تیکنر چیست؟

تیکنر از یک مخزن استوانه ای بزرگ تشکیل شده است که قطر آن می تواند بین 2 تا 200 متر باشد. همچنین ارتفاع این سیلندر می تواند از 1 تا 7 متر باشد.

استفاده از تینر برای تصفیه آب

آب پایه و اساس هر صنعتی است صنایع فولاد، کاشی و سرامیک، فلزات سنگین، کاغذسازی، صنایع لبنی، صنایع غذایی و سایر صنایع برای تولید به آب نیاز دارند. با توجه به اینکه کشور ما از کم آبی رنج می برد، کشورهای دیگری نیز با مشکل کم آبی مواجه نیستند، اما به دلیل ارزش و اهمیت آب، صنایع باید راه هایی برای مصرف کمتر آب بیابند. حتی استفاده از مخازن صنعتی برای ذخیره و صرفه جویی آب در این منطقه پیش بینی شده است با این حال، این تانک ها کاربردهای بسیار دیگری نیز دارند

سیستم ذخیره آب بسته

چرخه بسته به معنای بازگشت مداوم مقدار آب مصرفی در سیستم است. اما در برخی موارد خود این آب در واکنش شرکت می کند و نمی توان از آن استفاده کرد، اما در بیشتر موارد آب رسانا یا کاتالیزور است. راه های خاصی برای بازگشت هر یک از این آب ها وجود دارد. یکی از این روش ها استفاده از قوام دهنده است.

روش تیکنر

بنابراین، دوغابی متشکل از آب و خاک رس (خاک ممکن است شامل خاک رس کارخانه های موزاییک و کاشی یا خاک رس کارخانه های فلزات سنگین باشد) وارد غلیظ کننده می شود. داخل خمیر همزن یا پدال وجود دارد که به آرامی تفاله را به هم می زند تا از ته نشین شدن آن جلوگیری کند. اختلاط باید به آرامی انجام شود تا جریانی در داخل کنسانتره ایجاد نشود.

آبی که همراه غلیظ کننده وارد می شود دارای ذرات ریز و درشت است. در واقع، کندانسور مانند کیسه فیلتر عمل می کند، اما برای مایعات.

ذرات کوچک به دلیل چگالی خود به سرعت ته نشین می شوند و به اندازه کافی ضخیم هستند که به دو فاز مایع و جامد جدا شوند. اما آب هنوز قطعاتی دارد که قابل بازیافت نیستند. بنابراین ماده ای به نام فلوکولانت را به این آب اضافه می کنند. Folloculant یک مفهوم کلی است و می تواند دانه های کوچک را با هم جمع کند.

دانه ها سنگین می شوند و می نشینند. در این زمان آب تقریباً شفاف است. بنابراین به مرحله جدایی می رسیم. ضخیم کننده دارای شیارهایی است که می تواند این آب را تخلیه کند. از طرفی کاغذ ته نشین شده با پمپ های قوی به انبار یا قبل از آن به فیلتر پرس (که فیلتر پرس است) هدایت می شود و پس از بهره برداری کامل به انبارها یا مرحله بعدی فرآیند می رود. سایت ۱۶۸۸

انواع قوام دهنده

ضخیم کننده ها انواع مختلفی دارند که هر کدام در صنایع مختلف قابل استفاده هستند.

1. لامل

2. ساده

3. مخروطی و عمیق

4. پلیمر

مزایا و معایب ضخامت ساز مخروطی و عمیق

ضخیم کننده ها مخروطی و عمیق، عمودی شکل و ارتفاع آنها بیشتر از قطر است. ضخیم کننده مخروطی دارای مزایایی از جمله سرعت جریان آب بیشتر از غلیظ کننده معمولی است و درصد مواد جامد در رسوب نیز بیشتر است. از آنجایی که این ضخیم کننده مستقل است، فضای کمتری را نسبت به سایر قوام دهنده ها اشغال می کند. اما عیب اصلی آن کنترل عملیات ضخیم سازی است که نسبت به انواع دیگر دشوارتر است. علاوه بر این، به دلیل مساحت سطح کوچکتر، فلوکولانت بیشتری مورد نیاز است.

مزایا و معایب ضخیم کننده های لایه ای

در این نوع ضخامت از روش جالبی استفاده کردند که می تواند سطح انقباض را به میزان قابل توجهی افزایش دهد. بیشه ای به ابعاد 11*7.4*10.4 معادل ضخیم معمولی به قطر 34 متر است. همین ابعاد نشان می دهد که ضخیم شدن لایه ای فضای بسیار کمتری را نسبت به ضخیم شدن معمولی اشغال می کند. همچنین مزیت دیگر این ضخامت عدم نیاز به پارو به دلیل شیب آن است.

مزایا و معایب سخت کاری چند جزئی

چند قسمتی متراکم چند قسمتی از تعداد زیادی متراکم کوچک و مونتاژ شده تشکیل شده است، بنابراین مصالح ساختمانی آنها کمتر است و علاوه بر استفاده از دما، مصرف انرژی آنها نیز کم است. قسمت پایینی این بلیط ها به هم وصل می شوند تا یک نتیجه به دست آورند. تیغه هایی با این ضخامت به پایه مرکزی متصل می شوند. در این ضخامت فضا و فضا کم است. عیب اصلی ضخامت چند قسمتی این است که خروجی مواد کم است و کنترل عملکرد نسبت به انواع دیگر دشوارتر است.

مزایا و معایب نازک شدن معمولی

چربی معمولی به روش های مختلفی تولید می شود. این شامل پل ها، پایه ها و راه آهن می شود. برای سفارش تیکنر به سایت الکتنو مراچعه نمایید.

پل بند: در این نوع آب بند ها، پلی بر روی استوانه تعبیه می شود تا دسترسی به تمام قسمت های سیلندر را تسهیل کند. پاروها به این پل متصل هستند. مناسب ترین اندازه برای این سازه ها قطر 40 متر است که می تواند نتیجه اقتصادی داشته باشد.

ضخیم کننده پایه دار: این نوع قوام دهنده دارای پایه ای در وسط قوام دهنده برای نگه داشتن تیغه ها می باشد. این ضخیم کننده در سایزهای بزرگتر از 40 متر قطر اثر مفیدی دارد.

تعیین اندازه ضخامت

برای گرفتن بهترین نتیجه از متراکم، باید از نوع و اندازه مناسب استفاده کنیم. برای تعیین ضخامت از روابط و محاسبات ریاضی و صنعتی استفاده می شود که تا حدودی پیچیده است. اما به طور کلی دو عامل موثر بر رشد آن شامل عوامل زیر است.

1. اقدام مهم برای جلوگیری از تشکیل نقطه کانونی بحرانی

2. عمق مناسب پایین برای رسیدن به پایین مناسب.

دکمه بازگشت به بالا