سلامت و تندرستیکسب و کار ویژه

كيا از پي ار پي جواب گرفتن؟

آیا پی آر پی در رشد مجدد مو تاثیر دارد؟

برای پاسخ به این سوال که آیا پی آر پی مو تاثیر دارد باید بگوییم که نتایجی که افراد مختلف از این درمان می‌گیرند بسیار متفاوت است. معیار‌هایی مانند سطح پلاکت خون و سلامت عمومی بدن نیز در افراد مختلف متفاوت است. برای مثال ممکن است  غلظت پلاکت خون شما پایین باشد و در نتیجه این درمان برای شما نتیجه مطلوب نداشته باشد. با این حال مطالعات نشان داده‌اند که پروتئین‌های موجود در PRP می‌توانند به رشد مجدد مو کمک می‌کنند. در مرحله اول پیشنهاد می‌کنیم به صورت حضوری توسط پزشک متخصص ویزیت شوید و سطح انتظار خود از نتیجه درمان را بیان کنید.

پژوهش‌های علمی دربارۀ اثربخشی پی ار پی مو چه می‌گویند؟

پژوهش‌ها نشان داده‌اند از PRP (پلاسمای غنی شده خون) برای درمان‌های متعددی می‌توان استفاده کرد. که یکی از آن‌ها آلوپسی آندروژنیک یا طاسی با الگوی مردانه است که به خاطر عوامل ژنتیکی و تغییر هورمون‌ها رخ می‌دهد. در ادامه بررسی خواهیم کرد که پژوهش‌ها در مورد میزان موفقیت پی آر پی برای ریزش مو چه می‌گویند:

  • پژوهشی تحت عنوان که در سال 2014 روی 11 نفر با ریزش موی آندروژنیک انجام شد، نشان داد که تزریق 2 تا 3 سانتی‌متر مربع PRP در فاصله زمانی 2 هفته تا 3 ماه می‌تواند میانگین تعداد فولیکول‌های مو را از 71 به 93 واحد برساند. این پژوهش نشان می‌دهد که پی ار پی می‌تواند تعداد فولیکول‌های مو را بالا ببرد.

پژوهش دیگری با نام بر روی 10 نفر انجام شد. که برای این افراد به مدت 3 ماه به فواصل 2 تا 3 هفته پی آر پی تزریق می‌شد. نتایج حاکی از افزایش تعداد تار موها، بهبود ضخامت مو و تقویت ریشه موی اینمن برای افزایش ضخامت موهایم در پوست سر تزریق داشتم، و در این مطلب به چگونگی آن می پردازم

موهای من از اوایل دهه دوم زندگی ام شروع به ریزش کرد و این ناگهانی و چشمگیر بود.

کلا به موهایم زیاد ور میرفتم.

یک روز اونها رو به سفتی موهای قلم مو میکردم و روز دیگر گلت و لخت.

اوایل ریختن موها توجه مرا جلب نکرد. اما بعد از گذشت چند ماه  وقتی متوجه شدم که تراکم موهایم کم شده و خط رویش موهایم به عقب رفته وحشت زده شدم.

تشخیص – و آنچه بعد از آن انجام دادم

پزشک پوست و مو برایم آزمایشات خونی را درخواست كرد تا علل معمول ریزش مو مانند كم کاری تیروئید و کم خونی را بررسی کند.

وقتی نتایج آزمایشات آمد ، تشخیص آلوپسی آندروژنتیک خفیف یا ریزش موی الگوی زنانه برایم گذاشته شد.

این بدان معنی است که فولیکول های موهای من در حال کوچک شدن هستند و باعث می شوند که موها سریعتر ریخته و نازکتر و کوتاهتر شوند.

این مشکل می تواند در هر زمان، از بیست تا شصت سالگی شما شروع شود  و می تواند در اثر عوامل هورمونی و ارثی ایجاد شود.

تا چند سال در تلاش بودم تا موهایم را تقویت کرده و به وضعیت قبل برگردانم.

همچنین یک لیزر تحریک کننده فولیکول مو و اسپیرونولاکتون ( یک داروی فشار خون که به اعتقاد برخی برای افراد مبتلا به ریزش موی الگوی زنانه مفید است ).

تنها چیزی که از ماینوکسیدیل نصیبم شد، شوره سر بود و اسپیرونولاکتون ( یک داروی ادرار آور ) هم من را هر پنج دقیقه یک بار به دستشویی می کشاند.

در ۳۰ سالگی که چندیست آن را پشت سر گذاشته ام پس امتحان کردن انواع و اقسام روش ها و راهها تقریبا تسلیم شدم. تابستان گذشته ، من در مورد یک روش درمانی جدید برای ریزش مو مطالبی شنیدم.

این موضوع را از آرایشگر جدید خود متوجه شدم.

در هنگامی که ایشان در حال کار بر روی موهای من بود، در مورد دغدغه ذهنی خود یعنی همان موهایم برایش صحبت کردم.

او گفت “شما باید درمان پی آر پی PRP را امتحان کنید، این روش واقعاً نتایج خوبی را از خود به جا گذاشته است.

ایشان آدرس وبسایت و شماره تماس را به من داد.

دو هفته بعد (در اولین مشاوره حضوری) ، من در مطب دکتر محقق واقع در غرب تهران بودم و با او سؤالاتی را مطرح کردم.

تصویر کلی از پی آر پی

دکتر محقق اینچنین توضیح داد: ” پی آر پی مخفف پلاسمای غنی از پلاکت است.”

“پلاکت ها که در خون شما یافت می شوند ، حاوی پروتئین هایی به نام فاکتورهای رشد هستند که باعث افزایش روند بهبودی زخم ها می شوند.”

به همین ترتیب در غلظت های کافی و زیاد پلاکت ها، عوامل رشد به جلوگیری از ریزش مو نیز کمک می کنند.

دکتر محقق گفتند:

“فاکتورهای رشد پلاکتی، فولیکول های مو را تحریک می کنند تا اگر آنها در حالت خواب باشند ، بیدار شوند و اگر بیدار هستند ، موجب رسیدن بیشتر مواد مغذی و ویتامین ها به آنها شده و در نتیجه به افزایش طول و ضخامت آنها کمک می کند.”

درمان اصلا کار سخت و پیچیده ای نبود.

خون گرفته شده از بیمار در سانتریفیوژ مخصوص قرار می گیرد و برای جدا کردن اجزای آن  چرخانده می شود تا گلبول های قرمز ، پلاسما و پلاکت ها از هم جدا شوند.

سپس در مرحله دوم محصول استخراج شده برای بار دوم چرخانده می شود تا غلظت بهینه ای از فاکتورهای رشد (پنج تا ۱۰ برابر بیشتر نسبت به خود خون) حاصل شود.

سرانجام ، محصول به دست آمده در هر جایی که موهای پوست دچار نازک شدن شده است تزریق می شود.

کل درمان در مطب انجام شده و کمتر از ۲۰ دقیقه طول می کشد و تقریبا بی خطر محسوب می شود.

برای گرفتن نتایج مطلوب ، چهار جلسه درمان در طی یک سال توصیه می شود.

آرایشگر من کمتر از یک سال پیش پیشنهاد پی آر پی را داد و اکنون شاهد نتایج مثبت آن می باشد.

دکتر محقق گفت:

“حدود ۸۰٪ از بیماران من شاهد کاهش ریزش بوده و یا ریزششان به طور کامل متوقف شده است”

، ایشان توصیه می کنند که این روش درمانی را همراه با سایر روش های کنترل ریزش مو مانند مزوتراپی و مصرف اسپیرونولاکتون انجام گردد.

“بسیاری از مراجعه کنندگان شاهد رشد جدید موها هم هستند و به من می گویند موهای موجود آنها ضخیم تر و پرپشت تر شده است.”

هزینه

من متوجه شدم که متوسط هزینه انجام پی آر پی به کیفیت کاری که برای شما انجام می شود و موقعیت جغرافیایی مرکزی که در آن پی آر پی انجام می شود بستگی دارد.

هزینه پی آر پی ( البته با توجه به حجم خونگیری مناسب در مورد مو اصطلاحا به آن سوپرپی آر پی می گویند)

در مطب دکتر کاظم محقق در هر جلسه برای بنده ۸۵۰ هزار تومان بود

و در تحقیقی که انجام دادم هزینه پی آر پی با همین کیفیت در مراکز شمال شهر در حدود ۱٫۵ تا ۲ میلیون تومان بوده است (بهمن ۹۸).

نکته ای که ذهن مرا مشغول می کرد تنوع قیمت های ارائه شده برای انجام پی آر پی در مراکز مختلف بود و به همین دلیل تحقیق بیشتری در این زمینه کردم.

در نهایت به این نتیجه رسیدم که مهمتر از مقایسه پی آر پی در مراکز مختلف در نظر گرفتن این نکات است که تجهیزات مورد استفاده برای این کار دارای تاییدیه وزارت بهداشت باشد.

 برای داشتن بالاترین کیفیت، حجم بالا و مناسبی از خونگیری را داشته باشیم.

با در نظر گرفتن این موارد، من برای انجام پی آر پی، مطب دکتر کاظم محقق را انتخاب کردم.

قطعاً حتی با تخفیف هایی که در تبلیغات عنوان می شود، پی آر پی روش ارزانی نیست.

اما چه می شود کرد ، من موهایم را دوست دارم !  مو برای ما خانم ها اهمیت ویژه ای دارد ونسبت به آن بسیار حساسیم چون جزئی از زیبایی ظاهری ماست.

در اولین جلسه ویزیت، دکتر محقق پوست سرم را از نزدیک معاینه کرد.

او ۱۸ تار مو را در یک منطقه کوچک ( که معمولاً حدود ۲۵ تار مو دارد ) محاسبه کرد.

نظر ایشان این بود: شما کاندید مناسبی برای انجام این روش هستید.

این روش درمانی روی مناطقی که موهایش بسیارکم شده و یا کاملا بی مو (طاس) شده انجام نمی شود.

موهای شما در حال نازک شدن است، اما هنوز خیلی دیر نشده. “

کلمه ی “هنوز” برایم کلی امید را به ارمغان آورد.

برای هفته بعد از آن جلسه، وقت انجام کار را هماهنگ کردم و طبق برنامه مراجعه نمودم.

جلسه انجام پی آر پی

دکتر محقق، به من اطلاع داد که ۵۰ سی سی خون مرا گرفته است.

برای منی که با دیدن برش خوردن یک صفحه کاغذ هم ، استرس می گیرم این خبر خوشایندی نبود.

خوشبختانه دکتر محقق در هنگام کار با صحبت هایشان بسیار آرامش می دهند، و این تقریبا باعث حذف کامل استرس من شد.

دکتر خون من را برای مدتی در دستگاه سانتریفیوژ قرار داد و مایع پی آر پی را آماده نمود.

پس از آن ، دکتر محقق منطقه مورد نظر را با چند تزریق، بی حس نمود.

گفتم: “وقت ندارم و توضیح دادم كه قرار است یک ساعت دیگر به جلسه ای بروم”.

ایشان گفت هیچ موردی ندارد.

انجام تزریقات پی آر پی حدود ۱۵ دقیقه بیشتر طول نکشید.

درد جزئی بود و کاملا قابل تحمل.

با این وجود اگر مسئله ای به جز موهایم بود احتمالا به دلیل ترسم از سوزن، به دنبال راه های دیگری می رفتم.

شب بعد وقتی موهایم را شستم ، اتفاق بسیار خوبی برایم رخ داد، ریزش موهایم بسیار کم شده بود.

 به طور معمول ، در هنگام شسنشو حدود ۱۵ تا ۲۰ تار از موهای من ریزش داشت ، اما این بارحداکثر پنج تار.

این نرخ بعدها هم به همین میزان ادامه داشت.

بعد از گذشت حدود یک ماه ، متوجه شدم که صدها تار موی نازک بر روی سرم پدیدار شده است.

در سومین جلسه ویزیت، دکتر محقق هم موهای جدید و افزایش تراکم موها را در عکس مقایسه ای رویت کرد.

ایشان گفت: “شما به خوبی در حال پاسخ به پی آر پی هستید.”

با این حال ، وی بلافاصله به من یادآوری کرد که این درمان معجزه نمی کند – یا لااقل هنوز نکرده است.

وی گفت: “ما در مرحله ای نیستیم که تمام موها به رشد عادی خود برگشته باشند، اما من فکر می کنم پی آر پی PRP با گذشت زمان بهتر عمل کند.

بهره گیری از قدرت بدن انسان در آینده نقش بسیار بزرگی را افق های پزشکی خواهد داشت، در حالی که تا این لحظه ما بیشتر به داروها اعتماد داشته ایم. “

دکتر محقق پس از انتخاب یک سرنگ از من سؤال کرد: “آیا این بار هم بی حسی موضعی را دوست دارید؟

گفتم. ” بله لطفا !.”

حدیث غیاثی، دهم بهمن ۹۸

تخفیف ۳۰ درصدی پی آر پی مو در یکی از بهترین کلینیک های زیبایی تهران

  •  افراد بود.
  • پژوهشی نیز به در طول 6 ماه پرداخته است. گروهی 20 نفره از درمان ماینوکسیدیل استفاده کردند و گروه 20 نفره دیگری از پی آر پی. 30 نفر از این افراد تا انتها درمان را انجام دادند و در نهایت نتایج نشان داد که برای درمان ریزش مو، پی آر پی نسبت به ماینوکسیدیل بهتر عمل می‌کند.

پی آر پی مو چند درصد جواب میده ؟

دو پژوهشگر از دانشگاهی در تایلند به م پرداختند. نتیجه کار آن‌ها نشان می‌دهد که در مقایسه با دیگر روش‌های درمانی مثل ماینوکسیدیل، فیناستراید و سلولهای بنیادی بزرگسالان، 84% از پژوهش‌هایی که روی پی آر پی انجام شده بود تاثیر مثبت آن را تایید کردند، 50% آن‌ها نتایج آماری چشمگیری در بهبود ریزش مو نشان دادند و 34% هم افزایش تراکم و ضخامت مو را نشان دادند.

در حالت کلی میزان جوابدهی پی آر پی بین 70 تا 90 درصد است. این درمان برای افراد جوانی که به تازگی دچار ریزش مو شده‌اند بهتر جواب می‌دهد. اگر سیگار بکشید، اگر از شروع ریزش موهای شما زمان زیادی گذشته باشد، اگر کاملا کچل باشید و یا اگر ریزش موی شما دلیل پزشکی یا درمانی دیگری داشته باشد، ممکن است میزان اثربخشی پی آر پی برای شما کاهش پیدا کند، و بهتر است به فکر درمان قطعی یعنی کاشت مو باشید. جهت اطلاع از شرایط می‌توانید روی لینک کلیک کنید.

پی آر پی برای رشد کدام نوع ریزش مو موثرتر است؟

بیشتر تحقیقات در مورد PRP، بر روی استفاده از این درمان برای آلوپسی آندروژنتیک متمرکز شده است. شواهد نشان می‌دهد که PRP زمانی که با سایر درمان‌های آلوپسی آندروژنیک (مثل استفاده از ماینوکسیدیل موضعی یا فیناستراید خوراکی) ترکیب شود، می‌تواند عملکرد بهتری داشته باشد. تجارب نشان داده که این درمان برای برخی دیگر از انواع ریزش مو مانند تلوژن افلوویوم (ریزش موی ناشی از استرس)، آلوپسی آره‌آتا (ریزش موی مربوط به اختلال خود ایمنی) و … نیز کارآمد است.

نتیجه‌گیری؛ ایا پی ار پی جواب میده ؟

سوالات پرتکرار

آیا پی آر پی در درمان ریزش مو موثر است؟

بله. شواهد بالینی نشان می‌دهند که پی آر پی به درمان ریزش مو کمک می‌کند. نتایج پی آر پی بلند مدت است و تکرار سالیانه این دمان، بعد از گذراندن دوره درمانی اولیه، می‌تواند به تداوم اثربخشی آن کمک کند.

آیا می‌توان بعد از کاشت مو از پی آر پی استفاده کرد؟

پی آر پی یکی از درمان‌های توصیه شده برای بعد از کاشت مو است. با مشورت با پزشک کاشت موی خود می‌توانید این درمان را بعد از کاشت انجام دهید تا به استحکام و سلامت موهای کاشته شده کمک کند و جلوی ریزش موهایتان را بگیرد.

آیا می‌توان در کنار پی آر پی از دیگر درمان‌های ریزش مو استفاده کرد؟

معمولا پزشکان توصیه می‌کنند که برای نتیجه‌گیری بهتر، پی آر پی با سایر روش‌های درمانی ریزش مو ترکیب شود. شما می‌توانید در کنار پی آر پی از مزوتراپی مو، هیر فیلر یا درمان‌های دارویی مثل ماینوکسیدسل و فیناستراید نیز بهره ببرید.

آیا ریزش مو بعد از پی آر پی طبیعی است؟

ریزش مو بعد از پی آر پی کاملا طبیعی است، و شما موقتا دچار ریزش مو می‌شوید. چون موهای سالم‌تر و ضخیم‌تر در حال رشد هستند و موهای قدیمی را به بیرون هل می‌دهند تبه بخش پرسش و پاسخ خوش آمدید

با سلام . من مدتی است که در فکر پی ار پی برای موهایم هستم. موهای نازک و تقریبا کمی دارم, البته تحت درمان برای موهایم هستم. اما از قطره و قرص خسته شدم و دنبال راه چاره ی بهتری هستم. اما شنیده ام پی ار پی عوارضی دارد و حتی باعث سرطان میشود. و تبلیغاتش هم ممنوع شده. میخواستم بدونم حقیقت دارد? واقعا پی ار پی عوارضی دارد?

سلام
در حال حاضر در ایران مجوز تولید کیت های پی آر پی توسط وزارت بهداشت صادر می شود. شبهه مطرح شده درباره سرطانزا بودن به دلیل عدم اطلاع کافی از این روش و اشتباه گرفتن آن با روش کشت سلولی است.
روش پی آر پی هیچ گونه عارضه ای جز درد مختصر، تورم و قرمزی هنگام تزریق ندارد.
در صورت تمایل جهت مشاوره تلفنی، با ما تماس حاصل فرمایید.
موفق باشید

————————————————————————————————————————

سلام خسته نباشید
ماندگاری پی ار پی مو تا چه زمانیه؟؟
ممکنه شخصی پی ار پی مو انجام بده ولی اثر گذار نباشه؟؟
به چه عواملی بستگی داره؟؟
پی ار پی برای افرادی که مشکل ریزش ارثی دارن مناسبه؟؟

درود بر شما
پی آر پی روشی برای احیا و تقویت موهای ضعیف شده است. در صورتی که عامل اصلی تضعیف موها کنترل شده باشد اثرات پی آر پی دائمی خواهد بود.
بله. انتخاب بیماران باید با وسواس بیشتری صورت پذیرد تا موارد شکست درمان کاهش یابد.
به فرض انجام یک پی آر پی PRP باکیفیت، میزان اثر آن به میزان ضعیف شدن تارهای مو و قدرت پلاکت های فرد بستگی دارد.
بله. بخصوص در ریزش ارثی که در 5 ساله اخیر ایجاد شده باشد پی آر پی موثر است و درصد موفقیت درمان در این نوع ریزش زمانی که مزوتراپی با پی آر پی همراه گردد به وضوح افزایش می یابد.
موفق باشید

 

————————————————————————————————————————

سلام.خسته نباشید/خواهشا منو راهنمایی کنید.دختری دارم 17 ساله که ژنتیکی و به خاطر ازدواج فامیلی ما موهای خیلی نازک و کم پشتی داره در حدی که کف سرش مشخصه و از این بابت خیلی ناراحته.آیا با این روشPRP میشه امیدی داشت که موهاش پر پشت و ضخیم بشه؟تا به حال کسی این کارو کرده؟ ممنون

————————————————————————————————————————

ایا روش prp از لحاظ پزشکی کاملا تائید شده ؟
ایا هیچ گونه عوراضی مثل لختگی خون ندارد ؟

اثرات این روش در بسیاری از حوزه های پزشکی ثابت شده است و شما می توانید نتایج بررسی ها و مقالات مربوط به آن را با جستجو در منابع پزشکی خارجی در وب پیدا نمایید
عوارض پی آر پی بسیار نادر و کم اهمیت است و عارضه ای که فرمودید در هیچ کجا ذکر نشده است.
موفق باشید

 

————————————————————————————————————————

با سلام
بنده 23 سال سن دارم و مدت یکماه میشود زیر چشم خود را به دلیل سیاهی و چین وچروک prpکرده ام کبودی زیر چشم چند برابر شده است با دکتر خود در میان گذاشته ام ولی ایشان می فرمایند که تا 4 ماه دیگه جواب میدهد آیا حرف ایشان درست است یا خیر؟لطفاًراهنماییم فرمایید.

سلام
هر چند برای ظهور اثرات پی آر پی به حداقل 4 ماه زمان نیاز می باشد، با توجه به سن شما از نظر ما بهترین گزینه برای تیرگی زیر چشم مزوتراپی و میکرونیدلینگ می باشد.
موفق باشید

 

————————————————————————————————————————

سلام. من حدود 9 ماهه که برای ریزش مو هام وکم پشت بودنشون دارو مصرف میکنم و 4 با ر مزو تراپی انجام دادم.
میخواستم بدونم اگر این روش رو ادامه بدم بهتر هست یا prpانجام بدم؟
البته از این روش مقداری تاثیر دیدم ولی جاهایی از سرم تقریبا خالیه و نگرانم که این روش تاثیر محسوس نداشته باشه.
ممنون میشم راهنماییم کنید.

سلام
جلسات کامل مزوتراپی 12 جلسه می باشد و اگر در 4 جلسه متوجه تاثیرات آن شده اید، جلسات خود را کامل کنید

پی آر پی را جهت رویش مجدد موها می توانید تا 4 جلسه انجام دهید. البته این منوط به پاسخ حداقل 20درصدی بعد از جلسه اول می باشد
فواصل جلسات پی آر پی را 4 ماه قرار دهید.
موفق باشید

 

————————————————————————————————————————

با سلام
مادر من 87 ساله با سابقه 47 سال آرتروز و درد شدید مفاصل می باشند حدوداً 5 سال قبل کله سیستکتومی شده اند و در حال حاضر به دلیل دیابت متفورمین، گلی بنگلامین،سیمواستاتین و لوزارتان مصرف می کنند. سابقاً دیکلوفناک نیز مصرف می کردند با این مشخصات آیا انجام روش پی آرپی برای ایشان امکان پذیر است؟ خطری متوجه ایشان نیست؟با تشکر

سلام
در صورتی که دیابت در والده محترم شما عارضه دار نشده باشد ( مانند زخم های دیابتی ) ایشان می توانند از این روش بهره ببرند
در صورت تمایل جهت مشاوره تلفنی با ما تماس بگیرید
موفق باشید

 

————————————————————————————————————————

با سلام
می خواستم بدانم prp برای ارتروز زانو مفید است وتوان ترمیم غضروف از دست رفته را دارد.
با تشکر .

سلام
در آمارهایی که در مقالات خارجی در طی 25 سال گذشته آمده است ( مطابق با نتایجی که ما گرفته ایم )، بر این نکته تاکید گشته که پی آر پی درد ناشی از آرتروز را به وضوح کاهش داده است. با اطلاعاتی که از عملکرد پلاکت موجود است به نظر می رسد این کاهش درد به دلیل ترمیم غضروف های مفصلی باشد. پس به نظر بنده پاسخ سوال شما مثبت است.
موفق باشید.

 

————————————————————————————————————————

با سلام من 27 سالمه و1سال قبل جراحی پلک پایین انجام دادم اما متاسفانه محل برش اسکار برجسته داده. میخواستم بدونم (با توجه به اینکه آگاهم که جای زخم هیچ گاه به طور کامل برطرف نمیشه ) برای بهبود وضعیت اسکار زیر چشم چه راه حل هایی وجود دارد؟ تزریق prp تا چه حد موثره؟ لیزر چطور؟ و آیا این روشها برای زیر چشم خطری نداره؟

سلام
برای این منظور روش های مختلفی از جمله: جراحی مجدد، استفاده از داروهای موضعی ترمیم کننده، لیزر، میکرودرم ابریژن ، پی آر پی و آر اف وجود دارد. پی آر پی هم برای ترمیم اسکار ها روش خوبیست.
در صورت رعایت مراقبت های مربوطه خطری ندارند.
موفق باشید
دکتر محقق

————————————————————————————————————————

با سلام،
من فردا برای prp مو وقت گرفتم اما هنوز مطمئن نیستم که برم یا نه، چون با توجه به شماره نظام پزشکی آقای دکتر متوجه شدم دکترای عمومی دارند،اگه امکان داره راهنماییم کنید به نظر شما این کار توسط یک دکتر عمومی امکان پذیره یا نه باید حتما زیر نظر متخصص باشه؟

 

————————————————————————————————————————

با درود فراوان میخواستم بپرسم بعد از تزریق در پوست سر و انجام پی ار پی چه مراقبت هایی لازمه و آیا باید به طور مرتب زیر نظر شما باشیم یا خیر؟

سلام
مراقبت خاصی نیاز ندارد
فقط بهتر است تا روز بعد استحمام نشود و مصرف هر دارویی را با پزشک پی آر پی کننده هماهنگ فرمایید
موفق باشید

————————————————————————————————————————

با سلام وخسته نباشید زنی ۳۱ ساله هستم که هم دچار ارتریت خفیف مفاصل انگشتان دستم هستم و هم رگهای پشت دستم به علت نازک شدن پوست دست به شدت برجسته و مشخص است و همین ظاهر نا زیبایی به دستم داده و آن را بسیار پیر نشان می دهد می خواستم راهنمایی بفرمایید که آیا انجام prp برای من مفید خواهد بود و چقدر هزینه خواهد داشت با تشکر

سلام
بله پی آر پی در جوان سازی پوست دست بسیار موثر است
هزینه هر جلسه پلاکت درمانی 450 هزار تومان است

————————————————————————————————————————

————————————————————————————————————————

برای افتادگی گونه و گودی دور چشم مفید هست لطفا توضیح دهید؟ بعد از تزریق میتوان به کار های روزمره پرداخت؟

سلام
پی آر پی برای افتادگی گونه مفید است ولی گودی چشم نیاز به تزریق هیالورونیک دارد
پس از تزریق بلافاصله می توانید به کارهای روزمره خود بپردازید
موفق باشید

————————————————————————————————————————

سلام .خانمی هستم 45 ساله ویتامین e و عصاره گیاه مغربی مصرف میکنم میتوانم prp روی صورت انجام بدهم؟؟؟

سلام
ویتامین e باید قطع شوند چون اثرات پی آر پی را کاهش خواهد داد
موفق باشید

————————————————————————————————————————

با عرض سلام و خسته نباشید
میخواستم بدونم که آیا PRP برای کبودی زیر چشم در مورد کسانیکه مبتلا به بیماری آرتریت روماتوئید(لوپوس)هستند خطری دارد؟و آیا در مورد کبودی زیر چشم تاثیر خواهد داشت یا خیر خواهش میکنم جواب سوالمو در مورد لوپوس هرچه زودتر بدید
خیلی ممنون از زحمتتون

سلام
در مورد لوپوس اصلا توصیه به انجام پی آر پی ندارم
روش های موثر و کاملا امنی برای این منظور وجود دارد
در صورت تمایل با ما تماس بگیرید
موفق باشید

 

————————————————————————————————————————

با سلام
من دختری 27 ساله ام که دچار کم مویی شدید میباشم همیشه اطرافیان بهم میگفتن علتش حتما ارثی هست اما من امسال به دکتر مراجعه و طی آزمایشاتی تشخیص دادن پلاکت خونم ضعیفه و باید prp بشم.تا الان دوبار prp انجام دادم.دوماه ازش گذشته نمیدونم نتیجه میگیرم یا. . .
منتظر راهنمایی شما هستم
با تشکر

سلام
البته پلاکت درمانی قابلیت تقویت موهای شما را دارد ولی کمبود پلاکت مستقیما بر روی کم مویی تاثیری ندارد.
توصیه به مشاوره حضوری برای شما دارم
در صورت تمایل با ما تماس بگیرید
موفق باشید

 

 

————————————————————————————————————————

باسلام
لطفاْ من را راهنمائی کنید من دیروز جواب آزمایشم را گرفتم پلاکت خونم پایین بود تا یک ماه پیش تقریباْ هر سال ۲ با خون می دادم آیا این موضع باعث شده پلاکت خون پائین بیاید یا نه ؟ قرار بود هفته بعد هم خون بدهم آیا این کار اشتباده است یا برعکس؟
لطفاْ راهنمایی کنید چه باید کرد ؟
قبلاْ از راهنمایی شما کمال تشکر را دارم .

سلام
در صورتی که خون دادن باعث کمبود ویتامین ها و مواد مغذی در بدن شما شود، می تواند عامل کمبود پلاکت هم گردد که البته با جبران این مواد، قابل برگشت است.
موفق باشید

 

————————————————————————————————————————

سلام اقای دکتر من 38سال دارم وچند بار زیر چشمم را بوتاکس کردم تاتقریبا بیست روز قبل که prp انجام دادم برا قسمتهایی از سرم که احساس میکردم کم پشت شده من از دکترش خواستم اضافه اش رو زیر چشمم تزریق کنه که اونم انجام داد حالا موهام که هیچ اثری تا الان نداشته وتقریبا نا امیدم که اثر بکنه وزیر چشمم هم احساس میکنم اثر بوتاکس رو هم از بین برده ایا این دو بوتاکس و پی ار پی رو نمیشه با هم انجام داد ویا اینکه ممکنه بعدا اثر کنه در کل برا زیر چشم و سر چقدر زمان رو فکر میکنید باید بگذره

————————————————————————————————————————

باسلام من پسری ۲۶ساله هستم قبلا جهت ریزش مو ازماینوکسیدیل وفیناستراید(بانظرپزشک) استفاده کردم ولی بعدازقطع آن باز دچارریزش موشده ام. طی انجام یک آزمایش هورمونی خون مشخص شد تستوسترون خون من ازحدمجاز بالاتراست .آیا باتوجه به تستوسترون بالای خون من بعدازانجام prpبازهم دچار ریزش مومی شوم؟

سلام
بله و باید اثر تستوسترون بر روی پیازهای موی شما خنثی شود.
موفق باشید.

————————————————————————————————————————

سلام
من 24 سالمه و تقریبا از 20 سالگی به بعد ریزش مو دارم و هر سال از حجم موهام کم میشه.میخواستم بدونم prp واسه من موثره یا نه؟ و اینکه امکان رشد مجدد موها و پر پشت شدن مو داره
با تشکر

سلام
بله پی آر پی قابلیت کمک به مشکل شما را دارد.
در صورت تمایل با ما تماس بگیرید.
موفق باشید

 

————————————————————————————————————————

سلام دکتر جان.خسته نباشید باتشکر از ایجاد سایتی جهت پاسخگویی به سوالات .من 35 ساله هستم وفرم صورتم کاملاگرد هست وحساسیت شدیدی نسبت به خط خنده ای که درحال عمیق شدن ( مخصوصادو طرف بینی ام حالت گود رفتگی زیاد وخطوط خنده تقریبا نیمه عمیق شده)پارسال 2بار چربی تزریق کردم اما بیشتر گونه های من ولپم پر شد ولی خط خنده متاسفانه باوجود اینکه از دوطرف چانه ام چربی تزریق شد باز هیچ تغییری نکرد.سوال من از شما1_آیا PRPمیتونه این مشکل منو برطرف کنه یاخیر؟2-بهترین محل جهت تزریق چربی همراه با PRPبرای رفع این مشکلم حدودا کدوم ناحیه از صورتم باشه بهتره ؟3-برای گرفتن نتیجه ی مطلوب قیل از PRPچه اقداماتی لازمه انجام بدم؟ پیشاپیش از بذل عنایت شما سپاسگذارم.در پناه حق سلامت باشید.

سلام
برای پاسخ به سوالات شما نیاز به مشاوره حضوری می باشد.
موفق باشید

————————————————————————————————————————

باسلام میخاستم بدونم ژی ار ژی در مورد مشکل مفصل ران تاثیر داره یانه ؟ برادر من مشکل مفصل لگن داره وگفتن در سن بالا باید تعویض مفصل بشه آیا با ژی ار ژی درمان میشود ؟

سلام
توصیه می کنم پاسخ این سوال را از پزشک ارتوپد برادرتان بخواهید ولی پی آر پی قابلیت تزریق در مفصل ران را دارد.
موفق باشید

————————————————————————————————————————

سلام اگر قبل از prpآسپرین مصرف کرده باشیم چه اتفاقی خواهد افتاد آیا prp بیاثر خواهد شد

سلام
اثرات کم می شود ولی کاملا از بین نمی رود
موفق باشید

————————————————————————————————————————

سلام از مطالب مفید تون متشکرم اگر بعداز prpیکی دوتا ویتامین e مصرف شده باشه آیا اثرآن دیگه از بین میرود؟ آیا prp برای لکه های تیره زیر بغل یا برای لکه های سفید(پیسی)قابل استفاده است در صورت امکان برای هر کدام توضیح دهید متشکرم

سلام
مصرف ویتامین e اثرات پی آر پی را کاهش می دهد ولی کاملا از بین نمی برد. پی آر پی در مورد لکه های تیره ممکن است موثر باشد ولی در پیسی یا ویتیلیگو توصیه نمی شود.
موفق باشید

————————————————————————————————————————

ضمن عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما استاد عزیز . سوال که بنده داشتم اینه که برای انجام عمل prp محدوده سنی خاصی ( منظور حداقل ) وجود داره ؟؟ مثلا من که 17 سالمه و مدتیه که به شدت مو هام نازک شده و شروع به ریزش کرده ( به طوری که در زیر نور معمولی تا اواسط پوست سرم کاملا پیداست ) انجام prp موءثره ؟؟ با تشکر . * موفق باشید *

سلام
بعد از سن 12 سالگی تقریبا محدودیت سنی برای انجام پی آر پی وجود ندارد
موفق باشید

————————————————————————————————————————

من مدت 12 سال است که بیماری vitiligo دارم. آیا
prp میتواند برای درمان یا استتار لکه ها مؤثر باشد .تجمع لکه ها در قسمت روی پا وانگشتان دست می باشد.

با تشکر

سلام
شواهدی از اثر بخشی پی آر پی در این مورد وجود ندارد و توصیه هم نمی کنم.
موفق باشید

 

————————————————————————————————————————

————————————————————————————————————————

سلام.من دختری 27 ساله هستم دوساله از دردزانو رنج میبرم گفتند نرمی غضروفه یه دکتر دیگم گفته انحراف کشکک دارم قول داده با کفشی که برام تجویز کرده خوب میشم یعنی با اسکن کردن پاهام مخصوص خودم کفش داده.می خواسستم بدونم من اگه پی آر پی انجام بدم خوب میشم میتونم چهارزانو روی زمین بشینم یا از پله راحت بالا پایین بشم.چون در حال حاظر هیچ کدام از این کارها رو نمی تونم انجام بدم خواهش میکنم راهنماییم کنین.مرسی

سلام وقت بخیر
در ایران گزارشات کافی در این مورد وجود ندارد ولی پزشکان اروپایی و امریکایی نتایج مثبتی را در درمان کوندرومالاسی توسط پی آر پی گزارش کرده اند.
موفق باشید
دکتر محقق

————————————————————————————————————————

سلام میخواستم بدونم آیا بیمه هزینه prp موی سر را پشتیبانی میکنه؟
prp در ریزش موی ارثی رویش مجدد هم داره؟
یعنی موها توسط درمان prp مثل اول پرپشت میشه؟
آدرس دقیق کلینینک شما کجاست؟
برای تشخیص یک پزشک خوب برای انجام عمل prp چه پیشنهادی میکنید؟
ببخشید زیاد سوال پرسیدم آخه تو همین روزا میخوام موهامو prp کنم.

سلام وقت بخیر
خیر معمولا بیمه ها این روش پوشش نمی دهند. در هر حال توصیه می کنم با شرکت بیمه خود مشاوره کنید.
بله در ریزش موی ارثی هم موثر و پرپشت کننده است
آدرس ما را در بخش تماس با ما سایت www.beheshtclinic.com بیابید.
در صورت تمایل جهت مشاوره ی بیشتر با ما تماس بگیرید.
موفق باشید

 

————————————————————————————————————————

سلام و ممنون بابت کمکتون ،من پارسال 2 بار کاشت مو در 2 موسسه انجام دادم 29 سالمه و تقریبا از کاشتم راضیم ولی موهام همچنان ریزش داره و البته قسمت جلو موهام چون کاشت داشتم شکر خدا خیلی بهترن ولی بالای سرم کم پشت هست و نازک و رشد موهام از یه اندازه ای بیشتر نمیشه الانم حدود 8 ماهی میشه فیناستراید میخورم حالا سوالم اینجاست که میخوام PRP انجام بدم آیا مصرف فیناستراید را باید قطع بکنم؟ (فیناستراید هم تقریبا ریزش موهامو کمتر کرده) آیا بعد از PRP باید بازم فیناستراید مصرف بکنم؟ آیا PRP مشکلی برای موهای کاشته شدم ایجاد نمیکنه؟ و چند کیت لازم هست و آیا شما در استان هرمزگان پزشک خاصی را مد نظر دارین برای انجام PRP ؟ مرسی

سلام وقت بخیر
خیر، مصرف فیناستراید با پی آر پی تداخلی ندارد و می توانید استفاده کنید
پی آر پی مشکلی برای موهای کاشته شده ندارد و حتی آنها را تقویت خواهد کرد.
یک کیت برای شما کافیست
متاسفانه از همکاران در استان هرمزگان بی اطلاعم
موفق باشید

————————————————————————————————————————

سلام.من پسری 20 ساله هستم ریزش موی ارثی در ما وجود داره.الان حدود 3 ساله من متوجه شدم که ریزش مو دارم و در حال حاضر شقیقه هام حدود 3 سانت عقب رفته یعنی این نواحی کامل تاس شده.
آیا prp میتونه به رشد مجدد موهای ریخته ام کمک کنه؟
هزینه این قسمت حدودا چقدر میشه؟
آیا درمان قطعیه و در صورت رشد مجدد موهای تازه امکان ریزشش در مدت زمان آن وجود دارد؟
آیا prp در قسمت هایی از سر که هیچوقت پیاز در آن وجود نداشته مثلا جلو تر از خط موهای طبیعی هم موثره؟

سلام وقت بخیر
بله پی آر پی این قابلیت را دارد
با توجه به نوسانات قیمت، لطفا برای اطلاع از هزینه ها با تلفن مطب تماس حاصل فرمایید. ممکن است تا 4 جلسه نیاز به درمان داشته باشد
در 90 در موارد پاسخ به درمان وجود دارد. موهای قبلی و جدید در خطر ریزش قرار دارند و باید با روش مزوتراپی از آن پیشگیری نمود
خیر پی آر پی فقط در نواحی دارای پیاز قبلی مو عمل می کند
موفق باشید

 

————————————————————————————————————————

با سلام وتشکرازجواب سریع وکاملتان.میشه بگید برای جای جوش عمیق prpموثرتره یاساب سیژن؟
هزینه کدام کمتراست؟
درمورد روش ساب سیژن توضیح میدیدیامقاله میذاریدآیااین هم مثل prpبه صورت تزریق است؟لطفابگیدهزینه آن برای کل صورت چقدراست؟

سلام وقت بخیر
اگر هر روش به تنهایی مد نظر باشد، ساب سیژن موثر تر است
هزینه ساب سیژن کمتر است.
توضیحات این روش را در وبسایت www.beheshtclinic.com قرار داده ایم.
در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره های مندرج در وبسایت تماس حاصل فرمایید
موفق باشید

 

————————————————————————————————————————

باسلام من روی صورتم جای جوش عمیق وغیرعمیق دارم که قبلا 3بارلیزرفراکشنال کردم ولی هنوزنیازبه درمان دارم به نظرشمابرای ادامه لیزربهتره یاپی آرپی؟
هزینه پی ارپی برای 2طرف صورت چقدراست؟
منظورازیک کیت یک سرنگ است؟(شمادرقسمتهایی از سایت نوشته بودیدپی آرپی دائمیست؟اماتواین قسمت گفتید1تا4سال)یعنی برگشت دارد؟یاعمریست؟

درود بر شما
لیزر فراکشنال یکی از روش های خوب و موثر در کاهش اثرات آکنه می باشد. به نظر بنده در انتخاب اولین روش برای درمان این ضایعه، میکرونیدلینگ در همراهی با پی آر پی  ارجح است زیرا عوارض احتمالی لیزر را ندارد. همچنین پی آر پی یک روش کاملا طبیعی ست. می توان لیزر و پی آر پی را در همراهی هم استفاده کرد. این کار نتایج بسیار خوبی را به دنبال خواهد داشت.

هزینه به وسعت منطقه و بالطبع تعداد کیت مصرفی بستگی دارد. هزینه هر کیت در صفحه مربوطه آمده است.

منظور از کیت لوله های مخصوصی ست که خون در آن ریخته شده و توسط ان پلاکت را جدا می کنند .

اثرات پی آر پی در مورد جوان سازی صورت و جای جوش دائمی ست. منظور از 1-4 سال این است که با افزایش سن، پوست هم حالت پیرتری به خود می گیرد و برای برگرداندن آن به حالت قبل، می توان پی آر پی را تکرار کرد. در واقع پی آر پی روند پیری را متوقف نمی کند ولی در ظاهر فرد، زمان را به عقب بر می گرداند.
موفق باشید

پرسش و پاسخ در مورد پی آر پی مو |پی آر پی مو چند درصد جواب میده نی نی سایت

با سلام و خسته نباشی و تشکر پیشاپیش از راهنمایی شما. با توجه به اینکه این روش جدید است چگونه می توان از نداشتن عوارض طی طولانی مدت اطمینان داشت؟ برای چه الگوهای ریزش مویی موثر است؟ تاثیر این روش تا چه مدت باقی خواهد ماند؟ در بخش معایب نوشته بودید نیاز به 6 ماه تا یک سال درمان دارد آیا منظور شما درمان پیش از انجام PRP و به روشهایی غیر از آن مثلا مصرف دارم و محلولهای موضعی است و یا همین انجام مکرر PRP مدنظر شما بوده است؟
من دختری 27 ساله هستم که تاج سرم کم پشت است در سالهای گوناگون از روشهای مختلفی چون محلول ماینوکسیدیل، و یا پارسال از زاندروکس و اکوفان اسـتفاده کرده ام اما با قطع زاندروکس (5 ماه پیش) همه چیز به حالت اول خود برگشت (هنوز اکوفان می خورم) آیا می توانم با اطمینان از PRP استفاده کنم؟

سلام و ایام به کام
این روش قریب به 30 سال است که در دنیا در حال بررسی ست و در این مدت هیچ گونه عارضه و عواقب سوئی گزارش نشده است.
این روش در تمام الگوهای ریزش مو به جز آلوپسی اسکار می تواند موثر باشد. برای اطلاعات بیشتر در مورد کنید.
پی آر پی روش کند اثری می باشد و برای شروع اثرات خود به حداقل دو ماه زمان نیاز دارد. حتی در برخی گزارشات رویش مجدد بعد از گذشت 9 ماه مشاهده شده است.
به نظر بنده شما با اطمینان خاطر می توانید از روش پی آر پی استفاده کنید .
موفق باشید

———————————————————————————————————————–
باسلام .نام محلول مورد استفاده ماینوکسیدل 5 درصد میباشد که بعداز انجام پی ارپی برای من تجویز کردن آیا نیازی به استفاده این محصول هست ؟؟؟ باتشکر از پیگیربودنتان در خصوص سوالات

سلام واوقات به کام
به طور کلی با مصرف ماینوکسیدیل به دلیل ضعیف کردن پیازهای مو موافق نیستم. ماینوکسیدیل در ابتدا با افزایش خونرسانی تراکم موها را بهتر می کند ولی در نهایت به دلیل خستگی از مصرف آن و یا ایجاد حساسیت پوستی فرد مجبور به قطع آن می شود. آنجاست که اثرات مضر ماینوکسیدیل با کاهش تراکم موها حتی کمتر از چیزی که قبل از مصرف بوده خود را نشان می دهد.
در هر حال توصیه می کنم در صورت مصرف بعد از پی آر پی، اینکار به 2 هفته پس از انجام پی آر پی موکول گردد.
موفق باشید

باسلام .من پی ارپی انجام ود کتر برای من داروهم تجویز کرده ویک قطره هم به من داده تا استفاده کنم وجاهایی که دچار کم پشتی شده استفاده کنم آیانیازی هست از دارو استفاده کنم باتوجه به اینکه پی ارپی انجام دادم تشکر

سلام و اوقات به کام
لطفا نام محصول را ارسال فرمایید.
موفق باشید

سلام خسته نباشین ؟من تو این چهار ماه چند بار تزریق ژل به لبم انجام دادم دو هفته یک بار یک سی سی زدم جذب شد هیچ چی نموند بعد رفتم یک دکتر دیگه گفتم شاید ژل اون جنسش بده ،این دفعه ژل فرانسه تزریق کردن900تومنم پول دادم ولی بازم نموند علت این چیه؟الانم میخوام تزریق چربی بکنم از بدن خودم ایا اونم مثل اینا میشه یا ن؟لطفا راهنمایم کنین

سلام و اوقات به کام
در صدری از افراد سیستم پاکسازی بدن خیلی قوی ست و احتمالا آنزیم هیالورونیداز بدن فعالیت بیش از حدی دارد. در این افراد ماندارگاری فیلرهای هیالورونیک بسیار پایین است.
لزوما تزریق چربی ممکن است از این قانون تبعیت نکند و ماندگاری تزریق چربی به صورت بسیار بهتری داشته باشد.
موفق باشید

سلام ،،،من پنجاه و پنج سالمه و نسبتا صورتم خوب مونده ولى به دلیل مقدارى چین و چروک در ناحیه پیشانى و گونه هام هست و تصمیم دارم به روش شما اقدام به این عمل بکنم ،
و البته با صلاح دید شما اگر عملى غیر از پى أر پى وجود دارد و عوارضش کمتر میباشد مرا راهنمایى کنید ،
و ضمنا از شروع عمل تا چه زمانى بعد از پى أر پى چروکها ازبین میرود و نیز بعد از چه زمانى PRP برمیگردد و حالت خود را از دست میدهد
و هیچ دارویى مصرف نمیکنم و هیچ مشکلات خونى و دیابت ندارم
با تشکر از شما

سلام و اوقات به کام
اثرات پی آر پی از حدود 2 ماه بعد شروع می شود و ماندگاری آن حدودا 1 تا 1.5 سال است. این روش در شروع حدودا 3 جلسه با فواصل هر 4 ماه بایدانجام گردد.
برای دادن مشاوره دقیقتر لطفا از صورت خود به شماره تلگرام ما عکس ارسال فرمایید.
موفق باشید

 

———————————————————————————————————————————————————–

هزینه درمان با پی آر پی PRP چقدر است؟

هزینه هر جلسه درمان با پی آر پی PRP هشتصد هزار تومان به ازای هر کیت مصرفی است. در مورد سر 2-1 کیت، زیر چشم 1 کیت، جوان سازی صورت 2-1 کیت و هر مفصل زانو 1 کیت مورد نیاز است.

برای انجام پی آر پی PRP به چند جلسه درمان نیاز است؟

معمولا در یک دوره درمانی، بین یک تا چهار جلسه پی آر پی PRP نیاز می باشد. عموما” فاصله کمتر از 4 ماه بین جلسات توصیه نمی گردد زیرا ظهور و تکمیل اثرات پی آر پی PRP آهسته می باشد.

برای کسی که ریزش موی ارثی داره و بخواد از روش پی آر پی استفاده کنه آیا PRP هیچ تاثیری روی موهای نازکش داره؟

بله، بهترین اثرات پی آر پی PRP در مورد ریزش موی ارثی دیده می شود و زودرس ترین اثرات آن کاهش ریزش و افزایش ضخامت موها ست.

آیا برای انجام پی آر پی PRP نیاز به انجام آزمایش یا تست خاصی دارم؟

خیر، هیچ آزمایشی قبل از انجام پی آر پی PRP مورد نیاز نیست.

پی آر پی PRP به چه صورت انجام می شود؟

ا جایگزین آن‌ها شونند.

 

دکمه بازگشت به بالا