگرانی عمیق خود را در مورد وضعیت افغانستان ابراز کرد ، جایی که کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان (UNHCR) تخمین می زند که حدود 80 درصد از زنان و دختران تحت تأثیر قرار گرفته اند. درگیری

سخنگوی دبیرکل سازمان ملل متحد در مورد حضور نیروهای سازمان ملل در افغانستان گفت که تخلیه یا خروج پرسنل سازمان ملل از افغانستان در دستور کار قرار نگرفته است. تعدادی از کارکنان سازمان ملل متحد از دیگر شهرهای افغانستان به کابل منتقل شده اند ، اما هیچ برنامه ای برای تخلیه هیچ یک از کارکنان سازمان ملل وجود ندارد.

رزماری دی کارلو ، معاون دبیرکل سازمان ملل متحد نیز با ابراز نگرانی عمیق از وضعیت افغانستان ، گفت که غیرنظامیان بیشترین آسیب را خواهند دید. صلح و توسعه پایدار از نظر نظامی قابل دستیابی نیست و سازمان ملل متحد آماده کمک به پایان مذاکرات است.

طالبان حملات خود را از آوریل پس از خروج نیروهای خارجی از افغانستان پس از 20 سال اشغال برای شکست دولت کابل افزایش داده است.

اشرف غنی ، رئیس جمهور افغانستان ، وخامت اوضاع امنیتی در کشورش را ناشی از تصمیم “ناگهانی” برای خروج نیروهای آمریکایی دانست.

311311

دکمه بازگشت به بالا