رئیس بنیاد افراد کم درآمد با اشاره به سهم 100 میلیارد تومانی برای افراد کم درآمد استان سیستان و بلوچستان پس از راه اندازی بنیاد کرونا گفت: 120 میلیارد تومان امسال به عنوان اهداف توسعه و پیشرفت کسر گند و زهک اختصاص می یابد.
به گزارش پرتال پارسی و سید پرویز فتاح فتاح ، در بازدید از ولسوالی های محروم از شهرهای زابل و زهک ، در نشستی با استانداران و مسئولان اظهار داشت: بیشتر مشکلات این مناطق مربوط به کمبود آب در خارج از کشور است. با وجود کاستی ها و مشکلاتی که امروزه ساکنان این مناطق با آن روبرو هستند و مدیران مسئول هستند ، اما باید بدانیم که اگر پایدار بمانیم می توانیم بر مشکلات موجود غلبه کنیم.
وی گفت: “مردم سیستان و بلوچستان همیشه به سیستم وفادار بوده و از ما حق بزرگی دارند ، بنابراین مسئولان کشور و این مناطق باید مسئولیت خود را بر عهده بگیرند.” تمام تلاش خود را برای انجام این کار درست انجام دهید.
وی با بیان اینکه نهادهای انقلابی نباید به هیچ وجه جایگزین دولت شوند ، افزود: صندوق مقاومت ابزاری برای کمک به دولت است که کار کند و ما از نظر مسئولیت ها نمی خواهیم دولت را جایگزین کنیم.
فتاح با تأکید بر اینکه اولویت برای حل مشکلات است ، گفت: از زمان شیوع بیماری قلبی و عروق کرونا ویروس ، صندوق کمک به فقیران بیش از 100 میلیارد تومان اعتبار را به استان سیستان و بلوچستان اختصاص داده است که در چند ماه گذشته مبلغ قابل توجهی است. صندوق فقرا برای کمک به فقرا و آسیب پذیر ها طراحی شده است.
رئیس بنیاد فقرا با بیان اینکه کلیه مددجویان اجتماعی و کمیته خیرین در زمان شیوع تاج به بنیاد فقرا مراجعه کردند گفت: ما همچنین به کمیته خیرین کمک می کنیم تا به افراد نیازمند واریز و اجاره دهد. ما برای کشور و سازمان بهزیستی پس انداز کرده ایم و بخشی از این کمک ها به مشتریان این دو نهاد در سیستان و بلوچستان توزیع می شود.
فتاح با اظهارنظر درباره فعالیت صندوق فقرا در 15 منطقه محروم گفت: صندوق فقرا در نظر دارد شهر محروم را در هر استان به عنوان هدف برنامه توسعه و توسعه انتخاب کند اما با این وجود استان سیستان و بلوچستان است. دلیل اهمیت آن این است که دو شهر (زاخاک و کسرگند) تنها استانهایی هستند که یکی از مناطق هدف برنامه توسعه و برنامه توسعه خانواده های کم درآمد است.
وی با بیان اینکه در مورد برنامه های توسعه و دستاوردهای کرمان در منطقه کاله گنج اظهار داشت: 3 سال در مناطق هدفمند ایجاد کنید و برنامه هایی را برای رفع افسردگی در حوزه های اقتصادی ، فرهنگی و اجتماعی ایجاد کنید. البته نکته مهم این است که دستگاه های مسئول منطقه باید برای رفع این کاستی با هم همکاری کنند.
رئیس بنیاد فقرا تأکید کرد: افراد فقیر باید انقلابی و جهادی باشند: “کار ما در این مناطق باید با کیفیت و پایدار باشد ، مطابق با اصول فنی برای جلوگیری از اتلاف پول.”
به گفته وی ، این بنیاد نسبت به مردم استان سیستان و بلوچستان احساس مسئولیت می کند: “در این مورد ، بنیاد قربانیان ، براساس قول رهبر معظم انقلاب مبنی بر ادامه اجرای طرح کمک های موثق ، مرحله دوم این طرح را شروع کردیم و 1.5 میلیون بسته ارائه دادیم. این کار به زندگی 450 میلیارد تومانی رسیده و مناطق کمبود سیستان و بلوچستان و مناطق ضعیف و زخمی این استان از جمله دریافت کنندگان این کمک از صندوق برای افراد ضعیف خواهد بود.
فتاح: “همچنین ، طبق آمار افراد تحت پوشش موسسات حمایتی ، مقرر شد یک بسته زندگی 10 هزار تا 300 هزار تومانی به نیازمندان ، مددجویان کمیته رفاه بنیاد و فقیرانی که تحت پوشش هیچ موسسه حمایتی نیست ، اهدا کنند.”
وی گفت: در جلسه امروز مقرر شد 20 میلیارد تومان وام برای شهر زهار اضافه شود و امسال وام صندوق برای این شهر به 60 میلیارد تومان افزایش یافته است.
به گفته رئیس صندوق حمایت از فقرا ، گارس الحنا 10 میلیارد تن از وام وام اشتغال و وام های لازم را دریافت می کند. سام و 10 میلیارد تعهد برای تکمیل پروژه ها و سایر نیازهای شهر. بنا به درخواست اداره شهر ، مبلغ تومان در منطقه زهک هزینه خواهد شد.
انتهای پیام