عمومی

توصیه‌هایی برای مقابله موثرتر با کرونا

با توجه به اینکه همه گیر بیماری کرونا یک بحران پزشکی جهانی و ملی است ، حل سایه های آن ممکن است اقدامات کمی برای مبارزه با آن انجام دهد.

به گزارش پرتال پارسی ، غلامحسین امیری ، پزشک متخصص بیماریهای عفونی ، در مقاله ای در روزنامه شهروند نوشت: این مقاله را بنویسید

اشکال کلینیکی و دلایل درمان بیماران

دلایل نادر ، پیچیده یا ویژه ای که بیماران می توانند از آنها برای کمک پزشکی استفاده کنند:

ادعای وجود بیماری که ناشی از ترس ، آبسه یا اضطراب است. همچنین علائمی وجود دارد که در هنگام بیدار شدن رخ می دهد اما در هنگام خواب قابل مشاهده نیست ، مانند تنگی نفس و سرفه بزرگ. نتایج امتحانات و تست های این افراد همه منفی است ، بیشتر آنها نوجوان و جوان زیر یک سال هستند. پسران نسبت به دختران مستعد چنین علائمی هستند.

گروه دیگری احتمال ابتلا به بیماری یا ویروس را رد می کند. ترس از بیماری و عواقب آن: بیکاری ، عدم دستمزد ، تنهایی ، انزوا یا انکار و مراقبت های لازم – اینها علل واکنش بوده و در گروههای سنی ، میانسال و کارگر بخصوص مردان بیشتر دیده می شود.

گروهی از افراد تغییرات رفتاری را تجربه می کنند: بی قراری ، بی خوابی یا خواب بیش از حد و غیرسیستماتیک ، فراموشی یا اختلالات عاطفی ، اضطراب و افسردگی. آنها اغلب علائم دیگری مانند تب ، سرفه یا تنگی نفس ندارند.

این گروه همچنین علائم سیستم عصبی مرکزی و محیطی مانند سردرد ، عدم تعادل ، اختلال در بو و طعم ، فراموشی ، خواب آلودگی و ریزش ، تشنج و موارد دیگر را گزارش کرده است. آنها اغلب علائم را نمی شناسند و دیگران را به مراکز درمانی می برند. ممکن است هنگام مراجعه آنها کاملاً بدون علامت و سالم به نظر برسند و حتی ممکن است تمایلی به مراجعه به یک مرکز پزشکی نداشته باشند.

علائم دیگر شامل ناراحتی معده ، ضعف ، خستگی ، بی حالی ، درد ، مشکل در تنفس ، آریتمی ، فشار خون بالا و حمله قلبی است.

علائم کلاسیک یا شایع ، مانند تب ، سرفه و تنگی نفس می تواند باعث شود بیماران به دنبال مراقبت پزشکی باشند. بیماران مبتلا به علائم کلاسیک به درستی تشخیص داده نمی شوند.

تشخیص بالینی

این تشخیص پس از تاریخچه دقیق بیمار یا همراهان وی و معاینه دقیق بیمار به خصوص معاینه ریه انجام می شود. گرفتن علائم حیاتی ، معاینه دقیق ریه ها و بعضی اوقات سی تی اسکن ریه ها طبیعی است اما شنیدن ریه ها طبیعی نیست.

تشخیص پاراکلینیکی

تشخیص پاراکلینیکی شامل آزمایشات CBC ، ESR ، LDH ، CPK ، Troponin ، LFT و BS است. بیماران شدید با علائم گوارشی و دستگاه تنفسی شدید ممکن است به کلیه ، الکترولیت ، کلسیم ، فسفر ، منیزیم ، فریتین ، آزمایش اینترلوکین و سی تی اسکن ریه ها به خصوص HRCT نیاز داشته باشند.

عوامل مؤثر بر روند و پیشرفت بیماری

استفاده از داروهایی که سیستم ایمنی بدن را تضعیف می کند مانند سن ، دیابت ، فشار خون بالا ، نارسایی کلیوی ، نارسایی قلبی و ریه و بیماری ها ، بیماری های متابولیک ، سرطان ، بیماری های روماتیسمی ، کلاژن و همودیالیز ، پیوند کلیه و سایر بیماران پیوند دهنده. تشدید بیماری مؤثر است.

عوامل دیگر نیز در تشدید بیماری و عواقب آن نقش دارند:

جراحی ، به ویژه برای بیماری های بزرگ ایسکمیک قلب و به خصوص در حین جراحی

تاخیر در تشخیص و اقدامات مناسب: قوانین و توصیه هایی برای عدم اعزام بیماران به مراکز درمانی باعث تاخیر در شدت بیماری و معالجه می شود. همچنین ، پس از معاینه دقیق – به عنوان مثال تب با دماسنج الکترونیکی ، که خطاهای بسیاری نیز دارد – می توان بیمار را به خانه فرستاد ، که عملا امکان درمان در هفته اول بیماری را از دست می دهد.

اصلاح هیپوکسی یا هیپوکسی ، بستری در بیمارستان و عدم مراقبت های لازم پزشکی

نقاط پایانی احتمالی عبارتند از: تشخیص ، تشدید و تشدید بیماری ، هیپوکسی در خانه ، که می تواند منجر به خواب آلودگی ، تشدید بیماری ، عملکرد اندام های حیاتی و شروع سناریوی “مرگ خاموش” شود.

عوامل روانشناختی و تأثیر آن بر سیستم ایمنی بدن

پاسخ ایمنی سلولی به ویروس ها و پاتوژن های داخل سلولی تحت تأثیر عوامل روانی مانند شادی ، امید و رضایت است. استرس ، ترس ، تنهایی ، ناامیدی و افسردگی سیستم ایمنی بدن را تضعیف می کند.

تماس طولانی مدت با بیماران و قرار گرفتن در معرض مقادیر زیادی از ویروس ، طولانی شدن کار با بسیاری از بیماران و خستگی بیش از حد به دلیل استرس ، تروما و فشارهای روحی ، همگی به شدت بیماری و میزان بالای مرگ و میر در بین پزشکان و کارمندان پزشکی کمک می کند.

رفتار

اصول حاکم بر درمان بیماری Covid id – بستگی به تعریف مراحل بیماری ، شدت بیماری ، نوع درگیری اندامهای مختلف ، بیماری زمینه ای و خصوصیات فردی دارد. به ویژه تعیین این که چه بیماری را می توان در یک مرکز سرپایی درمان کرد و نحوه درمان آن و چگونگی درمان بیماری بسیار مهم است. مهم است که بیماران با ریسک بالا را از بیماران کم خطر متمایز کنیم. عامل مهم بعدی مراحل بیماری است. داروهای ضد ویروسی که براساس ACE٢-RECEPTOR عمل می کنند ، داروهای ضد التهابی که با pH داخل سلول عمل می کنند معمولاً در مرحله اول استفاده می شود که در هفته اول بیماری رخ می دهد. داروهای FAVIPRAVIR ، Remdesivir ، HIV و هپاتیت C به دلیل اینکه علیه ویروس RNA کار می کنند اما ممکن است در مقابل Covid-… نیز مؤثر باشد.

دوره بعدی معمولاً در پایان هفته اول یا آغاز هفته دوم آغاز می شود. داروهای مؤثر و متعادل سیستم ایمنی بدن و مهار کننده های آنها در این مرحله از اهمیت برخوردار هستند. اقداماتي مانند كورتيكواستروئيدها ، بتا اينترفرون ها ، زيست شناسي ، آنتي بادي هاي مونوكلونال ، بهبود پلاسماي بيماران ، ايمونوگلوبولين درماني و جامد سازي پلاسما كمك مي كند.

استفاده طولانی مدت از داروهایی مانند کورتیکواستروئیدها و سرکوب کننده های سیستم ایمنی خطر ایجاد عفونت میکروبی ثانویه ریه ها با پاتوژن های مقاوم را افزایش می دهد ، بنابراین نمی توان از آن جلوگیری کرد. اکسیژن در تمام مراحل بیماری مؤثر است. استفاده از داروهای ضد انعقادی به ویژه برای بیماران چاق ، سن ، دیابت ، بیماریهای قلبی عروقی ، ریوی و کلیوی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. باید توجه ویژه ای به کنترل و درمان فشار خون و چربی خون شود. اختلالات متابولیک و الکترولیت هایی مانند قند خون ، سدیم ، پتاسیم ، کلسیم و منیزیم باید اصلاح شوند. باید به عوارض جانبی داروها ، به ویژه داروهای ضد ویروسی توجه شود. عوارضی مانند آریتمی ، اختلالات کبد ، کلیه ها ، دستگاه گوارش. اگر این اقدامات به صورت جامع و به موقع انجام شود ، باعث کاهش نیاز به لوله گذاری و استفاده از دستگاه تهویه برای کاهش شدت و شدت علائم بیماری و کاهش مرگ و میر می شود.

عوارض جانبی بیماری

سندرم خستگی مزمن ، سندرم طولانی مدت اختلالات مغزی ، افزایش خطر سکته مغزی ، صرع صرع ، تیروئیدیت ، فیبروز ریوی و کاهش تنفس ، کاهش مضرات تنفسی ، گاهی اوقات طعم طولانی مدت و بویایی ، گاهی اوقات ریزش مو و اختلالات روانی و رفتار تغییرات مزمن

پیش بینی

در بیماران Covid-2 ، پیش آگهی بیمار بسته به سن و بیماری زمینه ای متفاوت است. شیوع و شدت عفونت در کودکان بسیار کم است. این بیماری بدون علامت است ، در 2 تا 3 درصد کودکان و نوجوانان زیر 3 سال. در موارد علامتی ، این بیماری اغلب خفیف و خطرناک است. درصد موارد بدون علامت در افراد بالای 3 سال و میانسال بیشتر از نوع علامت دار است. خطر و شدت آن در سالمندان و افراد مسن و چاق مبتلا به بیماریهای زمینه ای بیشتر است. حدود 3٪ از بیماران نیاز به مراقبت در بیمارستان دارند. تقریباً 2-3٪ از این بیماران و 2٪ از بیماران نیاز به لوله گذاری و تهویه می میرند. این خطر در بیماران سرطانی که تحت شیمی درمانی یا در بیمارانی که عملکرد کلیوی را دچار اختلال دارند در طی همودیالیز یا پیوند کلیه بیشتر است.
مرگ و میر در طول یا بعد از بیماری بسیار زیاد است ، به خصوص در بیمارانی که تحت عمل جراحی قرار گرفته اند.

زندگی با تاج

ما تاج را می شناسیم و با آن زندگی می کنیم. ما همچنین راه حل هایی برای پیشگیری ، درمان و کنترل عفونت ها پیدا می کنیم. تقویت حس همبستگی اجتماعی از طریق احساس مشترک حرفه ای ما ، تأثیرگذاری بر فضای خشم ، بی تفاوتی و گاهی اغراق در یک بخش از جامعه یا مقاومت در برابر توصیه های مربوط به سلامتی. با تجزیه و تحلیل منطقی دنیای و تجربه ملی چند ماه گذشته و با در نظر گرفتن حس تعادل و امید و مسئولیت حرفه ای می توان ترس و اضطراب خود را کاهش داد ، بنابراین همیشه می توانیم با عشق ، صمیمیت و صبر به بیمارانمان کمک کنیم. دنیای ذهنی ترسناک و عصبانی آنها را به امید و بهبود تبدیل کنید. رفتار ما تأثیر بسزایی در کارکنان بهداشتی ، خدماتی ، بیماران و افراد دارد.

دانستن پیچیدگی بیماری ، علائم مختلف و نیاز به درمان مناسب و به موقع ، نگرش ما را نسبت به بیمار و بیمار تغییر می دهد. یک تشخیص فعال از بیماری پاتولوژیک ایجاد کنید و آن را بخش مهمی از جنبش پیشگیرانه در نظر بگیرید. کاهش مرگ و میر با تشخیص زودرس ، درمان به موقع و جلوگیری از تهاجم و غیرقابل تحمل بیماری. به بیماران ما نزدیک شوید. تاریخچه را با جزئیات مورد بررسی قرار داده ، تغییرات احتمالی را بررسی کرده و روزانه ، به ویژه ریه ها را با دقت بررسی کنید تا در مورد تغییرات احتمالی طوفان سیتوکین یا بروز علائم اولیه آگاهی داشته باشید و در صورت بروز “ریه سفید” یا حادثه ARDS پیشگیری کنید.

قبل از وقوع این رویداد درمان کنید

هم در خانه و هم در مراکز پزشکی باید بیشتر به پدیده بی حالی و مرگ ناشی از تنهایی به دلیل کمبود اکسیژن توجه شود و با اطلاع رسانی به افراد و ارائه دهندگان مراقبت های بهداشتی باید از این پدیده جلوگیری کرد. به قرار ملاقات با توجه به زمان بیماری و وضعیت بیمار توجه کنید. حداقل باید تماس مستقیمی و غیرمستقیم با بستگان بیمار برقرار شود (مشروط بر اینکه اقدامات محافظت کامل انجام شود).

انزوا مطلق می تواند نشانه تسکین ، ناامیدی و تشدید بیماری باشد. پزشکان الگویی از رفتار ، آموزش و تأثیر پرسنل پزشکی و خدماتی در مراکز درمانی و جامعه هستند ، و سلامتی آنها و کلیه همکاران و کارکنان بهداشت و درمان باید با حساسیت و مسئولیت پذیری درمان شود. شما باید آموزش های لازم را با توصیه های پیشگیری شخصی انجام دهید ، از انتقال ویروس به کارمندان جلوگیری کنید و بر رفتار و رفتار ما نظارت داشته باشید. در تشخیص با همکاران و ارائه دهندگان مراقبت های بهداشتی پیشگام باشید و برای سلامتی و مراقبت های پزشکی خود برنامه ریزی کنید. تعهد و ارتباط ما با بیماران ، مراقبت های بهداشتی و کادر پزشکی روحیه کار گروهی را تقویت می کند.

لوازم جانبی و تجهیزات لازم برای محافظت پرسنل پزشکی در برابر الزامات اساسی است. میزان بالای مرگ و میر پزشکان ، کادر پزشکی و بیمارستان ها یک فاجعه ملی و بشردوستانه است. این کار را با حمایت از مراکز پزشکی عمومی یا خصوصی ، کارمندان بهداشت و پزشکان کاهش دهید. در سالهای اخیر وضعیت اقتصادی بیمارستان ها و موسسات پزشکی کشور به شدت تحت تأثیر این بحران قرار گرفته است. این بعد از همه گیر کرونا به اوج خود رسید و بیمارستان های خصوصی را ورشکسته کرد.

این وضعیت باعث ایجاد بحران جدی در جامعه پزشکی شده است و تجدید نظر در این سیاست توسط دولت و سایر نهادهای ذیربط مستلزم حمایت از افراد خارجی و مردم است. علاوه بر نهادهای مسئول دولتی ، این مسئولیت مستلزم حمایت افراد ، خیرین و سازمانهای دولتی ، نهادهای اجتماعی و ملی است. ما ، جامعه پزشکی ، همیشه در همه بحرانها در کنار مردم بوده ایم ، اما “این جامعه خسته و درمانده به کمک نیاز دارد.”

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا