عمومی

جلوه مقاومت در سینما

با توجه به پایگاه داده پرتال پارسی ،
دکتر وحیدالله موسوی امشب (پنجشنبه) در فرنگ صحبت کرد و گفت: مطالعه مستندهای فلسطینی باید با زندگی روزمره مردم فلسطین آشنا باشد.

دکتر موسوی بابیان اینکه بیشتر محصولات سینمایی وی به صورت مشترک تولید می شود ، اضافه کرد: سینمای فلسطین را می توان به 4 مرحله تقسیم کرد.

1- سینما و تراژدی فلسطین قبل از 1948 (اعلامیه دولت رژیم اشغالگر در 14 مه 1948) و اخراج صدها هزار فلسطینی. در این دوره ، نویسنده فلسطینی حسن کنفانی در سال 1948 م و فیلم داستانی بازگشت به حیفا که با تشکیل رژیم اسرائیل و سلطه آن بر حیفا آغاز شد.

2- پس از 1948-1967 ، دوره ركود در سينماي فلسطين ، ادبيات مسئول حفظ خاطرات دوره هاي قبلي براي فيلم هاي اين دوره است. در طول تأسیس سازمان آزادیبخش فلسطین ، 60 فیلم ساخته شد که بیشتر آنها مستند بودند.

3- دوره 1980 تا 1982 که فقط فیلمهای بلند ساخته می شد.

4- پس از سال 1982 ، این دوره جدیدی از سینمای فلسطین است.

موسوی ، مترجم کتاب منظره ، آسیب ، خاطرات و سینمای فلسطین: “فیلم بلند فلسطین از مستند موفق تر بوده است ، اما فیلم مستند مخاطبان ویژه ای دارد.”

یک معلم هنر دیجیتال گفت: “از سال 1982 ، سازندگان فیلم در تلاشند تصویر کلی دو قطبی از زندگی فلسطین را بشکنند.” غم غربت و اسکان مجدد یکی از موضوعات محتوایی دوره است.

وحیدالله موسوی آثار درویش و کنسانی درباره ادبیات مقاومت را به اشتراک گذاشت و افزود: مردم. “

وی درباره “پدر سیف الله” گفت: “سلما المصری ، جنا عید ، بسام کوسا ، جمال سلیمان و حسن مسعود کارگردانان و کارگردانان فیلم تاریخی” بازمانده “درباره درگیری اعراب و اسرائیل در سال 1948 ، ساخته شده در سال 1373 هستند. و زبان اصلی آن عربی است که به فارسی دوبله شده است.

سیف الله داد فیلمنامه را براساس داستان “بازگشت به حیفا” نویسنده فلسطینی حسن کنفانی نوشت که مربوط به سال 1948 و تشکیل رژیم اسرائیل و حاکمیت حیفا است.

دکمه بازگشت به بالا